dilluns, de desembre 17, 2007

OMPLINT BUITS

Buf...
Arriben NADALS...era una bona època...em molava quan arribava justet als dinars familiars amb les mans petades i després de haver fet matinals a ST BENET o a GELIDA.
Ara tant sols em queda un buit quan em llevo i penso que he d'anar a casa dels pares, i no hi ha res que ompli l'absència de la meva petita Roser...quin pal més gran, i sort de la Lila, l'Arnauet i dels pares..que sinó ni faria res...
He trobat un lloc on escoltar WAITING FOR YOU sempre que vulgui..i me la vaig posant...


En HARPER té cançons molt bones...
NO TOT ÉS BUIT...aquests darrers findes hem pogut escalar força.

COVA OLIVELLA: Sector molt fanàtic i interessant. Semblava que havia de picar molt, estil St Benet..però no és tant exagerat. en una tarda cauen 7a+, 7b i dos 7c's...molt guapos i tot al segon intent...

En K. Té el link a la pàgina del Fernando amb les ressenyes.
TEMPUS FUGIT: 7c. Entrada de braç i pas a bloc amb lance a molt de canto. Sortida a braç. Bonica....(foto pàgina d'en FERNANDO)

BALCÓ DE MAR: Impressionant..si no fos pel pateig seria el millor lloc de BCN i voltants. Paret de 40 mts amb sostre Kalymnòtic i placa desplomada. S'ha d'anar amb el grau CONSOLIDAT o amb antena. Les assegurances estan molt ben situades però CAL ESCALAR.

Vaig fer un 6b que em vaa semblar expo, i el SEGON LLARG ( 7b que em va semblar 7a), del tirón , escalfant...boníssima..una aleta de tauré de 2 mts amb pas estrambòtic amb molt de canto...

La TAHILANDIA (7a+) és una via SIS ESTRELLES!!! 30 mts, sostre amb mocs inmensos i placa de canto gansissim i atlètic...flipant. També a vista. No em va semblar menys de 7a+...

De la mateixa reunió vaig despenjar-me i provar CAPDETRONS ( 7c+). fa de mal provar perquè té ALEJES i de segon el sostre no admet error.

Després de un parell d'intents resolc els moviments i em planto encadenant a la reunió..a la propera rotpunkt..quin iuiu!

Al final acabo a l'OEST de l'EDEN..un altre VION SIS ESTRELLES de 7a+/b, pura pila amb final gris i tècnic ( placa vertical-desplomada)...35-40 mts.

L'antena es va quedar doncs al terra. Vam ACCEDIR a la TAPIA en uns 40 minuts per la riera de sota del pic del Martell...Riera i just passada la bauma de la mAkoki ( bauma de les cabres) pujar camí a sac i final cap a la dreta amb cordes.( un tram)..si aneu lleugers s'hi arriba guai en 30 minuts escassos...val la pena. retorn en 20 minuts rapids...

NO HI HA RESSENYES però qui necessiti info que escrigui o que es connecti a la pàgina del Fernando..hi ha una foto amb les vies descrites i és el que hi marca...
Ah! "Diuen" que de gener a Juliol no s'hi pot anar..no ho he acabat d'aclarir...ja veurem¨si és una altra tocada de collons o realment hi ha ocells als que protegir..noslatres de moment estem corrent a encadenar elq ue poguem abans del 8/01/08..data limit per rotpunkts! Al Juliol ja hi fa molta calor...

I de propina una altra cançó canyera del Ben Harper..LIFELINE, si sabeu traduir-la veureu quines lletres més canyeres...
http://www.goear.com/listen.php?v=f9a2ce7

SALUTE BOUS, a tibar-li!

12 comentaris:

Mohawk ha dit...

Estàs fet un fort!!

La Tahilandia tot i no ser el meu estil, m'he de traure el barret, quin viote!! M'alegra que no et semblés menys de 7a+, ja,ja,ja... ;)

A tibar-li bou!!

zombi ha dit...

ke fort estas!!!!haveure si un finde pasas a blokar per Can Boquet,estem pensant de fer una trobada bloger i despres anar a dinar al Salvador!!!restaurant muntanyenk!!!!bueno fins la proxima!!!!
salut i roka!!!!!!

PGB ha dit...

Hey Bou, sempre són dures aquestes dates... Escoltant la Waiting for you, m'ha vingut al cap el Pepe, el cosí d'una cosina meva. Ell i jo teniem la mateixa edat quan als 18 anys també ens va deixar :(

És una putada.

Sobre els encadenes... veig que estàs que no pares cabronàs! (amb carinyu :P). Jo vaig ultra liat amb el pfc... aquest cop me'l trec!!! També vull parlar amb els de la panxa del bou, per fer algun video d'entrenament o de tècnica... a veure que els hi sembla.

Anònim ha dit...

MOhawk...ostres de fet qan vaig veure les teves fotos i del Joan Palou vaig decidir que no podia passar un finde més sense anar-hi..la veritat es que sóc un ronso i em costa molt canviar de llocs...JODER, si és una passada de tapìa! A més, precisament les vies que més abunden són 7a i 7a+!!!! Em pensava que seria un lloc inhumà perè esta molt bé per polir cap i cos de cara a baumes més impressionants, i si vols apretar hi ha un 8a i dos 7c+'s...

ZOMBI..QUAN VULGUIS!!!!! Ostres, es que de fet em costa molt anar SOL a fer bloc..i m'agrada! Però si no saps què estas fent és una mica estressant. MOLARIA molt un BLOGTRIP blokero...M?APUNTOOOOOOO!
igualment demanaria el teu telèfon al Mohawk i si algun dia d'aquests aneu amb el matalàs igual tamb´ñe vindria...de fet he de millorar en bloc..a veure si surt el CROQUETMAN!!!?

PGB. Tiu hi ha dies que t'aixeques fet un flam, però de seguida te n'adones que el mico que tenim a casa ho ocupa tot sencer i no hi ha lloc al desànim. Vinga amb el projecte bou! ( per cert un MOMENTUM a BALCÓ de MAr seria ULTRESPECTACULAR...a veure si et lies la manta al cap i ens acompanyes que hi anem JA!!!)

Siaw bous!

Raquel ha dit...

Osti Oriol, tu estàs fort com un roure!!
Per cert, ara he vist el teu comentari en el post de l'Orgullós Oglalà. Moltes gràcies, ara tinc una pila de vies pendents per disfrutar!!

Anònim ha dit...

Ei RAQUEL...passa't algun dia per les escoles de referencia esportivs ( Siurana, Montgrony..de vegades Montserrat) i més que roures veuràs SEQUOIES !!! La penya esta com el vinagre...el que passa es que ja fa gairebé un any que no faig gaire tapia i la especialització es nota...el que encara no em motiva és TREBALLAR mnassa una via, i m'hi he de posar de nou...rotllo "pegues"..amb el treball es pot arribar a encadenar vies que al principi ni et mous..es genial...veure com a la primera ni et surten els moviments i al final, levites el dia del rotpunkt..et dona la sensació que RES ES IMPOSSIBLE!

A veure què cau aquest hivern...

Jortx ha dit...

Déu ni dó el Balcó! És el paradís!!!

Si això de les restriccions va en serio jo no hi podré tornar fins l'any que vé...

Jo em vaig arrossegar com tot un campió, però em van semblar vies plenes de trucs i parides que potser faciliten bastant la vida si les treballes. Però qualsevol es curra aquesta patejada per matxecar-se a una via!

Salut jefe!

Fernando ha dit...

Hi,
Gracias por las referencias y por usar la fotito de Sonia. Cuando te conozca y te pedira unos 3.000€ por usarla; regateale un poco que si no se enfada.
Pep Boixados, equipador de algunas vías de la zona, nos recomendo el acceso por arriba. Supongo que para el equipador es más cómodo.
Yo hice un acceso mixto (mejor no explicar) y por abajo tras tibar de la "cuerdecita" me encontre en terreno desconocido. Joan Palou me comento que subiendo por la izquierda era fácil, yo me encigale por en medio y llegue a tierra de nadie. Si ahora hay unas cuerdas fijas o algo parecido es algo que desconozco.
Felicidades por los encadenes.

Salu2

Anònim ha dit...

Hola Fernando,

Buf vaig tant fanàtic que gairebé MAI fem fotos i esgotem el dia tibant fins la fosca! SI coinec a la Sònia ja li pagaré el "canon" que ara això esta de moda!

Gracies ( de veritat) per la tev afeinada en elaborar ressenyes, són molt p`ràctiques i utils als qui no tenim massa temps de investigar i anar als llocs a descobrir...a mi m'han evitat maldecaps i en la meva situació em permet seguir fanàtic i gaudir de la escalada amb un dia a la setmana...

Respecte a l'Acces: Fa potser 10 anys vam accedir a la paret fent un CAMPOATRAVES des de la Riera fins al centre de la paret..un puto pal..tres hores i les bardisses se'ns van cruspir...

ACTUALMENT aparcant a les darreres cases a baix, de la dreta de la urb. RAT PENAT ( carrer a la dreta del que puja al pic del martell), es pilla la RIERA que va nmolt plana per sota del pic del martell. es van fent ressalts i pedretes i en 15 minuts rapids es passa per sota de la paret de la bauma de la Makoki. Una mica més endavant es veu la torrentera que baixa de la esquerra del Balcó de Mar i s'entra en un sistema de Tarteres ( una mica de Grava) que puja per la esquerra de la bauma de la Makoki i les altres MINIPARETS ( hi ha dos sectorets almenys on vam trobar vies,,cutres però vies). Aviat ( 10 min) s'arriba a unes grades que es grimpen amb facilitat seguint terreny senzill. desviant-se a la dreta es troben les MATEIXES CORDES que es fan servir quan baixes del cim i accedeixes a la paret.

Anant lleugers crec que es pot efr TOT en menys temps. Igualment és més DIRECTE. El retorn es molt més rapid. Evidentment carregat amb trastos i tal, és més senzill l'accés llarg..però si vas lleuger aquest crec que és més rapid...

JOOOORTX! Queden dos findeeees...si aquest no plou hi tornem fixe..i a l'altre possiblement! Les Vies són per anar una mica "suelto" amb el tema...però la veriutat es que és com a TRESPONTS o TERRADETS, no són precisament a bloc..el que passa es que en no ser "plaqueres" si no veus el pas ràpid se't cansen molt m´ñes els bnraços..però hi ha CATXOOOOO..no sé les vaig trobar molt més facils que els 7a+'s de CAlDERS o MORATONA no bouuuu?

A veure si ens veiem!

Siaw

Piju ha dit...

Mira que hem cau malament el Garraf, però al final hauré d’anar-hi, que tots flipeu molt!
A veure si m’ho puc fer coïncidir amb tu i m’estalvio el rotllo de perdre’m.
Igual et dono un toque per aquest finde.

Jortx ha dit...

Aquests dos caps de setmana que queden per anar-hi estic fora, al paradís dels mocs ;)

Deixem-ho en què són diferents de les de Calders o Moretona, que són més curts i a bloc. Al Balcó, en general, és més d'aguantar el tipus i anara la idea, com tu dius!

Segur que amb un parell de visites més et fundeixes el sector ;)

Unknown ha dit...

Hola gent! Aquest finde voliem anar al balco del mar, i estava buscant les ressenyes, pero no trobo res... Algu podria passar-me alguna i fo sobre les vies?
Gracies