diumenge, de novembre 18, 2007

BELLAVISTA. Sector Esquerre

POSTERIORMENT A LA PUBLICACIÓ D'AQUEST POST se'ns ha demanat que ESBORRESSIM LA INFO REFERENT A BELLAVISTA, degut a PROBLEMES AMB EL PROPIETARI DEL TERRENY I LA MASSIFICACIÓ I MALS COPMPORTAMENTS D'ALGUNS ESCALADORS.

Des de CELIAVERN us demanem que us comporteu de la manera més respectuosa possible amb l'entorn, amb l'equipament i amb el propietari del terreny.

En cas de trobar molts cotxes a l'aparcament podeu escalar a SADERNES. Igualment i degut a la calor comença a fer-se difícil escalar-hi al sol. INFORMEU-VOS sobre l'estat del tema i no abuseu de la zona...en depèn el seu futur.

HEM ESBORRAT LES RESSENYES i descripcions de les vies,


CRONICA:

QUAN FA FRED Bellavista és una de les millors opcions, i aquest cap de setmana FEIA MOLT DE FRED...

Autopista, Burn i música. Com que l'Arnau està una mica costipat, la Lila s'enrotlla i es queda a casa amb ell. Surto sol, cap a Llagostera, a buscar el Pablo, un col.lega Txec que vaig conèixer fent Psicobloc i que em va ensenyar Bellavista per primer cop.
Bon rotllo, més música i cap a Tortellà i Sales de LLierca...en poca estona som al Pàrquing...estem a 5º, durant tot el viatge fins i tot hem passat perllocs a -2ºc.
La paret és al sol, GUAPISSIM, podem escalar amb samarreta i fins i tot sense, pantaló curt i bones vibracions amb una colla de locals amb els quals fem la xerradeta i ens expliquen les vies qeu no tenim fetes...

Escalfem en un 6b i un 7a guapo de xorerra.
Passo de la canya i intento a vista un 7c...arribo a un sostre que intento, passo...i caic a la darerra xapa...merda..anava obert. Encadeno a la segona, junt a un 7b a flash, que repeteixo per fer pila.

El sol se'n va aviat, riem amb una colla de la comarca i anem cap a casa.

El diumenge el passem al Taulí, l'Arnau té els pulmons amb mocs i no és qüestió que la cosa evolucioni..com que sempre riu no ens n'adonavem que la cosa era seria...

--------------------------------------------------------------
LA PARET:

Ja he fet gairebé totes les vies del sector esquerre, la veritat es que el grau és "curiós" no sembla dur però em costa de decotar les vies. En qualsevol cas varia un plus o lletra menys, potser, respecte a llocs com Siurana. L'escalada és molt guapa sobre regletes, tacs, algun forat i degotalls puntuals. Desplom continu que tot i no presentar passos molt a bloc, va mellant la pila. les parts superiors ( grises) poden presentar algun moviment més a bloc que fa fallar anant a vista.

HI HA PROBLEMES amb el propietari del terreny, ANEM AMB COMPTE, no fem escàndol, respectem la zona i l'entorn, i si el pàrquing està plè...cap a un altre lloc. D'això en depèn el futur del sector.


Bones escalades bous!

9 comentaris:

PGB ha dit...

Ol.le bou!
Espero que la zona de Bellavista segueixi en peus molts i molts anys. Si entre tots respectem l'entorn i les "normes" o "acords" amb el propietari no hi hauria d'haver problema.

Siguem respectuosos! A tibarrrrrrrrr!!!!!

PD: no em falta ni res per poder fer algo en aquesta part de la paret ;)

Anònim ha dit...

Iepa PGB, les vies són MOLT bones...mai diguis mai..que el 7a de xorreres ( la via 2) és de un cantoq ue espanta....precisament les vies de la part dreta són les de roca gris amb canto més nyicris!

A veuer si es conserva la zona..també sembla que hi ha vies a la cova de baix...

Salut

Piter ha dit...

Ieppa!!! el diumenge vaig estar apunt d'anar-hi.. al final em vaig inclinar per l'estartit.

Aixo de la linia d'espits de V que no porta enlloc.. te gràcia jeje mmm al 7a (via num2) em vaig menjar els mocs, a la 11 encara vam treure la majoria de passos.

Ara mola que tindre la ressenya de la zona dels que estan forts per si algun dia m'uneixo al club !!! Per cert, el dia que em vaig passejar per la cova de baix estava tot desequipat per temes de nidificació...

Anònim ha dit...

iepoa PITER.

T'he mencionat però no t'he linkat directament. No vull amagar cap info, però que la penya s'ho curri i busqui el teu blog, sinó el tema s'escampa molt i no és qüestió que es massifiqui...darreramenty he dut alguns cursets i la penya els has d'exlicar on és Montserrat ( increïble...).

La via 11 per mi és mé stxunga-putilla ( els passos), mentre que la 2 té un bloquet a sota ( monodit i lateral), i feta la trave a les xorreres són 15 mts de plaer continu sobre cantako...

Siaw bou a veure is ens veiem algun dia!

Raquel ha dit...

Doncs jo m'hauré de quedra a la zona del Peter... je, je!!

Ei, espero que això de l'Arnau no sigui res...en Fèlix va estar des dels 2 mesos amb bronquitis contínues... i la solució va ser l'homeopatia!! I ara és el nen més fort de tots... je, je...parlant de salut, vul dir. Total, que ara ni antibiòtics ni Dalsy's ni res de res!! El primer any és dur, eh!! Ànims!!

Piter ha dit...

Ostres... doncs el proxim dia li tornare a fer un pegue a veure que tal la 11 aquesta.

Lo de linkar em sembla be, a mi em van fer un comentari al post de ressenyes indicant que ara hi anava més gent del normal i no els hi molava el rollo. I això que no explico com s'hi arriba...

Tu raquel.. al dels lolos.. que ultimament encadenes molt !!

MarcM ha dit...

Bones,
Som un grup d'escaladors de Girona que habitualment ens moguem per Sadernes, Bellavista etc i respecte als "temes" de les restriccions per part del propietari, volíem demanar siusplau i amb bon rotllo que s'esborresin les ressenyes.
La causa es la següent: No hi ha cap mal en que els escaladors escalin en aquestes pareds, però per culpa de una minoria molt petita que no respecta ni el tema del parking, ni les deixalles al terra, etc, el propietari sembla que vol tencar difinitivament el sector.
Per això, nossaltres estem intentant pactar amb ell, intentarem netejar el camí de pujada fins la pedrera, perquè allà, sí es pugui aparcar el cotxe i ficar uns rétols per regular el tema que realment, alguns cops, no m'extranya que s'enfadi però com bé dic, per culpa de una minoria molt petita!!!
Seria una "putada" sobretot per al pobre Ricard, que ja es la segona vegada que equipa el sector de la cova i que estan a punt de desmuntar-li altre cop.
Si us afegiu a la causa, dons us ho agrairem molt, ja que al cap i a la fi, els perjudicats som tots.
Gràcies.

K. ha dit...

Juer, ja fa dies d'això però passava ara per aquí per casualitat i volia felicitar-te Bataka, es la forma més educada que he vist a Internet de demanar això que demanes i ben explicat i amb raons i educació, sense mal rotllo ni violència, ni coaccions.

No es pot demanar més, tant de bo tothom fos com tu.

Em trec el barret (si em portés!)

Felicitats!

TR ha dit...

IRIE K...salut BOW