dijous, d’octubre 02, 2008

AFTERNOON SESSIONS ( THE MOVIE). VIDEO GUILLEUMES

JA esta aqui la PEL.LICULA de l'any...bé, el primer cutre vídeo de la productora VINGABOW&FLaSHeNeMiGo.


Es tracta de una "prova" de cara a una sèrie de VIDEOS sobre MONTSERRAT i altres llocs, sempre sota una filosofia de ser vídeos, si bé amb ALGUNA ESPECTACULARITAT, una mica FLASHERS, de cara a mostrar la realitat de les vies que encadenem, dels llocs on estàn, de manera REALISTA i no tant EFECTISTA com altres tipologies de VIDEO.

No sé...si es fan molt avorrits suposoq ue ja anirem evolucionant !!!

http://video.google.es/videoplay?docid=5177316941892285720

_________________________________________________________________________
_________________________________________________________________________

PRIMICIA: La fanàtica SYLVIE Q.
no contenta amb encadenar ldurant la filamció la CATXIMBA ( 6c+) al flash i amb scalextrics, el mateix dia del vídeo es va posar en TOPROPE a la via ZOMBIE ( 7b), just a la dreta de NARCORRANTXERA. I també la va fer al flash !!!!!.
Silvia a ST LLorenç, la mutació de alpina a friki...passeu-vos al costat foooosc!!!

I no contenta ahir s'hi va posar DE PRIMERA. era el seu TERCER intent en total. i JA LA TE AL SAC !!!!


FELICITATS a la SILVIA pel seu primer 7b, a toppppe, i sense haver passat ni pel 7a ni pel 7a+ !!!!

Increïble, de moment li hem recomanat que PROVI DE ANAR A UN PLAFÓ ( no toca resina, tant sols escala) i confiem que de seguir així, la seva pròxima escala és el 7c ......DIRECTAMENT !!!!



VINGABOWA, a muerte !!!

16 comentaris:

Raquel ha dit...

Doncs sí que venen ganes de passar-se al "lado oscuro"... je, je!!
Felicitats!!
I felicitats a la bowa de la Silvia!!

Jortx ha dit...

Tranqui amb la Sílvia doncs! Mereix una felicitació i dues i tres!

Només he escalat a guilleumes un dia i el sector no em va entrar gaire bé.... i entre allunyaments i falta de referències vaig pillar molt fort.

Algun dia tornaré... =)

Anònim ha dit...

RAquel: En aquesta mena de moguda de bon flow i fanatisme que ens estem muntant hi faltes tu...hehehehe ! ESPORTIVAAAA !PARABOOOOLTS! ( no notes res?)..a veure: CANTO DRETAAA !!! TIRA A DBIDIIIIIT! ? Què res? Tranki és qüestió de relaxar-se, inspiar, expirar i notar com et suen les iemes quan veus que la corda baixa per les cintes...es queden fimbrejant, t'ajustes els gats i comences a sentir a baix "VINGABOWA ! VINF¿GABOWA !! aleshores ja tot fluiex i estas al LADOSCURO...

JOrtx: Em sembla que he vist un catx de vidiu amb el ZOMBI a muerte i la colla de festa a sota...que booooo! Com diu FLASHENEMIGO : Todo sueño tiene su camino y si eres fanatic...COM TOT MONTSERRAT és unaq üestió de paciència, amor i una mica de vaselina..alguna castanya i moltrs trukus...amb el temps i una CANYA telemaster....heheheh

Salut bow!

PGB ha dit...

bou! a la feina m-he escaquejat una mica i l'he mirat a trossos.

Des del punt de vista professional hi falten canvis de pla, pero tb li dona aquest "noseke" que la fa mes propera. Falta ara veure-la amb so i totes les mandangues...

Jo, el dia que trobi un patrocinador, fare una King Lines o Dosage de Catalunya, amb els escaladors catalans i en catala. Obviament!

Anònim ha dit...

Ei PERE,

Un dels pilars de VINGABOW&FLASHENEMIGO és fer vidius sense massa floritura..és com el ponno, que hi ha estils...

Suposoq ue un video és més espectacular amb molts canvis i imatges menys llargues, però en l'aspecte "flash" es pretén que es vegi la via molt clara però no definitivament, per copsar de què va i que la gent li moli o recordi quan la va escalar.

Igualment com a segell de qualitat garantim que la majoria de les imatges són de vies que s'estan escalat al ROTPUNKT ( totes, excepte la XYLUM, que només va ser-ne gairebé un i la resta a trossets per tenir més plànols).

AL propera un de st benet, molt més DINÂMIC...dóna amés joc...

dew bow

un tal Pinxo ha dit...

Molt guapo el video....jejeje, encare te espero....jajajaj

Ferran Guerrero ha dit...

Bo el video, mica en mica es van aprenent coses, el que deia en PGB, l'hi falta dinamisme.

Pero bo, he rigut

Piju ha dit...

Que dius del ponno?...deixa-ho estar que hi ha molt competència i de la bona, ja, ja!
Pel que fa als vídeos de escalada, aquí teniu mes futur: mola veure col.legues en vies conegudes!
M’ha agradat en especial la Xilum, molt de primer pla, diferents angles, camera lenta...
L’única pega es la resolució, no es pot millorar?
Endavant amb la feina bow: encadenar i aa gravar!

Mohawk ha dit...

Boooooo!! A mi el que m'agrada d'aquests videos, com deia en Piju, es veure als colegues!!

A St. Benent jo m'apunto, encara que sigui a filmar, eh!

A tibar-li!


PD: El nou video feu-lo camí del porno: El enanito copulador contra sus espermatozoides descontrolados, ja, ja, ja...

Si és que a St. Benet eren visionaris!!

Fernando ha dit...

Buen trabajo doméstico.
Feliciddaes a Silvia. Y al resto de "currantes"
La única pega doméstica es que a ver si le sacais otra vez primeros planos de las manos o de la cara y no del pie.

A mi lo de hacer videos no me convence mucho; más que nada porque o lo ves pequeñito o se ve fatal, y para verlo pequeñito con los megamonitores que se gasta hoy en día....

Anònim ha dit...

Ei PInxo !!! ANTE TODO DICULPAS ! Este verano tenia que pasar UNOS DIAS en BENICARLÓ y acabé zumbando pa Mallorca..lo siento..temas de familia y muchas ganas de fliñar...a ver si más adelante! POR CIERTO , felicidades ( atrasada) por la bODA...cuidate/la !

Ferran: Gracies Bow...ahir ja recordava videos teus..estava escoltant LUNA mi visualitzava uns pegues en càmera ràpida ( fixa) a lagun bloc..es uqe , tiu, la corda és diferent: o filme sla via o filmes l'escalador...com deia de moment intentoi trobar algun estil que miri de ensenyar LA VIA i ( sense avorrir) alguna cosa més..ja veurem.,..és qüestió d'idees...no et pensis crec que en els teus videos n'hi ha moltes...ja veuràs alguna PLAGIADA..hehehehe.

MOHAWK. Igual algun dia d'aquest fem una STBENETSESSION, ja t'aviso..la via que dius és "ideal"..mira...una altra idea..heheheh

FERNANDO: Tienes razón en el tema CALIDAD i tal..es un palo..filmamos con una cámara de fotos..tengo una de video pero soy tan garruloq ue no sé transformar el video en archivos..y ahí estoy..además la camaraa de fotos és más "practica" en cuanto a comodidad-descargar-cargar, etc....cuando vea que la cosa mola ya mejoraremos. A mi es que l tema videos me mola cantidad !!!

LA "piernecilla" y el "pie" són un retal un poco fetichista, lo confieso...pero lo filmó Silvi...hehehe! deeeewwww!

Oriol

la família ha dit...

Ei bowsssss gràcies per les felicitacions, donen encara més força! Però… i si es tractés del “lado oscuro de la fuersa” de veritat? Buuuuaah… per tot aquell tema del megapower instantani que després es transforma en txungo i tal.. oi que era una cosa semblant? O del camí cap a les habilitats que un no té que podria ser també un camí cap a la destrucció del cos.. aaaahhh i de la perversió de lànima!!... Buf…

Fluir i alimentar-se no de menjar sino purament de les emocions… que per altra banda són totalment adictives... Bé, ara que ja hi sóc només em queda tirar endevant i únicament caldrà veure com evoluciona el fanatisme que va en augment, però si que apeteix molt ampliar el cercle d’adeptes… Sentiu la força?… Potser encara no però quan sigueu filmats per VINGABOW&FLASHENEMIGO ja no podreu tornar enrere!!!

El tema de la resolució és cert però és que al penjar el video a goggle ha perdut encara més, realment es veu i se sent bastant més bé. Això si, els “pofesionals” hauríem de millorar la tècnica de filmació o bé ser urgentment substituïts per gent amb més domini del tema, encara que potser aquí rau l’escència d’aquestes filmacions, en el fet de que tothom hi pot col.laborar i filmar o ser filmat! Sempre es veuran els passos bonics de les vies, els moviments i l’escalada pura quedarà reflexada, així com els nervis, la poooor o fer la "patata" amb els passos, etc, surt com surt!

Encara que no haguem coincidit escalant de llegir-vos als blocs i als comentaris ja us tinc certa coneixença i us dic per experiència que algun dia caureu al costat fosc, per més que molts de vosaltres ja fa temps que hi sou.. hehhehe, potser la Rakel serà la propera en caure-hi!
Salut i bones escalades...(sílvia)

Anònim ha dit...

Ei PADAWAN-BOWA !

NO ho dubtis,m JA ESTAS al ladoscuro de la fuersa ( amb tot el que implica...;P)

La veritat, a mi si em posen dos braços "bionics" rotllo Dark Varder m'aniria de puuuta mare, especialment quan anés a tRESPONTS ( no piju?)..."no conoces el power de la fuersaaaaaa!"...

Vinga peke que et veig fent 8a aquest estiu....

Ferran Guerrero ha dit...

Pots plagiar el que necesitis, les idees son per comparti-les.

Ara tinc alguna cosa que hem ronda per el cap el que passa que hem falta un ataud de morts, i no se com fer m'ho.

A veure si surt, jaja.

Apa bou, del tema passar de la video camara a l'ordinador quin es el problema???

A lo millor et falta un cable que es diu IEEE 1394, pèrque amb el USB no èt pasa, pregunto.

PGB ha dit...

Jo porto temps volguent fer un Dosage / King lines de Catalunya amb escaladors catalans. Si algú em vol produïr i pagar pq ho faci... deixo la feina d'informàtic ja! xD

El cable IEEE 1394 tb es coneix com a Firewire però crec Uri, que la teva càmera és més vella i necessitaries un aparato pq transformi la senyal analògica a digital. Sort bou!

Anònim ha dit...

Joer,

Ferran Pere SOS, ja parlarem...és una c`pamera SONY antiga però amb una sortida per a USB..el problema es que no controlo el software per transformar el vídeo (drivers i tal) en arxius. Tinc cosa amb cinta de video però si ho "encarrego" de passar a cd em costa un ull de la face.

No sé ja t'ho ensenyaré pere ( et convido a sopar birres..i va munto el que calgui, si ho podem solucionar o me'n dones la clau...hehehe;P!)