dimecres, de novembre 03, 2010

la "Hyenne", sit start-versió curta (TARGASSONE)

Entrant des de més enrrere, aquest bloc de 7b passa a 8a ( encadenat pel JOSE en el minut 7 d'aquest video)

Aqui la versió curta ( 7b) en un dia bonic i plè de humor amb en Juanjo i la Lila. Al final el Juanjutx va arquejar com li deia i també va encadenar...booooow! By TRanki "Shwarma di Pollo"

7 comentaris:

VERD ha dit...

M'he pres la llibertat de comentar tot i no saber qui ets. He llegit alguns escrits i m'ha molat molt aquest rollo family i fanàtic de la roca. Jo vaig començar farà 2 anys, i ara no puc parar !! Espero poder fer grans vies com les que he xafardejat per el teu blog.

Salut !

TRanki ha dit...

HOla "verd"...

Quan era petit "somniava" ( el nano ens desperta sovint perquè "somnia"...i jo sovint somniava que VOLAVA, per poder veure que hi ha DARRERA de les coses, allà on no arribava estibant el coll o aixecant-me damunt una cadira...

Sovint somniava que podia pujar a descobrir MONS OCULTS damunt dels armaris, perquè allà era on els pares "guardaven" els regals de reis, o les coses prohibides.

I també somniava que podia veure que hi havia darrere les muntanyes, perquè les muntanyes eren una barerra que no em permetia veur més enllà de la vall.

Ara ja tinc més anys, però em passa igual amb la pedra...és un secret que cal descobrir, SEMPRE, perquè apart de descobrir-lo et permet entrar dins de tu mateix i trobar coses dins teu que abans desconeixies...

mira aquesta resposta crec que ja dóna per un POST !!!

Compartir amb la familia aquests instants, per mi és el tancament de un AMPLI cercle que m'ha permès entrar dins meu i experimentar molt més enllà i endins del que creia...
JA veus! Gracies per escriure!!!!

Marieta ha dit...

ei Tr! Al final merda de temps! diumenge ens hi vam acostar, a targa, però per tornar-nos cap a casa... en fi, en un altre ocasió... Això sí, els blocs tenien molt bona pinta

Anònim ha dit...

Hola,

això del bloc és fascinant! He vist les dos versions del bloc i sembla mentida que amb un sol moviment més es pugui passar de 7b a 8a! Esteu fets uns bons bous...

Salut!
Enric (Olesa)

TRanki ha dit...

Ei Enric,

JA ho dius tot...´s AL.LUCINANT.

El prienr pas del 8a és un lance en que és dificil arribar a estirar-se com ho fa l'AGUS, un cop enganxes el canto cal AJUNTAR mans i aguantar la revinguda..i després GIRAR tot el cos i iniciar el 7b.

MIra't el 7b i veuràs que el ALÓ det ja es coloca assentat i el que costa és aixecar-se, aguantar en una microregleta i llençar a una regleta viva..i la resta.

Ara imaginaq ue enlloc de col.locar el TALÓ clau, des del terra, i concentrant-hi tota la força, ho fas venint de disn la cova...és brtútal..igual algun dia podré fr-ho ( crec que és els 8ens "factibles" pel poc que he vist!!!

Siq uelcom ultrainteressant té el bloc és le fet de APENDRE sense parar sobre la gravetat, elq e pot ser utopic o possible, i arribar a punts de perfecció en la execució o la ingravidesa que mai hagués imaginat!!!

ës com apendre a escalar de nou, i m'encanta!

O.

Anònim ha dit...

Ei!

En cap moment he volgut infravalorar la versió llarga del bloc (8a)! De fet jo ni tan sols oloro poder provar la versió curta! Tot i que amb constància i esforç espero anar avançant jeje... (em sembla que compartim míster, el Jose)

El meu comentari anava més en el sentit de l'últim paràgraf de la teva resposta.

Salut!
Enric (Sabadellenc exiliat a Olesa)

TRanki ha dit...

Ei Enric, cap problema, igual m'he expressat malament bow! Elq ue feia era reforçar la teva afirmació...és BRUTAL la intensitat del moviment per fer que es passi de 7b a 8a en dos mufs.

El míster esta que se surt!!! Anem a blocar sovint i estic mirant de posar-m'hi al rebufo!

Fes-li cas que en sap, però vigila que sovint té més confiança ell en els seus pupils que nosaltres en nosaltres mateixos!!!!!

A tibar-li bow, apreta que ja veuràs com sí que els faràs! Si quelcom té el bloc és que a poc a poc i després més ràpid acabes flotant per llocs que ni creies que podries aguantar-te...i pels "ansiosos" com jo va de puta mare..és un "tripi" instantani, més que en les vies de corda o pila!!!

LA COMARCA ( post anterior) em va semblar un lloc "interessant" ( savassona, fussimanya) per tibar fort: vies atlètiques, no molt lessives,que permeten "veure" i "investigar"...no sé, per progressar jo m'hi acostaria sense cap dubte.

UNa abraçada, salut!