dimarts, d’agost 31, 2010

All we can do is keep breathin'

S'ha acabat l'estiu i mentre escolto "ENDLESS SUMMER" dels "SANDALS" com un cant a el "viatge sense fi de uns surfistes pioners", em desfilen al davant milions d' imatges de cada segon que hem viscut esgarrapant pedres, esbufegant per tarteres, i estirats al sol del pirineu sentint l'aigua escolant-se entre els blocs...

I igual que l'aigua el CICLE RECOMENÇA, altre cop cap a l'EST, a la BABYLON...mentre els prats, els blocs i els parabolts resten sols i esperen les volves de neu que els cobriràn de nou, aliens a les nostres esperances i delits...però igual que les volves de neu es desfaràn nosatres tornarem, fanàtics , l'any vinent.

Encara queden els pegues a muerte a la XALMET, a veure si faig de primer la "REPUDIADOS"...i segurament apurarem el bloc tant com podrem o com la tardor o l'hivern ens deixin...com els surfistes de ENDLESS SUMMER, el viatge mai acaba, la vida és BÚSQUEDA...ells ja ho sabien i per això van agafar les taules i es van pirar...nosaltres tenim la sort de tenir Bohí més aprop i hi podem pujar quan volguem...som afortunats d'HAVER TROBAT...

El vídeo és un curt TRAILER dels filmets que anirem publicant...poca cosa i si més no molt de simbolisme per seguir respirant...SALUT i BON RETROBAMENT!!!


I per tal que el gaudiu aqui us deixo el TEMA dels SANDALS...la peli/documental és a trossets al youtube...una icona per a molts...Gracies al "SOTANO" de RADIO 3 en un especial FINAL DE VERANO!!!! Vam tornar de encadenar el psicobloc FLOWTHING EXTENSIÓ ( 7c+/8a) a TOSSA amb un inmens somriure a la cara...

7 comentaris:

Mohawk ha dit...

Osti bou! Això ja són videos de papa, para, eh!! Ja, ja, ja...

M'alegro que gaudiu d'aquests moments!!! I recorda que quan deixis el crashpad la Mummy ens espera ;)

A tibar-li!

TRanki ha dit...

iep MOHAWK...

darrerament he estat temptat de pujar a un lloc que tot sanrbeneddicte no pot deixar de visitar un ( o cent) cops a la vida...LA SALLONA ( AKA BOTIJO)...hi ha un 7a nou que diuen que és guapissim, i la BUITRAKER i la CHUPAKUERPOS...abans que arribi la rasca ( o mentre no arriba,,,) doncs si vos algun dia...ja saps!!!!!


LA Momia té solano all day gairebé, però si trobem una trda ennuvolada...pos eso!!!!

i SI és un video una mica pastelón....heheheh...però es que això de fer sempre de punki també passa amb la edat!!! heheheh!

Xavi ha dit...

Eps Ori, tu si que saps fer videos!! (el meu de la GAM ha sortit una mica cutre)
Molt guapo!

Juan korkuerika ha dit...

Motivación de papá... qué guapo!!
Carpe diem!
Hasta la vista alpinistaaaaa

TRanki ha dit...

Hola XAvi!!!!

Al video hi surt el PASTELERO ( LL.Agustí???)...hehehe! Quin incombustibleeee! Salut bows!

Hola Juan! YA ves, creo que deberia haber una DOBLE GRADUACIÓn..algo rollo inglés o tal...se deberia contar los rotpunkts segun si has hecho la aprox con el peke a cuestas o sin él...joder, hasta el Ventosa con 37 kilos a la espalda..llegué MUERTO!!!

Un saludo!!!!

Xavi ha dit...

Efectivament, el Lluis Agusti i en Ramon Artigas.
Salut!!

TRanki ha dit...

joeeeeeerrr

Veig que et mous amb CAPOS bow!!! Quin nivelacorl!!

hehehe