dimecres, de febrer 04, 2009

Músiques...

"MUSICA DE PAZ, Música de amor, musica enfocada a proyectar buena intención...Musica y esencia para estimular el valor de la consciencia...criticando la maldad y el ego, rechazando siempre al falso apego..."


Aquest és un catxet de un peaso de tema que apareix no sé si a KING LINES o a DOSAGE, però el tema és BRÚTAL ( amb accent a la u, com FLÚTAN..;P), i va ser BANDA SONORA de MALLORCA ESFONQUI 2008 ... l'escoltàvem dissabte passat mentre tornavem desfets de CALDERS enmig de la tempesta de pluja...res ha canviat...sempre sortim a trobar un tros de roca SECA... !!!
-------------------------
A falta de filosofades i material més "dur" penjo unes fotikis de diversos moments, tots amb diverses músiques, però que es poden resumir amb el tema que us he anomenat. FRED, HUMITAT, ALEGRIA i GANES...


Escalant "FUGAZZI DIRECTA"(8a) , AGONIES i enmig de la pluja i la boira. (foto: KIKE "RABASÓN"). Muntar, pegue, rotpunkt i cap a casa que l'Arnau a peu de via, plovent, es posa dels nervis...el peu de via s'inundava i l'arribada a reunió, amb el seguro a cal déu..èpica esportiva...boooow, que em matoooo!!!!

MALUTA A LA PANXADELBOW, IDEAL RAINYDAYS...(6c)LILA amb aquella mirada que posa quan es concentra per baixar una canal...ara amb taula nova des de Reis...per estrenar!!!...La careta fanàtica mentre ens preparàvem de matinada no li va servir de molt...neu i mal temps...tirem enrrera en un intent frustrat ...l'hivern és llarg

Escalant a CALDERS: GRAVETAT ZERO (7c+). Foto K.line. Feta al segon intent quan RADICALS me n'ha costat MUGULLÓN...GRAVETAT, bona via de perullaco, dinàmics llargs i pas fanàtic a dalt de tot...de les bones del sector! Uns minuts de sol!!!! Foto Jaumet: Totxo Sílfides ( clot del Tambor). Encadenada SPOOK i provo SPOOK SIT START ( 8a/a+??? no sé ni si s'ha fet i segur que surt més facil que VAQUES BOGES), començant des del terra per ERRAQUATRE...cal anar en compte en el pas on tens la esquena a mig metre de la paret, és força perillós si l'assegurador no esta atent..."jaumetbooooow que m'he partit l'esquenaaaaa kabrooooonnnnn!"...va anar de poc...tranki bow que no va ser res...
Tela de cordes a SILFIDES ( 8b), Erraquatre cap a Spook ( 8a/a+) i Spook (8a)

Jaumet: "Ejque nontenc el pas bowwwww!!!"


Juanjo a RADICALS LLIURES ( 7c .CALDERS)...mmmm...quin OS de via, que guapa i que autèntic saltar-te la xapa en el crux "shawarmastyle", amb crit inclòs!!...jo la posaria de 7c+ i putilla...com costa!!!Jaumet:LA FRASE DEL DIA: "Quan la paret esta calenta, jo estic calent...si la paret esta freda, jo estic fred"

ARNAU ha fet el seu primer DINAMIC al meu peu!!!!..va aguantar en suspensió un segon!! Una mica més i se la pega!!! Quan faci dues traccions li ensenyo a pujar pel CAMPUS..hahaha!

AVUI HA FET SOL, però no puc sortir, tinc el braç sobrecarregat i molta feina...igual AVUI el JAUMET ja ha fet ja la SPOOK ( bow i sinó dissabte fijo!)...., i possiblement si l'ORDOÑO veu les fotos ja sabrà de nosaltres., dec una visita al gran RAUL i la seva Anneta nova, i també al Ferraniki palillero i la MARTONA i el seu ORIOLET, començaré a entrenar, els del CADE fan de nou la CALÇOTADA la vida és una muntanya russa que flipes ( joder...), hi ha mil vies i mil reptes cada dia...seguim A MUERTE per aqui dalt !!! Bon flow sempre...

9 comentaris:

PGB ha dit...

Fenòmen, el dia que posis les fotos bé perquè les poguem ampliar això serà la bomba! Hehehehe :P

A tibar-li!!! i Al loro amb els sitstarts!

Piju ha dit...

De les ksts al i-pot...la de bona música que ha sonat de camí a les parets!

Anònim ha dit...

PGB-PIJU..heheheeh...joer ja em val...perquè el CD anava instal.lat de serie al cotxe,que sinó encara aniria amb guolman cassetes i rebpobinant amb el BOLI les cintes..hehehe!

JO i la tecnologia...en aquesta disciplina no passo del IV+ equipat...

PGB! Tiu com es fa perquè s'ampliin les fotos???? A sobre POQUES i POC FANÂTIQUES...faig RAIDS amb un o dos partenaires i el tema va de CORDA CALENTA, un nonstop les hores que estema peu de via...seràq üestió de pillar un fotògraf,q ue sempre anem amb la minicybershot i quedn una piltrafeta de fottikissss! et passes demà a per casa a pillar les teves i el gore? Porta'm les ulleres de màscara i el que tinguis bow que igual piro a surfejar!!!!

PIJU: I-QUÊ? Això del pod és el podcast? el mp4? hahaha...jo em vaig quedar amb cdman..es broma,no sé..en el que tinc es veuen videos però malament...!!!

ja et dic jo que em vaig quedar amb les falquetes i els friends CALMA..no tinc ni ALIENS!!!! I els gats decathlon o els MIURA...això dels MADROCK galactics i les cordes de 9mm??? quiiiiiita!

es broma bows, visca la modernitat ( o visc A la modernitat, com diu el MUNTIYA adhuc molt honorable...;P)

Salute!

Anònim ha dit...

Hola,

pots fer un flasheo dels teus no apte per onsighters del pas d'adalt de la gravetat zero??? l'altra dia la vaig probar i no vaig treure l'aigua clara... va per la dreta, pero no li veig.. m'aniria bé la versio apta per a liliputs...

moltes mercis

PGB ha dit...

visc a la modernitat jajajaja molt bona!

Va estar bé ahir el vespre bou! Però al arribar a casa em vaig zampar un plat de macarrons, que sopar crispetes... juajauaju :P

Per les fotos, un cop fas tot el rotllo de pujar-les des de l'editor del post, no les arrosseguis amb el ratolí, fes un cortar-pegar i colocales a on toqui. A veure si així es fan grans!

PGB ha dit...

I al loro! Que jo tot i ser un fan de la tecnologia també he anat amb walkmans i k7's molt temps! Rebobinant cintes a classe amb els llapissos aquells grocs i negres o amb els bolis bic ;P

Anònim ha dit...

Hola LLuis,

en principi la via em va sortir amb una sola inspecció prèvia i alguns rebots al pas de dalt...vaig baixar i encadenar, pel qual la secció INTERMITJA la vaig percebre poc...just per sortir-hi ràpid.

TEMES IMPORTANTS. Entrada MOLT dinàmica, amb lance de esquerra a xorrera i petit repòs...Un cop comences LES REMADES intermitges arribes a un nou lloc on POTS REPOSAR ( una vira horitzontal). PER ARRIBAR-HI hi havia un PAS DE REGLETES per la dreta, després de una mena de esperonets, aprofitant alguna presa del SIKARI, i evitant un bloqueig molt llarg ( per alts) i usant canto més petit...depèn de la teva força i grapa., EN EL REPOS pots jugar amb EMOPOTRES, a la esquerra, i sortir més o menys fresc, un pas llarg i DE NOU anar a reposar sota el desplom final, A LA DRETA ( més que recomanable!!!).

PAS FINAL: BUah...no el recordo EXACTE ( disculpa'm si erro algun detall concret), però PER BAIXOS el tema estava en: D'alguna manera et quedes, més o menys a la fissura o canto proper, amb MA DRETA, i remes esquerra FINS UNA REGLETA PLANA que queda a les 11, aleshores el TRUC esta en FORÇAR una MEGABICI de PEU DRET ( ojo, comprova-ho), de manera que el peu s'empotra en una mena de forat al mig-dalt de la fissura i es gira el genoll avall a la esquerra ET QUEDES CLAVAT!!!!!, aleshores pilles força i vas amb dreta ( una mica de hombro) en un ROMOT gran a la dreta, desfàs la bici i llences ESQUERRA-dalt a una mena de vira que millora PASSADA la reunió a la dreta, xapes reunió a l'alçada del pit i de de la seva dreta. INICIUALMENT vaig posar CINTA DOBLE per xapar abans del pas, però no acabes clipant-la, no cal.

recorda, el truc és l'empotre-bici de peu dret a la fissura i la regleta a la esquerra...AQUESTA regleta CREC que té dues formes, una txunga i una bona...remena-la i veuràs com t'hi pilles millor. PELS ALTS aquesta bici la veuen LOCA perqùè costa bastant de empotrar i girar...

QUE HI HAGI SOOOORRRRTTT bow!!!

Anònim ha dit...

MOltes gràcies bou,

precissament això es el que necessitava, una mica de llum al pas d'adalt per tornar a probar-la. Vaig veure la fisura amb dreta, vaig intuir la reglet, vaig veure el romot, pero NO vaig veure el empotre-bici alta... i jo soc tot un mestre de forçar bicis a base de pujar peus on els altres reneguen (l'unic avantatge dels liluputs, les macropujades de peus)... aixi que ja tinc ganes de probar-ho... igual hi vaig demà... ja t'explicaré...

si un purista de la viejaguardia veu aquesta conversa segur que ens cruxsisfica per herejestotals...

Salut!

Anònim ha dit...

TRanki bow...que la fas fijo...un cop après el pas ja no es veu igual!!!

Vieja guardia? hehehe! Encara recordo com ( a inicis dels 90), el J.L.M, m'expolicava que per encadenar vies dures calia "provar" a muerte i marcar-te els peu per recordar la opció més eficient...a ST BENET hi ha una via ( la CASTIGO, a l'agulla del GUARDA, molt putilla de peus, i sempre em liava)..gràcies a aquests consells al final la vaig fer...el que passa es que no se'n deia FLASH ni res...heheheh!

Salut i rotpunkt, si hi vas dissabte, i amb la METEO que hi ha igual ens hi veiem bow!!!