diumenge, de gener 23, 2011

20...INSISTINT...

A la PXB estem fent des de fa un any una "lligueta" de bloc bastant interessant.

Amb la feina excel.lent dels "muntadors" de blocs ( J. Agustí principal i quasi exclussivament), cada mes hi ha un "menú" nou. Les vies s'ordenen per colors de dificultat ascendent ( groc, blau, verd, vermell, beige, carbassa, negre i lila) de manera que es disposa de 30 dies efectius per encadenar uns 15-20 problemes.

Donat que l'espai "BLOC" de la PANXA DEL BOU compta amb unes formes excepcionals ( inmensos i alts mantels de sortida inclosos ), el fanatisme es dispara fins al punt de que gairebé oblidem l'espai VIES ( fins a 8a) per dedicar-nos a analitzar, remirar i encadenar tants problemes com podem...en general gairebé tots els mesos he tret quasi tots els problemes, però de tant en tant topo amb algun que se'm rebota, ja sigui per massa atlètic ( el campus se'm dóna fatal), ja sigui perquè se'm creua inexplicablement.

En el vídeo la via "CARBASSA" ( Extensió, pel mig, sit start), amb un pas final que si bé resolia en les versions no exteses, sense dificultat, em va costar 21 intents...quatre sessions dedicat exclussivament a aquest bonic bloc de sostre, presa escopidora i truc final ( no penjo l'encadene perquè no es reveli el truc guanyador, encara que el flaix a la pXB és generós, compartit i molt sinèrgic). Divendres al vespre, amb la colla, vaig poder encadenar el bloc...gracies al Marc pel recordatori final de no fer dues manxades al lance sinó només una!

I gracies a la familia per la paciència...

Ha estat un cap de setmana tranquil gaudint de la vida familiar el dissabte i apretant a mort ( mandrosament) a Calders el diumenge...el Jaumet ja té gairebé l'URUK i com que BOICOT estava ocupata vaig dedicar-me a 2 7a/a+ i a DELICATESSEN ( 7c+ "local")...al primer intent, havent pujat a investigar prèviament, la deixo amb una caiguda...igual que el segon i el tercer...de fet no em surt ni el moviment clau ( bastant morfo)...la resta sense problema...a veure si algú m'explica el mètode...mentrestant aniré INSISTINT...

7 comentaris:

Ferran Guerrero ha dit...

Jejejejee, que fanátic, jajajaja, mola, non stop motivació i no parar.

No paris crack, mira com tinc jo el dit per tancar massa el puny, i dir, l'ultim pegue, de veritat, un mes i marxem, catacrack.

Fanatic a tope el video i super matitzat el tema.

Si puc afegir un apunt, per pillar aquesta boleta que t'has tirat amb esquerra , pots intentar fer una bicicleta amb el canto de l'esquerra abaix el que abans tenies amb la ma, o jo el faria amb taloneig esquerra en aquesta que et dic, bloqueig de dreta a tope i rollo estatic, pero si ja l'has fet , no dic res.

Salut

TRanki ha dit...

hahha! FLASTUBEEEEE!

El METHOD anava així:

la boleta a la que vaig no ting power per arquejar-la, però si pillar-la ROTLLO TRONC. S'hi ha de fer molta força i després toca agafar una miniregleta, ja sigui rebotant ja sigui creuant.

LA BICI és MEGAEFECTIVA ( flútan) per poillar la presa, però et quedes clavat entre els dos volums i desfer-la et fa caure directament.

LA SOLUCIÓ va passar per fer-ho com surt al vídeo, amb peu esquerre a la punta del volum i dret apretant, i un cop tens el mugró amb la mà esquerra, fer un peu-mà amb el peu dret sobre la mà dreta, agunatar i creuar esquerra a la regleta...vira roma i mantle...

Em va sortir a l'intent 21, unes birres i unes pizzes, marujeando amb els de la pXB i cap a casa...!

TRanki ha dit...

cuida't el dit boooooooow!

Pekas ha dit...

jajajja... mola el fanatisme.. si senyor... jo no he llegit la solució... qui sap... :-)))

Bona setmana.. ;-)))

TRanki ha dit...

A muerte pekas!

Visca el fred!

Núria ha dit...

ei Bou!!! ja t´ho deia jo que havies de fer la retro bici!!! jooeee com sóc dona ningú em fa cas... buuaaa a muerteeeeeeeeeee que ja s´acaba el mes, quin est3!!!el bloc lila és perversament guapo, encara que ja no em donarà temps l´he disfrutat molt. Tinc més you tubes de la pxb per tu.

TRanki ha dit...

bieeeeeeennnn!

Apreta encara et queda una setmana...ningú fa el cruntx tant sobrada com tu!!!! jueerrrrr, quina tibada, jo ni m'aguanto!

Aquesta setmana he començat el MEGAENTRENO del AGUS...

INHUMANO...BRUTAL, o em trenco o faig 8b+...m'arrossegooooo!!!

ens veiem i em passes els links del TUBU...deuen ser els de la risa norl? Si em passes els arxius del Lila et puc fer un muntatge FANATICUS amb el MUBIMEIQUER...

records al jefasu i a veure si vé a fer la birraka a la PXB caram!

;P

pd*: els moves de les dones són per dones, jo fai aquella bici i em trenco del copón...però si al LIl el pas dur ni em caben les cames a la xorrera!!!
Paflipar..