dijous, d’abril 14, 2011

fraidai vidiu


BD athlete Jvan Tresch attempts a 700-meter big wall in Switzerland from Black Diamond Equipment on Vimeo.

Anava a dir "pel PACA", però crec que qui no vibri veient això es que és molt friky...flipant com es transforma l'entorn en una gran paret de la patagonia xilena: Cochamó Valley!! Per cert: RASTA-FARY ( les GUILLEUMES)...algú l'ha feta?

5 comentaris:

Anònim ha dit...

RASTA-FARY de guilleumes: petit 8b, alejes per fer-te mal, poques ascencions. Via estil Brecs, equipament no encertat del tot. Al 8a.nu el teu sensei la pia, pregunta-li a ell què tal. Desmotiven les osties quan hi vas per sota.

TR ha dit...

Gracies company...ffff...de moment és el que vaig comprovar...l'any passat li vaig fer un toprope i j va pendre forma ( una parada), però aquest, més seriosament, em vaig adonar que allà se les gasten de veritat...l'uic intent que vaig fer per sota l'any passat vaig caure sortint del crux del mig i no podia xapar un megaescalèxtrix que em vaig deixar pillat fins itot amb cinta americana...la via fa molt d'arc i tant de 1er com de 2n provar-la és una mica CALVARI...vaig caure i ja no podia ni tornar a la via...et quedes donant voltes damunt de la Catximba amb cara de tonto...

Thanks, pregunto a l'Agus i ja veurem...

Joder sempre em pillo de les més OS!!!

xavi ruiz ha dit...

Oriol la entrada es recta no per la dreta com fan tots!despres dels 8as es la seguen a provar.Dopamina i flojos de pantalon son mes dificils,es nota que es del carles he?Je,je,je.Munyon sex 8a sup crec que es mes dificil que el RASTA si les proves ja diras!!!!!ens veiem.

TR ha dit...

Hola XAvi,

JA he fet la entrada OK,des del repiset ja tiro per unes boques, un mono i tal ( xapes de la esquerra)...és DES DEL TERRA???

se'm rebota una mica el tema de la sortida del sostret , al mig,( monodit fanàtic), resoltc però no veig clar com entrar-li al xape...bufff...i en tosrope..

LA MUÑON vaig veure el C.Rossell pillant de valent, i el STFAN arrencant llastrots del quinze...mmmm...miro de concentrar-me amb la RASTA...heheh

I LA TEVA, al principi? ës la que em queda saber com va bow...Fa pinta bona..però coniexent el personal ( ;P) mola saber on em poso!!!

SI QUE ËS DEL CARLES...ja li vaig comentar...és PUR ALPINISME bow...al tram de la XORRERA et pots fer literalment MAL si falles el manotasso i caus voltejant...ja ho tinc controlat, però no imagino fer-ho sense els allargos...( a dalt és qüestió de treure les ales si caus i punt...)...bufffff, la veritat es que esteu/n GALACTICS...quins VIONES...

GRACIES PELS CONSELLS BOW, thanks!

Unknown ha dit...

ei bou ja tens el video del jaumet al reisargantana.blogspot.com