dijous, d’octubre 04, 2012

ADEU COMPANY...

Cada vegada que he de afrontar la mort m'adono com de efímera pot arribar a ser l'existència, i alhora com de llarg i de fructífera... Avui ens ha deixat en FRANCESC SALVADÓ, escalador i fundador de www.KPUJO.COM, altrament la actual bíblia de Montserrat. Vaig coneixer en Francesc arran de la seva web, i vam col.laborar breument ressenyant tot StBenet i part de la Nord i Agulles...era una persona perfeccionista i treballadora, fet que contrastava amb la seva discrecció i humiltat en relació a la important tasca que estava fent.

Feia dies que no sabia res d'ell i ahir el vaig trucar, i vam xerrar breument...ara me n'adono que va ser una despedida. La paret segueix desplomant i de tant en tant miro avall i em pregunto si aquells que es queden pel camí han trobat la pau...hem de seguir amunt però de vegades dubto quan penso que no tinc temps per aquells als quals hauria volgut dir tantes coses.


GRACIES FRANCESC, GRACIES COMPANY, ens veiem, com sempre, tard o d'hora Descansa en pau... podeu donar el vostre condol a tecnica@kpujo.com, demà a les 15:00 serà incinerat al cementiri de ROQUES BLANQUES

11 comentaris:

joan ha dit...

una forta abraçada company.

Jaumegrimp ha dit...

M'he quedat de pedra Oriol! el Francesc era un referent per tots!!
el trobarem a faltar!! que li ha passat? un infart?

TRanki ha dit...

El cancer no perdona, ja feia dies....

Ferran Guerrero ha dit...

El meu condol Oriol.

Anònim ha dit...

Oriol,

Encara que no de la mateixa manera que el darrer cop que ens varem veure, m'afectat això d'en Quiku.....Em sap greu, sempre em va semblar una molt bona persona, afable, humil i agradable. Varem estar més d'un dia plegats al refu parlant de Montserrat i d'escalada...Un altre montserratí que ens deixa.
Per cert, m'agradaria trobar alguna estona per veure'ns i fer alguna pasturada vertical plegats i unes birrotes a la salut d'en Maluta i d'en Quiku.
Una abraçada company!!

Joanet (Sant Benet)

TRanki ha dit...

Ei JOanet...

M'estic plantejant estar a la farruka d'en Harry, que hi aniràs?

Tema vertical, ja saps quan vulguis, i potser enlloc millor que a StBenet, que un dissabte tranquil en alguna viota o totxet seria GENIAL bou....en serio, contactem en fcbk i fem alguna cosa...o a la Nord,...jo apart de entrenar amb el tema de la FINA cancel.lat ara estic molt relaxat...molaria!!!

Anònim ha dit...

Feia anys i anys que lo coneixia Ya fa unes 2 setmanes que me lo vare comentar marcel
El meu sincer condol
J coma

edunz ha dit...

sempre sap greu, i més quan sense coneixe'l sembla tan bona gent
kpujo és un referent
ànims

Marieta ha dit...

ostres! sempre m'havia preguntat qui havia fet la pàgina de kpujo...una total referència montserratina. Part d'ell queda en aquesta web, doncs.
D.E.P.

Bullarolas ha dit...

salut i una abraçada! M'ha agradat molt aquest record breu.

Joanet ha dit...

Ei Oriol!!!

Si que hi aniré a la "festeta" d'en Harry no em podria perdre una cosa així, per a vells rockers.........Ens veiem allà? Espero que si!!

Pel que fa al tema d'escalar, ho haurem de deixar per a més endavant, estic amb una lesió al tormell que no sé com acabarà, de tota manera ho tenim pendent, eh!!

Va bestiola, m'agradarà veure't a Casa Harry i fer unes birres per allà, per si no estàs al cas, la festa comença al mitjdia.........del dia 9!!

Vaaaaaaaa una abraçada!!