divendres, de novembre 18, 2011

El gurú del Shivling i l'hipermotivació

Fuàh...

Ahir vaig ser testimoni de una nova tendència hil.larant dins de la creació de films de muntanya...Mentre que sembla que a Torelló la proposta no va acabar de ser acceptada pels promotors, a la PXB les mandíbules es desencaixaven en veure a tres catalans catxondíssims protagonitzant un film freak i alpinistic estil "bollywood" total...

Elies Coll, Santi Padrós i Isabel Rovira, just al trekking cap al base, es devíen fumar alguna coseta ( o no...) i se'ls va acudir muntar una història que deixa bocabadat a l'espectador i tira per terra tota la parafernàlia èpica que desplega l'estil FILODELOIMPOSIBLE...

ARGUMENT: Una noia es vol casar amb un novio ric, que valora molt la seva virginitat...com que no ho és, l'antic amant li recomana de visitar a el GURÚ NIPAPA que li diuq ue per recuperar la seva honra ha de pujar al cim del Shivling i baixar-ne neu per fer una ofrena al monestir de Gangotri.
Decidida a casar-se, la noia contracta els serveis d'un guia Tirolès que, junt a en NIPAPA, l'ajudaràn a aconseguir el seu propòsit. Psicodèlia hindú, cants alpins, balls de musical (amb els mateixos porters prestant-se al riure) i un desenllaç final, fan que el vídeo se'ns fes curt.
Amb una càmera de mà, molt i molt de humor, medis quasi inexistent, i la capacitat de seguir actuant a 6.500, demostren que amb ganes es pot fer qualsevol cosa.

Simplement brutal i hil.larant, us la recomano si mai teniu oportunitat de veure-la!!!

Igualment mentre veia les imatges de la muntanya m'entrava una ànsia inmensa de ser-hi...i alhora tinc les iemes desesperades de apretar com un boig a les regletes de Targasona demà hi pugem peti qui peti...a muerte..i mentrestant un video per motivar-se...tot i que a pesar de tant de fanatisme de bloc no té res a vuere amb estar flipant amb un tio vestit amb turbant i parlant com un comerciant de birres del Raval mentre escala el Shivling...haw haw haw...!

Alpine Bouldering - Summer 2011 - Louder Than 11 from Louder Than 11 on Vimeo.

4 comentaris:

paca ha dit...

l`Elies coll es amic personal,i oju amb Ell!!!:l`any 91 vaig anar als alps i a la meva furgo portava les seves motxiles...Ell va arribar al cap de tres dies...En BICICLETA!!!!..tot seguit,cap a la directa americana al dru...
Làltre dia hem va convidar a veure-la....m`he l`he perduda!!!!

Pekas ha dit...

Si es una proposta diferent.. en clave de humor.. i desde un altre óptica que las dels ja clásics videos "épico-empalagosos".. ja m'interessa... :-)))

Estaré alerta i faré per veure-la... :-)))

Piju ha dit...

molt bona..us la recomano, un fart de riure assegurat!
Que passin de Torelló i vagin a per Bollywood!

TRanki ha dit...

UNA CRACKS, sens dubte..