dimarts, de gener 18, 2011

COMBO amb COMBA versió FLÚTAN

En el vídeo, un "GEF" ( XAVI RUIZ) realitzant rotllo megaflútan ( estava calentant) la versió COMBO de URUK a esquerra cap a la sortida del 8b+ ( el grau total de la via queda en 7c Calderiano)...és la via que vaig encadenar fa un parell de findes...bastant bona...

En aquesta filmació es veu clarament la "COMBA" que implica la unió de les dues vies, per una llastra "facil" enmig del megadesplom central del sector. En la part alta dos lances seguits dónen el caràcter final a la via, que entra per la ja molt vista entrada a campus de URUK, que en Xavi fa a peus volats sense cap esforc !!!

En Xavi medeix bastant més que jo, de manera que es pot imaginar la "llençada" a peus volats que implica el final de la via...al final el Xavi es tira sense xapar R...

També és prou graciosa la banda sonora amb la crew fent comments tècnics del pal...no he posat música per tal que la gaudiu....
..

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja et vaig dir que el combo aquest era una fumada!!! Ojo que Calders tampoc té una roca 100% fiable!

TR ha dit...

Hola @nònim

Es la segona vegada que deixes un comentari CALCAT. Deus tenir algun trauma amb la via o amb el fet que jo en parli?

COM JA VAIG CONTESTAR-TE EL PRIMER COP, enlloc he deixat de mencionar que el COMBO estigui amb les xapes a metre.

PERÒ TAMPOC NO FLIPIS,quan et poses en un 7c ( grau local) una bavaresa de 6b/a ( igual és menys i tot) tampoc és un tram hiperdur com per no poder recórrer 8 o 9 metres de megacanto sense posar-te cardiac.

Recomano aquesta via perquè em va molar i perquè em va semblar espectacular i una novetat "assequible", enmig de vies tant dures. Les vies de CALDERS ja esta hipertrillades, filmades i escalades...i aquest "combo" era quelcom diferent. OK?

Ens la va recomanar un company, la vam mirar i la vam escalar...i ja està!!

I si t'hi agafa el yuyu doncs no hi pugis i tant content..., no cal que ho presentis com si fos Montrebei...que no ho és ni molt menys, no et flipis!!!

Apa salut i tranquilitat deeeeew

Anònim ha dit...

Parlen Didac , Edu i Pepe . I tu mitificant , com sempre...

TR ha dit...

Ei...que també assegura Ramon, filmo jo, hi havia un parell de gossos i el Mas amb la Xati...i t'equivoques amb el Pepe ( és el Victor).

MItificar a qui o a què? Com no siguis tu que se t'en va l'olla amb els "alejesdela muerteohquechungomanguieresporrecomendarla" poca cosa s'idolatra (
Busca "mitificar" al diccionari i veuràs que també et confons...poso "idolatrar" perquè igual t'has liat amb aquest sinònim...)

Calders és el VERTEDER, tothom ho sap..encara que sobre gustos no hi ha res escrit no? a mi em mola...

I el X.R escala de puta mare, tothom ho sap i no passa res...a tu et treu la son?

I le converses les poso perquè em fan gracia i no parlen de res especial...

NO sé bow, el tema cansa, i passo de donar més explicacions... millor ho deixem aquí i no cal seguir amb la tonteria que ja es veu a milles que el que menys t'interessa és el tema del post.

FALEN?

Apadéu, i no oblidis que l'administrador fot elq ue li rota amb els comments, pel qual no dubtis que esborro el que em sembli quan em sembli...estamos?