En un toprope en la inmensa placa desplomada de XYLUM, un bonic 8a de pila amb travessa preciosa i pas final...( foto: Ferran Caranorte)
Conscient que estava de SUBIDÓN ahir vam anar, a la tarda, a AGONIES...un lloc on, per escalfar només hi ha un 7a+ o 7b amb un pas molt cabró just a la entrada...la resta són vies fins a 8a ( grau bou "Terrassenc" ).

Vaig decidir començar a escalar escalfant en una via que havia provat ja el Juny: EL CLAN DEL BONSAI (7c+ per alguns 8a per altres...), 20-25 mts desplomats de resistencia amb passos burrets i cap repòs bo...una via molt maca...
Vaig encadenar escalfant!!!...a més com que hi ha DUES VERSIONS d'arribada a reunió, un cop havia mosquetonejat cadena no em vaig penjar, vaig desgrimpar uns metres i vaig fer novament el final, per la versió dificil...així m'enduia les dues en el mateix intent...
No vaig entendre res....


La vida és estranya i de vegades breu, de vegades amarga, agredolça o picant...Uns creixen a poc a poc i els altres desapareixen rapid, i mentre uns gaudim altres pateixen molt... i se'm fa absurd estar content mentre a l'hospital han desconnectat a la Rosa...
Cal disfrutar a tope i donar felicitat, la resta no té cap importancia...
Salut
3 comentaris:
Osti Uri! Estás fet un brau!
No se com podeu fer aquestes vies tan llargues... i felicitats pel Clan, que dèu n'hi do, a sobre escalfant!!
;)
iepa Mohawk...home, comparat amb els BLOCS INHUMANS de Teià allò és una autopista hehehehehe!
Tinc ganes de fer una Sardineta...igual podem quedar algun dia fan`tic per provar les vies no?
Jo he d'encadenar la Moi Indique, ho tinc als objectius... el problema és que la setmana que ve ja em quedo sense tardes... ;'(
Jo la pensava probar el 22....
A tibar-li brau!
Publica un comentari a l'entrada