dimecres, d’octubre 14, 2009

PSICOBLOG

Uhala...
El Marksotus m'ha passat el link a el blog VERTICAL CARNIVAL que "els iankis" van fer del seu viatge a Mallorca...la colla dels "Sharp end" flinyant arreu de l'illa, junt amb el Pearson i la Harrington.
Bons VIDIUS curts on curiosament es veuen alguns cruxs i vies conegudes i altres no tant...records recents com el "rasta" colombiano-lleidatà que apareix en un moment de un rescat a Varques...en Pablo, amb qui vaig compartir algunes estones i somriures...
Es tracta de curts que suposo seràn part de un filmet més llarg, però destaca la bona qualitat de les imatges i la originalitat del muntatge i la manerade ensenyar le imatges..realment la gent en sap i tot plegat MOTIVA MÉS ENCARA un record que encara que proper s'allunya en la melacolia en que ens suemix el fred que ja s'acosta.
Noves motivacions amb corda..sempre amunt...GAUDIU PERÒ de VERTICAL CARNIVAL...

6 comentaris:

en Girbén ha dit...

Ves a la mè, taiwanés dels collons!
Ei Tranki, preciosos els vidius!
Quan arribi el fred, a la vora del foc, me'ls remiraré... I quines galetes més bones que es foten!

TRanki ha dit...

hehehe...

Mai és massa tard per a res Girbén...MALLORCA és FONQUI i una estada entre la salabror, les ones i la pedra és d'allò més inspiradora...

A les galetes t'hi acostumes, i compte que l'"ull de peix" amb que sovint es filmen algunes escenes fan que 15 metres semblin 300...hehehe.

pd. També hi ha escaldes de 5 mts no et pensis..s quelcom bò t´el psicobloc és que ñes ABSOILUTAMENT lLIURE ( i llibertí), sense massa nosrme si basat en la inspiració i el respecte..i poca cosa més..no rope, no rule, just climb...( deia un alemany aquest estiu...)

en Girbén ha dit...

Fa una pila d'anys, quan jo tenia serrell i no existia el psicobloc, vaig poder veure als "clavadores" d'Acapulco en acció. Ells fan temps, dalt d'un penya-segat de quaranta metres, esperant a què el Pacífic els envii una ona de les bones. Així la veuen venir, salten de cap a mar. Sense l'ona el fons seria insuficient! Suposo que t'ho pots imaginar.

TRanki ha dit...

buah...quin pànic.

A MEtrosexual, a CAla Varques, hi ha fons suficient, però si passa això que dius ( i també a Sa Cova de Varques), acabes "fregant" el fons amb els peus...i fa mooooolta angunia...no m'imagino dependre de això en un salt d'aquells de 30 mts i de cap!!!!

Marieta ha dit...

ei tranki, posa't el control captcha o com es digui (allò de escriure les lletres que veus, per saber si ets persona o màquina -bueno, en el teu cas màquina jajajajajajjaja-)

TRanki ha dit...

Iep MARIETA ja ho he fet...a veure si funcionaaaaaa!

senquiu bowa...

Aquets dies he estat per MONTCRONIS...a CAN CAMPS...UNA VIA BONA: RITA del BELVEDERE...un 8a sembla que "soft" guapíssim, ben equipat i amb sol amtí ombra des de migdia...guapissim i ara ben marcat....MOLT RECOMANABLE i en un lloc tranquil, amb un 6b guapo per calentar, un 7a tal i tal i aquesta via...dues a la esquerra hi ha un 7b+ ideal onsight...hala ja tens deures!! hehehhe..saluuuut!