dimecres, d’agost 25, 2010

Excel.lent video de BERNARDO JIMENEZ (http://www.bernardogimenez.com/) en que es recullen les performances artístiques, escalatòries i filosòfiques de NICOLAS FAVRESSE a Siurana...en el seu blog hi trobareu diversos filmets i vídeos dels bons...motivació perfecta per recomençar la temporada i somniar nous projectes d'hivern...

BD athlete Nico Favresse on La Reina Mora (8c+) in Siurana, Spain from Black Diamond Equipment on Vimeo.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Que tal bow? Jo ara mateix al airport internacional de san francisco esperant a agafar l´avio que em torni a casa.

No se si ho hauras vist pero algú m´ha petat el blog quant nosaltre hi erem fora de vacances, s´ho han carregat i ho he perdut tott, he flipat, a la que arribi intentare arreglar-ho d´alguna manera, era perque ho sapiguessisa, una putada, algún anonim que no tenia prou feina amb la seva exixtencia.

Bueno, ja he acabat el peregrinatge a la santa meca de yosemite molt motivat i amb moltes batalles que explicar, sens dubte aqui vibrarias com mai, es Cavallers pero multiplicat per 1000, et sents minuscul i has d´escalar amb molt de morro, el primer dia al arribar a Yosemite i baixar-me del cotxe davant del Capitan vaig pĺorar un somni de tota una vida es feia realiat, queian llagrimes d´emocio.

A la que ho tingui tot de nou en marxa informo.

Acaba de pasar un bon estiu.

Ferran Guerrero

en Girbén ha dit...

Avui sembla que el Celiavern pren cos, que la seva dualitat es fa tangible. Celestial i tangible el Favresse a Siurana, confonent preses i trasts; i, també, el cel del Ferran, peregrí al Yosemite.
Pel cantó fosc hi ha l'atac injustificat i maligne a un bloc que mai ha fet mal a ningú.
Grrr!!!

TRanki ha dit...

Hey Ferran,. et trucoi, no em puc imaginar tanta dedicació per simplement fotre a algú...hi ha penya realment MALÑALTA,. per altra banda si ja imagiunes qui pot ser potser seria qüestió de tenir-hi una conversa no?

GIRBEN: heheh...he passat tres dies de final d'estiu dedicat a la platja ( psicobloc) I A LA POESIA sota les sureres...qui ho havia de dir a la meva edat!!! Genial TOSSA, i genial l'antologia que m'he endrapat sentint el mar darrera l'orella...més val tard que mai no? apali, segueixo llegint.te eh !??

uasunflower ha dit...

y la reina mora salto...

TRanki ha dit...

The legend keeps a great mistake...she only wanted to make his play and just scape by the tunnel down the jumping ramp...but a bee made the horse fear and it jumped...!!! Fucking history...

Some of them commit suicide...

Some of them simply smile, went to climb and had a beer after climb hard routes with scaring trips between bolts.

And the most of them use tope ropes, long extensions and just pass over the real experiences of living.

Everyone does what he can...

I like Favresse music!

uasunflower ha dit...

why did you teach me to use long extensions then?

TRanki ha dit...

as a way to learn to jump riding a horse???

2 Show is not 2 teach, and all is an evolution( or an evilution), don't stop, you can...

uasunflower ha dit...

it's all a painful journey into neverland. Alone, i can't.