divendres, d’agost 21, 2009

BANDITORFINES for our minds or ENJOYING BABYLON

SUNSET from ESTELLENCS

YEAAAAAAHHH MAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNN !!!!

Joder, lapuuuuta....que m'ha sortit el pas!!!!

L'any passat vaig poder escalar SOLECITO, un preciós 7c de 12 metres en el que el CRUX és un dinàmic inicial, al tercer pas ja has de fer un salt descontrolat al principi, que si et permet agafar la presa et fot una bandera que provoca les més gracioses caigudes entre la penya...la caiguda és curta ( 6 mts) però fer-ho en les més hil.larants posicions propina costellades, apretades al timpà i una sensació de "pelele" que et fa tornar a la repisa amb cara de tonto. Aquest any tocava BANDITO...la dura...

NO SOM LOLOS, però a putilla no em guanya ni l'eslovè aquest que li aguanten la esquena per mirar el crux...xaaaaaaf...els dos a l'aigua!
Els gavatxos van molt sobrats al crux i pillen a la sortida de dalt ( 7a) de SOLECITO o a la de BANDITO ( 7b de lance a morte)...vols de 12 mts més controlats...fins i tot n'hi ha un que es permet el luxe de fotre un mortal enrrera quan està pillat...

He escalat MOLTS cops el lance de 7b...per escalfar, per recordar, rebentat i sense magnesi...per si de cas..no vull fallar...ahir vaig provar la via i no m'aixecava del crux...cinc pegues i cinc esnafrades...a caraperro...joder.

Avui vaig a tret fet...hem descobert que a SA COVA hi ha un tactum brútal, i poden caure els 7b's...el JOSE de València m'explica DOUBLE PENETRATION, un llarg recorregut que empalma XXL (trave) TRANSVERSAL (desplom) i surt per un bloc GUAPISSIM on el roñatrón de talonatge està garantit...
FAig DACHICAS des de la Ledge per escalfar...sempre GENIAL, catxo abusiu i "oooohhhh's" de la crew turista...vanitat interna, si sabessin com sobrega la via igual la decoten ells i tot!!!! em sento bé i oblido BANDITO...
El JOSE progresa al BLOC ( un pas de dinàmic a campus...genial) de KLEM'S ERECTION ( 7b.¿Com un degotall pot "creixer" amunt?)...Dues Alemanyes somriuen entre elles cada cop que en Jose s'apalanca damunt del fal.lus que desafia les lleis de la gravetat...la veritat es que fa goig i dóna un toc llibertí a cada intent...fijo que avui pilla...la via vull dir...(;O).

Penjem tots de la repisa, mirant la via i els pegues respectius...mentre vaig fent proselitisme al HARRY, que ha abandonat la perla de Montserrat uns dies, el JOSE em va explicant els secrets de D.P...hi ha color...vaig fer TRASVERSAL al lorxu...i la DP és una variant de sortida.
Un pegue,,,hi ha color...plaaaaaf!
SEGON....joder se m'ha escapat el taló....però ja la teniaaaaaa.....PLAAAAAFFFF!ronyatrón...
CAGONLAPUTA, ara mossego cadena....mmmmmh...bow que això és psico! bufff...pos mossego la tovallola de la guiri que em desconcentra cada cop que trec el cap del sostre!!!!
TERCER PEGUE...FLUTO, la via és CINC ESTRELLES...surto per DACHICAS quan la repeteixo, pot ser 7b dur i de pila ( 15 mts en total de desplom-sostre). Amb XAPES seria una via HIPERReputada...però que bonica casum dennnna!!!

En Jose fa el darrer intent a la KLEM'S...llença, aguanta revinguda, a campus bota i recoloca millor la mà...crits, xiscles, tothom li passa energia a través de l'ànim, de VINGABOWS, DE COMEONS, de yeahmans i de guapooooooo! ( les dels yates sempre donant la nota...)...ha arribat al repòs però se li ha acabat la pila...cau en el darerr bidit suant i molt trist...avui marxava...buf...next year man...

Marxo a buscar la FAMILIA...que ja deuen estar fins els collons a la platja ( he enviat missatger a avisar del darerr pegue..però la LILA ja coneix els meus pegues i la meva verborrea)...mal rotllo...se me n'ha anat l'olla i fa quatre hores que faig tard a fer de cangur.

Anem a METROSEXUAL, per tal que el nano dormni a l'ombra i la Lila provi els seus bloquets sobre l'aigua. Quan és el meu torn reemprenc la rutina i col.loco la bossa de magnesi al repòs..per si de cas.

Avui estic sol, ni l'eslovè, ni els adonis noruecs dels collons, aquells que van tant sobrats i són una mica maleducats ( per sobrats i perquè no parlen un borral d'anglès)...el putos ho mullen tot i ocupen la repisa fent sèries interminables de intents a la via....avui la tinc per mi..i amb les meves paranoies això és un aventatge.
Pegue...plaffff
Pêgue...plaffff
Pegue...casi...plaffff

Joder, ja no em queda més que un parell de peus de gat...LILAAAAAA! UN PEGUE MÉEEEESSSSS!...no veig res a contrallum...suposo que hi és....estic entenent el moviment, he vist que és possible sortir més controlat i si apreto la regleta ( una crispada de mitja iema en sostre bows...), igual no surto volant enrrera amb cara de pelele....yahhhhhhhh! Ho he aconseguit! Joderrrr..i ara què..quin mal rotllo...nocaiguisbow, nocaiguis...ostia puta. fluto...si..no...ai la bandera...buf...de sobte enmig de tot sento un crit que creix des de la repisa..."VINGAPAPABOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW!
Osssstia si és el NAWET!!!!! Fins i tot ell m'anima amb la veu de piñó!
Ja esta soc al répos...em col.loco la bossa de magnesi al coll i tiro cal al lance...inspiro, una remada i amunt..la tinc! Vinga un més i surto d'un salt al top...JA ESTÀ!!!

INCREÏBLE, aquest any ja he fet el 8a ( soft?) en psico..ara DIABLES...a veure què tal...necessito reposar...

Puta mare, quin babylon més bo a la platja...riem compro cava, mengem QUELLIS i anem cuits al sobre...genial...

MALLORCA ES MEGAFONQUI...

22 comentaris:

Anònim ha dit...

十年大陸越南新娘介紹經驗,合法的婚姻介紹機構,嚴肅,專業的婚姻介紹網站,擁有台灣多家外籍新娘婚姻協會人員合作,本網站是由大陸當地台灣媒人所設立,位於廣西省,臨近越南河內,娶外籍新娘通過本站直接到異國娶親,省掉台灣外籍新娘婚姻仲介中間環節,可以節省費用,全台各地都有我們所服務過的客人,如有需要可提供電話詢問,我們的口碑經的起檢驗,也可為你推薦台灣合法信譽好的婚姻協會人員為你服務,希望通過我們讓你以最經濟實惠的方式找到理想的伴侶,能夠為有緣人牽線搭橋,異國姻緣一線牽,歡迎以婚姻為目的,具備嚴肅婚姻心態,有責任感,有心想娶外籍新娘的台灣單身男士與我們聯繫,我們將誠心為您服務!
外籍新娘 外籍新娘 外籍新娘
大陸新娘 大陸新娘 大陸新娘
越南新娘 越南新娘 越南新娘
東北新娘 東北新娘 東北新娘
廣西新娘 廣西新娘 廣西新娘
吉林新娘 吉林新娘 吉林新娘
福建新娘 福建新娘 福建新娘
中國新娘 中國新娘 中國新娘

oriol ha dit...

wops!! no se que va pasar ahir que se'm van liar dos textos en el comentari....
i per a més inri: amb catalufo-spanish-english!! juaaaaa!!


De totes formes tornar a dir que m'ha agradat saber que hi ha opcions també per l'Arnauet.
De veritat que pel que pies, les lineas que descrius i dius... la cosa pinta temptadora i fanatico-diver!! Buffff


Nosaltres amb la Susi, (i els pekes) com ja saps, molt pagans encara amb el tema de PsBloc... Ens hem limitat a saltar de les voreres, pedres i parets de Tautavel a les seves Gorges... Una opció també explèndida per a pekes i un bon lloc d'escalada per a ells... Si podem i ens queda una mica de temps ja piarem algun post amb algunes fotos i tal...

Amb tot, i malgrat que Mallorca ho pintes Genial i ja ens has obert el cuquet per l'any vinent, esper-ho poder coincidir abans amb tu a les muralles de Tossa, no? jajaja

Una abraçada Bow... i a disfrutar!

Quo ...catalufo-spanish-english parlante!!!

Anònim ha dit...

Taiwan's flooding caused by the disaster, let us love to play together to help those in need of help, and now you need to do is click on any one keyword for each link will be sponsored by the NT one dollar, let us work together to create world peace ~ thank you!

台灣這次受到洪水侵襲造成巨大災難,讓我們發揮愛心一起幫助這些需要幫助的人,現在你只要每點擊任何一個關鍵字連結,將會得到新台幣一元的贊助,讓我們一起共同創造世界和平~感謝您!

旅遊 法拍屋 服飾
婦產科 大陸外籍新娘 新娘
納豆保健食品 瑜珈教室
彌月蛋糕 汽車旅館MOTEL 台中住宿
清潔公司 法拍屋 看護
隔熱紙 seo 網路行銷
整形外科 看護 整形
室內設計 系統傢俱 網頁設計
柴犬 哈士奇 網頁設計
防爆工具 瑜珈 機票

en Girbén ha dit...

Si et cal una "tradu" el Yen és taiwanès i te la faria de gust (tot i que sembla que s'enten per on va).
Quina enveja aquestes remullades que alleugen les derrotes! Amb la calor de mil diables que fa aquí...
No entenc perquè mai s'ha obert la "Mil Diables" a Diables... No crec que aquest sigui el vostre objectiu... Si no m'equivoco deu ser...

Anònim ha dit...

Love Without Borders, in response to Taiwan's 88 flood, please go to my site ~ Thank you for blessing the whole world!

雲林山區立委補選國民黨提名參選人張艮輝,98/8/23於斗南成立服務處。當天誠心為88災民祈福,祈願蒼天福澤災民,能快速重建家園。

雲林立委候選人張艮輝於會場上表達一貫堅持的參選理念,「一份理想、2 個希望、 3大改變」,並藉盛會為台灣祈福,場上的台灣加油地圖由地方代表等數十人點燃230支蠟燭,代表為台灣加油並點亮台灣因受88水災所面臨的黑暗期,在點燃蠟燭的同時,張艮輝也宣讀為台灣祈福文表示願為台灣這塊土地承受所有苦難。

雲林國民黨雲林立委張艮輝>>>參考網站

Anònim ha dit...

I wish you health and happiness every day!
Ich wünsche Ihnen Glück und Gesundheit jeden Tag!
Je vous souhaite santé et bonheur chaque jour!

整形
婦產科
張艮輝
法拍屋
瑜珈
服飾
隔熱紙
清潔
雲林

Anònim ha dit...

Recommend some of Taiwan's high-quality sites so that you do reference and to share ~ and we wish everyone peace and happiness!

Insulation paper:隔熱紙,health foods:保健食品,Baby Cakes:彌月蛋糕
Kaohsiung County Tourism:高雄縣旅遊,>Kaohsiung yoga:高雄瑜珈,Shiba Inu:柴犬
Kenting Tourism:墾丁旅遊,cleaning companies清潔公司,cheese cake:乳酪蛋糕
Clothing wholesale:服飾批發,Vietnamese brides:越南新娘,brides from mainland China:大陸新娘
Shaping:整形,MOTEL:MOTEL,Japanese clothing:日系服飾
Jelly silicone:果凍矽膠,brides from mainland China:外籍新娘,Kaohsiung Tourism:高雄旅遊
Cake:蛋糕,yoga classes:瑜珈教室,Torque Wrench:扭力板手
Internet marketing:網路行銷,website ranking:網站排名,seo:seo

Anònim ha dit...

Types of chocolate:
Commercially available chocolate and chocolate can be divided into thermostat thermostat-free chocolate, the so-called free thermostat chocolate, is chocolate containing cocoa butter composition of the separation, and then replace the cocoa butter to vegetable oils, due to low prices, easy and in the is not easy to melt under high ambient temperature have been widely used in commercial purposes, the French chocolate Technology Normal University are reluctant to use the thermostat-free chocolate.

Dalai Lama's public trip from August 31 to September 2. Dalai Lama plans on the 30th night entry from Taoyuan International Airport, 31 Chinese and foreign journalists will be held the morning, afternoon, and visits prospecting disaster victims, on the 1st of the trip was a public speech and the victims of the village, a modern place in Kaohsiung City Comprehensive Stadium, 2 No. Han God Dome Banquet Hall with Cardinal Paul Shan Kuo-hsi of the talk.

Anònim ha dit...

Success is a strong point of the play, and failure is the cumulative disadvantage.
www.pageone.cc
www.pageone.cc/support01.html
www.pageone.cc/support02.html
www.pageone.cc/keyword01.html
www.pageone.cc/keyword04.html
www.pageone.cc/keyword05.html
www.pageone.cc/Service/service02.html
www.pageone.cc/seo.html

Anònim ha dit...

Confidence, perseverance, courage, all three in place, then the world is not impossible to do things.
http://www.104woo.com.tw
www.104woo.com.tw/index.htm
www.kinghouse.cc
www.kinghouse.cc/house.php

Anònim ha dit...

On the ground planted vegetables, it is unlikely that long grass; the hearts of the good, it is unlikely that health evil.

www.gayoyoga.com.tw
www.gayoyoga.com.tw/teacher.html
www.gayoyoga.com.tw/time.html
www.sunny-yoga.net
www.sunny-yoga.net/news/news001.php?userid=6&page=1
www.sunny-yoga.net/aboutus/aboutus.php

Sur le terrain planté de légumes, il est peu probable que l'herbe longue, le cœur du bien, il est peu probable que le mal de la santé.

Auf dem Boden gepflanzt Gemüse, ist es unwahrscheinlich, dass die hohen Gras, die Herzen der gut ist, ist es unwahrscheinlich, dass die Gesundheit das Böse.

TRanki ha dit...

JOder con los xal.lisd, teniente, no me siento laj piennas....

Anònim ha dit...

We owe it to someone else's achievements in health and thus feel joy, depending on the success of others as if their achievements, and this is the Buddha mind. Always hold the interests of all sentient beings of the heart, we can not leave the joy forever.
www.cosmifilm.com.tw
www.cosmifilm.com.tw/index.htm
www.cosmifilm.com.tw/pro1.htm
www.cosmifilm.com.tw/product2.htm
www.pandora-mall.com
www.pandora-mall.com/default.asp
www.pandora-mall.com/info/guide.asp
www.pandora-mall.com/info/view.asp?id=1

Anònim ha dit...

Information and knowledge exchange to share their life and hopes that these high quality web site allows you to enjoy!!!

Information et échange des connaissances à partager leur vie et espère que ces sites Web de haute qualité vous permet de profiter!

Information und Wissen auszutauschen, um ihr Leben zu teilen und hofft, dass diese qualitativ hochwertige Web-Seite, die Sie zu genießen! Erlaubt!

信律隔熱紙
簡善琳瑜珈
畯富包車旅遊
三泰保健食品
104法拍屋
信律隔熱紙
禾雅堂乳酪蛋糕
潘朵拉日韓服飾
優質行動網
網路行銷
旅遊達人
旅遊資訊
日光花園
瑜珈天地
小蝸牛
潘朵拉服飾
建炳整形
新彩整形
不孕症達人
優質網
新彩整形
建炳整形
郭鴻璋婦產科
網路行銷
隔熱專家
actionone
機票旅遊
汽車旅館天地
日光花園
瑜珈天地
法拍屋達人
清潔達人
行動百分百
優質天地
百分百
aoone
actionone
首頁網路行銷
新彩整形
建炳整形
嘉俞瑜珈
actionone

Anònim ha dit...

Do you want a change for the love nest to re-shape do! You want to purchase furniture for the sweet nest re-do!

Welcome to all of Taiwan's largest kitchen decor net ^ ^

室內設計 歐化廚具
系統櫃 系統傢俱
傢俱 廚具 歐式廚具
裝潢 室內設計作品
抽油煙機 廚具工廠

Anònim ha dit...

............♥
...........****
..........******
.........********
........**********
......*************
.....*****HAPPY***
....*****************
...*******************
..*********************
...........****
...........****
...........****
Day, doing nothing is the life of the consumers; positive pay, is the creator of life. Nothing to do, that is, had an empty life; If people continue to pay the interest, that is, good life.
www.hoard.com.tw
www.hoard.com.tw/default.php
www.hoard.com.tw/product_08.html
www.hoard.com.tw/about_us2.html
www.hoard.com.tw/chocolate.htm
www.ta89.com
www.ta89.com/about
www.ta89.com/index.htm
www.ta-520.com

Ferran Guerrero ha dit...

Tela, pero aquest paio que deixi ja a les noies de Taiwan tranquiles, tela, sembla un anunci de turisme Taiwanes.

Psycobloc forever

Anònim ha dit...

Time for a wise person, as precious as diamonds; but right fool, it becomes like a soil, there is no point value.
www.sunsgarden.com.tw
www.sunsgarden.com.tw/service.php
www.love-motel.com.tw/index.html

Anònim ha dit...

On the ground planted vegetables, it is unlikely that long grass; the hearts of the good, it is unlikely that health evil.
www.gayoyoga.com.tw
www.gayoyoga.com.tw/teacher.html
www.gayoyoga.com.tw/time.html
www.sunny-yoga.net
www.sunny-yoga.net/news/news001.php?userid=6&page=1
www.sunny-yoga.net/aboutus/aboutus.php
www.sunny-yoga.net/classroom/classroom.php
www.988818.com.tw
www.988818.com.tw/husky.html
www.988818.com.tw/boxer.html

Anònim ha dit...

On the ground planted vegetables, it is unlikely that long grass; the hearts of the good, it is unlikely that health evil.
www.gayoyoga.com.tw
www.gayoyoga.com.tw/teacher.html
www.gayoyoga.com.tw/time.html
www.sunny-yoga.net
www.sunny-yoga.net/news/news001.php?userid=6&page=1
www.sunny-yoga.net/aboutus/aboutus.php
www.sunny-yoga.net/classroom/classroom.php
www.988818.com.tw
www.988818.com.tw/husky.html
www.988818.com.tw/boxer.html

Anònim ha dit...

你了解整形有哪些手術?整形外科一定要具有專科證照醫師才是基本要素。隆乳 果凍矽膠是目前市面上最好的材質!
你知道高雄婦產科中誰是不孕症及人工受孕的權威醫師嗎?肉毒桿菌有何功效及效果。
汽車隔熱紙 大樓隔熱紙有何差異?隔熱紙不是係數越高效果就會越佳喔!
你想選擇一位大陸新娘 外籍新娘的話,請進入我的網站也許就是你一生中最好的選擇。
納豆 保健食品要如何選擇呢?
選擇現代生活中最好的運動就是瑜珈,要選擇瑜珈就要先了解瑜珈教室設備、師資及瑜珈教學喔!
高雄瑜珈中的簡善琳瑜珈教室是南部地區最完善的瑜珈教室耶^^
MOTEL就是汽車旅館,它是提供情人溫馨休息住宿的好地方,到台中住宿時別忘了到台中汽車旅館看看喔!!!
台中乳酪蛋糕中禾雅堂乳酪蛋糕提供讓您難忘的蛋糕口味,除了chocolate蛋糕之外還有中秋禮盒多種樣式。
選購服飾潘朵拉日韓服飾有日系服飾服飾批發流行服飾及韓國服飾。
張艮輝是這次國民黨雲林立委中希望拜託大家鄉親支持的好立委。
外籍新娘 大陸新娘 越南新娘這些都是一生一世最專業的服務與選擇。
您在尋找墾丁旅遊網資訊嗎?畯富包車旅遊提供高雄旅遊 墾丁旅遊 阿里山旅遊 高雄縣旅遊 高雄租車 高雄計程車 高雄一日遊 機場接送等專業服務。
僑泰裝潢廚具網是全台最大的居家生活廚具網站有廚具 廚具工廠 系統傢俱 傢俱 裝潢 抽油煙機以及系統櫃歐化廚具 室內設計作品與免費室內設計喔!
網路行銷是網站曝光的首要指標,如何能讓網站排名於首頁是需要靠SEO技術與專業,當然關鍵字的選擇就格外重要了,這是決定瀏覽者在搜尋行銷中唯一的方向。

Anònim ha dit...

雙眼皮 新彩整形

大陸新娘 高雄租車

中秋禮盒 肉毒桿菌

瑜珈教室 高雄旅遊

保健食品 乳酪蛋糕

流行服飾 室內設計

汽車旅館 日光花園

法拍屋 隔熱紙

台中住宿 墾丁旅遊

整形外科 首頁科技

電波拉皮 歐化廚具

外籍新娘 果凍矽膠