dimarts, d’octubre 16, 2012

LLUIS BACIERO

És al.lucinant com en menys de un mes en aquest blog no he tingut més que tractar un únic tema...la mort...quasi sembla un obituari...merda...!!!!!!

Ahir en Lluís va patir un fatal accident a Montserrat. la seva muntanya.

Gracies Lluís per l'inmens esforç que has fet, com a muntanyenc, lluitant per fer-nos entendre coses que no sempre ens agraden, i alhora mirant de defensar els nostres interessos, és la teva aportació més gran a Montserrat i al món de la escalada a Catalunya, un exemple per a molts altres processos d'entesa.

Em sap molt de greu que aquest desenllaç sigui en part fruit del teu compromís absolut per apropar o solucionar aquelles postures tant allunyades i absurdes que, lamentablement, genera l'escalada. És surreal i inútil, i alhora  el teu esforç, més enllà de les teves creences, honra la teva noblesa i actitud.

Guardo les fotos de Riugréixer, i penso amb tristor en el dolor dels teus que ja tant sols per empatia, i pel què vam xerrar, m'aterra...

Tant de bo tothom pogués ser tant coherent i tant responsable com tu...has estat l'exemple...

Salut bow, i com sempre ( merda de frase), ens veiem quan toqui...el meu sincer condol.

3 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Un bon amic i una gran persona, avui l'hem acomiadat envoltat per tots els seus amics i familiars, una gernació.
No t'oblidarem mai!

TRanki ha dit...

Tu ho has dit Jaume, tanta gent com hi hvia era tant sols una infima part del respecte que va generar, una bona persona...

4Recauxutats ha dit...

D.E.P. Lluis!