divendres, de juliol 30, 2010

COMPE DE PSICOBLOC A LA BISBAL


Inhumano...14 AGOST, a la BISBAL del PENEDÈS.
ESTRUCTURA de 6 metres enmig de la piscina municipal...pot ser interessant!!!

7 comentaris:

Berta ha dit...

mmmm posa bisbal del pendès...

TRanki ha dit...

UOOOOOOOOOPPPPSSSS!

BERTA tens raó!

Gracies per la correcció...els meus vincles amb la BISBAL de l'EMPORDÂ m'han traït...

Corregit!

Marieta ha dit...

jodeeer, sempre que marxo de vacances és quan fan les compes més guapes! A aquesta segur que hi anava i "hasta" l'Stif s'animaria.
Ja explicaras...

Anònim ha dit...

Ei TRanki!!!

La via de la foto, la que has obert al Vermell del Xincarró..és una pallassada. Ni 8a ni polles, 7b+. El pas del sostre me'l pixo amb els ulls tancats i esta tota ressicada...ets un piante!

TRanki ha dit...

Ei "ANÒNIM".

Un paio li pregunta a un altre:¿ Com ho fas per conservar-te tant bé amb 41 anys?

I l'altre li respon: MIro de no enfadar-me mai ni discutir, ni dur la contraria a ningú per imbècil que sigui...

I el primer, estranyat i escèptic, li diu: HOME! nO serà només per això no?

I l'home diu...: Doncs no, no serà per això...

OK?

Només matitzar que el XINCARRÓ esta a uns 300 kms de on esta la foto del post anterior, que al Xincarró NO HI HE EQUIPAT CAP VIA, i que la LILITA és 100% natural ( com la preciosa xati que la va inspirar i el fruit d'aquell dia), i NO TË CAP SOSTRE.

Sobre el grau...pos com et deia abans...segurament 7b+...tu mateix...

BONES VACANCES company...

Lila ha dit...

Normalment en aquestes xorrades no em fico, però en aquest cas m'ha tocat una mica la moral perque aquesta via me la faig també una miqueta meva (vaig ajudar a transportar tot el material fins allà adalt, i per cert, no hi havia sica!!!).
Sobre els graus jo no opino, a mi els 6cs ja em semblen inhumanos, tot i que entre un 7b i un 8a hi ha molta diferència, però potser tú ets un lolo d'aquests i te la fas amb una mà al cul, tot pot ser...(en tot cas no ho podem saber perquè com no t'identifiques).
En el teu comentari parles d'una via del Vermell del Xincarró. Dono per suposat que t'has equivocat a l'hora d'escriure perquè si no t'estàs ficant amb una via que no tens ni puta idea d'on està, i perdona l'expressió però és que de Monteserrat a la Vall de Boí hi ha molts kilòmetres!!!!
Sempre he cregut que un pot expressar sempre la seva opinió, ara bé, sembla ser que ara s'ha posat de moda vomitat i "rajar" de tot i de tothom, això si, en forma d'anònim...ara, en aquest cas t'entenc, perquè amb el comentari tant desencertat (per ser fina)que has deixat, no m'estranya que no vulguis que es sàpiga qui ets!
Mira noi (o noia), a mi els graus me la bufen, però les persones com tú em treuen de polleguera, si no t'agrada una via no la facis i punt que ningú t'obliga.
Apa, bones vacances!ah! vigila per on vas que ja has demostrat que de geografia no vas massa bé!! és una broma, no t'enfadis...
Lila

Núria ha dit...

així m´agrada Lila, amb un par d´ovaris...defensant territori cat; hi ha gent que té poca feina es veu. L´enveja i la ignorància a vegades és molt dolenta i altres vegades els ocells fan cagarades. Salut a tothom!