dijous, de maig 24, 2007

SKT power...COOL SKT

Ostres ostres...


Ara que parlavem de CINE, us penjo un dels RECULLS ANTOLOGICS de SKT al màxim nivell.. La Girl Yeah Compilation..

.
Simplement BRUTAL.Un EMPATX de trucs, humor i alguns credits dignes d'oscar del Hollywood independent. Música bastant bona (ENCARA QUE NO US MIREU LA PELI MOLA DEIXAR LA MUSICA OBERTA...) i algunes escenes hipercurrades entre un banquet pantagruèlic de ollies psicodèlics i més trossos més monòtons.


Destaquen els CREDITS ( sí els credits) del segon filmet ( ¿No us recorden un anunci de cotxes???), i una escena guapíssima de la TAULA ANIMADA..molt original amb blues i hiphop inclòs.Al minut 56, genial escena de la TAULA INVISIBLE, i al 58 L'Eric Koston intenta partir-li la cara a un paio que sembla que li ha petat el cotxe...ARA QUE TAMBÉ va de CONCURSOS: Al minut 55, premi a qui reconegui el lloc on patinen els lolos...


A NIVELL ESPORTIU, dir-vos que es tracta de una pràctica BASTANT PERILLOSA i el que surt aquí ( encara que se'n mostres algunes), implica un procés d'assaig-error bastant complicat, que sovint comporta lessions horribles i tal i tal ( que li preguntin a les meves dents...).


Un respecte per a aquest LOLOS que apart de donar mil voltes als escaladors tenen uns collons com una catedral.
OLLIES de DOS METRES partint de plà, i TRANSFERS de un carrer sencer...
GRINDS BRUTALS DE QUALSEVOL BARRA i BARANA.
SALTS DE 15 GRAONS SEGUITS ( amb pati i tot

!!!!)
http://video.google.es/videoplay?docid=2137906947732406108&q=genre%3ASPORTS


Hi ha altres móns..però són en aquest...El fanatisme no es crea ni es destrueix...es transforma...