dimecres, d’agost 03, 2011

CHÉ BOLUUUUUDO !!!

Tardes xuxoses a la Fontsu...picotejant del que em queda que no es poc.

DESPERTAFERRO ( 8a 30 mts), aka "LA BOLUDA".

Munto com puc, creient que a baix hi havia tralla, quan en realitat la tralla està a dalt i aviat m'hi foto de morros...una secció de dues xapes.

Si xapo no faig el pas, si faig el pas no xapo. A sota una repisa-rampa i el salt banzai que he de fer amb el seguro mig metre sota els peus m'hi porta de cop..o de cap ( xapes a desmà, cordes que s'enganxen a la cama...etc...).

Quan aprenc a fer el pas i a mourem rotllo "cobra" per treure'm la corda de la cama durant el vol resulta que ja no tinc pell als dits, força als braços, power al cap i sobretot duc una cremada a darrar la cama ( fruit de una enganxada amb la corda) bastant contundent.

El que creia que seria un bon rotpunkt al 2-3 pegue es converteix en una arrossegada on ( per sort) milloro alguna coreografia...

NEXT TIME MAYBE...joder com em molen les vies de Stllors però que cabrones que són algunes.

FLASHAMIGO una mica per sobre..: Enda llarga de picats, no problemo. Pas a esquerra, oju que no es trenqui algun peu, a pillar canto. Repòs. biditet dret i lefa txunga esquerra...dinà mic a DRETA ( no a esquerra tot iq ue estigui macat), en banyereta...pas llarg a esquerra amunt ( mirar-se peus), i canvi d peus a esquerra molt amunt per bloqueig de dreta a pillar canto amb esquerra...rampa i repòs galàctic.

El primer pas "boludo" és muntar-se sobre el sostret i, amb els dits calents, pillar miniregleta dreta ( ojo polze damunt de la pedreta), esquerra a miniregleta i salt amunt dreta a presa roma estranya plana...dinàmic a la BOLA i repòs.

El crux el faig pillant regleta-arc amb esquerra, muntar peu sobre la bola i pillar ajuda en vertical per rebotar DRETA a bidit semibò quan el controles...no pensar-s'ho gens i pujar peu esquerre en bola rometa, mà esquerra en crosta a la esquerra i SALTAR a bola plana que queda a les 15...inhumano..surt...
De la bola, ajuntar mans, xapar, pillar bolo gris amb esquerra PUJAR PEU A BOCA i sortir amb dreta cap a monodit franc, amunt a esquerra...pujar peus i col.locar-se ( ojo, expo) per pillar BOLA grisa...

La sortida sense massa secrets tot iq ue cal controlar peus i saber on vas...

VIA DEL DAVID CERDÀ, NATURAL a TOPE. El nom DESPERTAFERRO és el crit de guerra dels almogàvers quan anaven a combat...hi ha una beguda energètica catalana (rotllo burn-redbull però de la terra) que pren aquest nom per al seu producte...i si no el David sabrà!!!

Via bona, però assegurances una mica a desmà en algun lloc..millor col.locades protegirien més els passos i evitarien algun caiguda lletja així com poder-la provar més còmodament. de segon és inferno, i de primer una mica killer si no saps on vas....

SANTLLORS A MUERTE....

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Fas el crux de manera inhumana i al revés. Saltes del bidit a la bola? Et saltes el seguro?
Mira't-ho agafant el bidit amb esquerra, xaparàs.

Ferran

TRanki ha dit...

Gracies ferran.

Ambla esquerra al bidit sí q ue és menys expo, però crcec que més dur per mi...no sé, intentaré fer-ho cm em surt millor, i empassant saliva...gracies!!!!

oriol