diumenge, de novembre 04, 2007

ACCÉS CORONES i CRONICA


ACCÉS A CORONES:

Un quilometre enllà ( cap a Ribes), passat CAMPDEVÀNOL, a mà esquerra trobem unes cases, amb el BAR ZERO ( no BAR STOP ) en el plànol hi ha un error que en Luichy m'ha advertit. Pillar la pista que s'enfila cap a la linia de paret que es veu la damunt...passar un filat de vaques ( ojo, tancar.lo un cop passat), i remuntar (pista acceptable) fins la cantera, passar-la 50 mts i aparcar. Pujar per un camí ( 10 minuts breus, inici amb cadena abaixada), fins trobar un collet i pillar el sender fins les vies ( seguir plànol: Trobem el sender que hi baixa i ens fixem amb els topis que indiquen el descens a paret).

Enlloc d'aparcar a la CANTERA, PODEM seguir per la pista, pujant unes quantes corbes, fins la que es veu amb l'inici del GR a mà esquerra. La pista és txungueta per turismes...deixem el vehicle, pillem el GR i en uns minuts sóm al damunt de la paret. Trobem el sender que hi baixa i ens fixem amb els topis que indiquen el descens a paret.

La darrera alternativa és exclussivament per vehicles 4x4...pujem pel camí des de la cantera ( inici amb cadena abaixada) que ascendeix fins un collet fins deixar el cotxe al collet i empalmar amb el GR.

Pont de Novembre i anticicló...bon temps!!!

Dels quatre dies n'he trepat un i unes hores de plusvàlua...

Divendres...a CORONES!

Solet i fred al matí, recollim colla a BCN, i cap al Ripollès...FANATISMEEEE!

Al pàrquing ens trobem la familia PIJU, amb el seu 4x4 i ens acosten a la paret entre rialles i tal...moltes criatures..i la RAKEL ( osti feia molt de temps que no ens veiem..joer com passen els anys...ara esta feta una escaladora fanatika de les de veritat..quina bouuuu!).



RIALLES I CAP A LA PARET penjats del 4x4 rotllo pakistaní...


Fa calor i ens n'anem a l'extrem esquerre, a tutelar la Tati, el Juna i el Robert, als qui hem promès que "ajudariem" una estona a muntar les vies facils per si de cas..però ja se'n surten prou bé. En Juan es marca un ascens "subecomopuedas" per un 6a+ que es veu molt dur. mentres nosaltres "escalfem" en un 6b's CORONISTISCS molt durillos ( passos a bloc)...però interessants en el fons. Mentre l'Albert acaba un dels 6b's, em percatoq ue el que creiem V+ és el 6a+ "cagundena Juan,que l'he cagat! que el V+ és aquesta via i no la que fas tuuuuu!" ( ja ho deia jo que a pesar que CORONES ES HARD, això no podia ser V+...).



Munto sol el V+ mentre el Juan arriba al top compartit, i marxem a la nostra.

A la dreta de la COLUMNA (7b), hi ha un 7c+ vertical, i la següent és un 7b/b+ desplomat i de diedre a dalt, després de dos sostres.



M'hi penjo...no he escalfat i a la segona xapa ja m'agafo..joer, com pica...arribo a la quarta, i no sóc capaç de superar el sostre cap a la cinquena ( pas ultratècnic i molt obligat..un LANCE a BOLA INVERTIDA ENMIG DEL SOSTRE...amb la dreta? Amb l'Esquerra?

"ALBERT PASSA'M L'ANTENAAAA!"



"Joer que bé que va el trasto aquest..."



Munto la via FLIPANT amb els passos...a St Benet els 7b+'s són més fàcils!



Logro desxifrar els passos, pendulant agònicament ( la via és una diagonal desplomada), ofegat de calor i "rajant" contra el GRAU CORONISTIC...estava al.lucinat...7b/b+???? Quina quedada, rotllo TERRASSENC TAMBÉ?



Però si alguna cosa s'aprèn a St Benet ( a Terrassa no tant), és que NO ES GRADO TO LO QUE SE REBOTA...i amb investigació, "clekes" i equilibri, tot acaba caient...que si un sikadet amagat, que si la taca negra de goma de peu de gat en aquella regleta trencada i amagada...tot acaba quadrant...



Al primer intent seriós caic al sostre per un error, però ja li he vist les orelles al llop.



Al segon intent faig la via "flútan"...ALBERTITORRRR !!!SIU SIUUUUU!!!! ARA SIIIII!! Era qüestió de mirar-s'ho bé, de paciència i de creure que la gent no ha perdut TOTALMENT el senderi graduant...(apart de Stllors no ALBERTLLEIDA ?heheheh!!!)



Queda tant sols el PLUS de diferencia que tenen quasi totes les vies del sector...7b/b+ que pot ser 7b+ o 7c ...tantmateix al darerra setmana un company (dels lolos de veritat que fan 8ès a vista), no la va fer...i fins i tot va baixar del 7a+/b de la esquerra de la NEOFATXES!!! Curiós...



OJO que a CORONES, actualment a mitja tarda, al sector esquerre ( TECNOESTRESS), hi ha un NÚVOL DE MOSQUETES, ni piquen ni ataquen, però són visualment una paranoia, i te'n pots empassar alguna fins al tercera xapa...crec que habiten als arbusts sota la paret...



DIUMENGE...pschè, amb l'Arnau i la LILA vam anar a PLATJA d'ARO...vaig fer bloc al CAVALL BERNAT..una tonteria de 10 mts, surt màxim V+ ( vaig provar totes les cares)..però a la base vaig obrir un petit bloc de 6a o 6a+ (can boquet grade), a la cara de l'OMBRA, prop de l'aresta w...interessant si no es pillava un canto gran...FANATISME RESIDUAL, sens dubte...

7 comentaris:

PGB ha dit...

Estem igual, 4 dies i un de trepera matinera....

ja t'imagino tot fanatic enfilante pel Cavall Bernat de platja d'aro i la penya flipant xD

Ahir vaig començar a editar el video de Tossa, si et vols passar per casa a veure-ho i a dir la teva... estas convidat ;)

Little Bull ha dit...

ei uri! kom es aixo??? teniu pont i nomes escalas un dia???!!!! jaja
bueno per fi vig actualitza...
Bueno tiu a cuidar-se molt i apretarli a la roca, que de mentres jo li foto al boulder del roco (daqui poc caura un V6)
SALUT I MOLTA ROCA!

Anònim ha dit...

PAssa nio!
A Montgrony, la setmana passada tb estava fard de mosquetes (nuvols gegants).

Deu ser un "fixe" de la zona i època.

Ens veiem

Anònim ha dit...

joer bird-diu...

o serà el nou recgant de la drosòphila melanogaster? Mira que aquets bitxos són molt intel.ligents i es reprdueixen que fa por?

Que mu espliqui el cosí aquell de sevilla del Rajoi això...a mi em sembla que és la manca d'aigua i tal..o això o es que esnifen magnesi..també podria ser..aqui a la península amb els humanoides ja passa, que és un dels llocs del món amb més consum farlopístic...

no anem bé...

hehehheheh!

A esgalar amb el flit!

PGB, ma prenc la paraula, algun dia m'acosto a Egara!

jordiiiii, apart del teu blog sempre faig unaes rises amb bendelpal! Quin paiooooo!

Anònim ha dit...

Hola TRoglo.
No es Bar stop, es Bar Zero

Anònim ha dit...

Buif Luichy

Equivocado me he...

Corríjolo!

Saluuut

Pekas ha dit...

jejeje... el primer cop que vaig estar per Corones també vaig "pinflar" amb el tema graus... ( encara que jo m'arrastro per algunes lletres més baixes... :-))))

Eso sí... vaig disfrutar amb els "apretons"... i amb la calma de la zona... :-)))