dimecres, de novembre 14, 2007

ROCODROM: LA PANXA DEL BOU

Fa poc va obrir a SABADELL la PANXA DEL BOU, una impressionant instal.lació esportiva privada d'escalada que podríem qualificar coma INNOVADORA i INÊDITA al nostre país.

Vam fer-hi una tarda fanàtica i, realment, va ser genial: El lloc és molt complert. Un bon plafó ( desplom, sostres, i MANTLES per acabar els Blocs com si de roca es tractés) i diversos murs de fins a 15 mts amb vies de IVº a 8b. INCLOU DUES FISSURES FANATIQUES brutals i encara no encadenades, una de palmells i una altra de dits ( qui vulgui agafar experiència pel Yosemite ha de passar per aquí!!!)

POLBOU a la via del Jaumet (7a de pililla), està ala meitat del mur, un desplom de 15*35º...
LA PANXA DEL BOU a més de Centre de entrenament compta amb Sales de Formació, Fisioterapeuta, Bar, GUARDERIA ( !!!), vestuaris, Dutxes, minibotiga de venda de consumibles i material ( Vertic sports), biblioteca i sala de vídeo rotllo chill out...

MOLT GUAPO tot plegat. Bon ambient fanàtics tant al plafó ( amb blocs molt interessants), com a les vies ( vies MOLT DESPLOMADES, de passos complexes i mantinguts amb PILA REAL!!!).

Després de calentar en blocs guapos vam assajar diverses vies. Un 7a mantingut i pilós (continuitat guapa) que serà la via ESTRELLA tant per a fanàtics com per a futrurs fanàtics. Al costat hi ha un 7b+ ( quina gracia...ja hi ha grau PANXADELBOU) on tant el Jaumet com jo vam aconseguir resoldre tots els moviments. Al segon pegue ja la vaig fer amb una caiguda..encaraq ue la realitat es que la via se les porta...Al final vam fer un 7a+ ultradur ( altra cop el grau local) que realment en comparació al 7a seria 7b...el Jaumet el va fer a la segona, un nano a la 1ª i jo em vaig quedar rebentat a la sortida ( en els descansos em "relaxava" fent passos inhumans al plafó i aviat em vaig quedar sense combustible).

COM A ASPECTES POSITIUS i DIFERENCIALS tenim que hi ha un bon horari setmanal ( fins a les 11 del vespre), i que per als PARES hi ha una sala-guarderia on, ara que vé l'hivern, en aquells dies "gossos" o que fa molt de fred, podem aprofitar per deixar al nano dormint o jugant mentre encadenem projecte guapissims. després es pot donar la papilla al minimonstre mentre veiem al Sharma encadenar un 9a de psicobloc al PONTAS mentre fem la birreta...simplement una BONA SOLUCIÓ.
En qüestió d'entrenament, evidentment, vies i plafó comencen a tenir ja passos i problemes que amb el temps s'aniràn pollint..ara es tot molt nou.

Es pot pagar quotes i serveis varis, o bé anar-hi amb forfaits o packs de forfaits, tot plegat amb un cost servei que comparat amb el que actualment es paga en altres plafons no es pot ni comparar donat que cap inclou un rocòdrom com aquell ni els serveis o horaris de la PANXA.

NO DUBTEU EN FER-HI UNA ULLADA, està a la ZONA HERMÈTICA de Sabadell, facilitat de trobar i d'accés des de la c-58, llocs per aparcar..i després es pot empalmar amb una nit de marxa als locals que hi ha a la zona...( bé aixpo els que pogueu..hehehehe).


LAPANXADELBOU : http://www.lapanxadelbou.com/

Bona SORT BOUS!!!!

6 comentaris:

PGB ha dit...

hehehe jo m'apunto a sortir de festa després pel Blas-Blas o Paladium... quins records dels 15-16-17-18-19 anys per Zona Hermètica fent l'alcoholic de cap de setmana... :)

Veig que et va molar sobretot el tema guarderia, eh?! ;) bandarraaaa :)

Personalment, potser m'hi passo algun dia espòradic. Però ara per ara ja faig al meu gimnàs-plafó-rocòdrom :)

Anònim ha dit...

heheheh..i pelq ue veig encara CONTINUES a les Fires! Bou!

El tema GUARDE es guapo...un punt a favor si vas fanàtic i tens bebè.

Si equipen algun proijecte dur de veritat serà com anar a trepar a provar vies....

saluuut!

Anònim ha dit...

KINA PROPAGANDA KABRON!!! KINA COMISIO TENS??? K LS hi has fet el seguro tu o k???

Doncs res tio k jo stik a Salt Lake City. He trepat per aki aprop vies bonissimes pero el plan INDIAN CREEK ha petat totalment... un altre viatge sera... DEma fai cap a las VEGAS per trepar a RED ROCKS i como no una mika de festeta ( o molta-ja es veura)

TEnia pensat apuntarm'hi k m'ha picat el bitxo de fer grau altre vegada (no k n'hagi fet mai)
A veure si aquest hivern em poso fanatic en la 7ena dimensio k si no el meu brotha em jubila rapidament i l'estiu k b es poden fer estralls ALPINS, YOSEMITIKS, BUGABOONIANS>>> o lo k sea aTOPE...

CLIMB HARD...

Anònim ha dit...

hehhe

Ka NOOOOO!

Tiu el lloc és brutal, síq ue són gent coneguda però la currada i la vocacióq ue li han posat mereix aquesta publi i molta més.

A mi amb el tema nano m'han solucionat la vida...ja em veia els dies txungos mirant els teletubbies a casa i ara els podrem passar tibant com uns bous..i a al Lila, per recuperar nivell també li anirà bé.

La veritat es que és una manera de combinar CORDA i BLOC molt interessant..a més els blocs acaben en un MANTLE que sembla real!...

Siaw bou, QUAN TORNES????

Anònim ha dit...

2 setmanes... montrebei????

Little Bull ha dit...

iepa uri!!! osit k guapo el roco aquest... tot i que ara em caigui una mica lluny jeje pero pel que veig es similar al que vai jo(per las instalacion esportivas: rocodrom i boulder, on vai io no ia ni barillo ni guardaria)
bueno quan torni ja hi anire a fer una ullada
enga tiu! salut i molta roca