dimecres, de juliol 29, 2009

SAVE the MOHAWKS

JODER...
Creia que en MOHAWK estava de vacances i resulta que havia xapat el BLOG degut l'agobio de "L'ANONIM" ( només es pot definir en singular encara que puguin ser diversos personatges)...resulta que la opinió d'algú sense cara, sense nom, generalment amb un discurs poc fundat/estructurat, i incapaç d'opinar lliurement i amb transparència, fa que la feina ( bona o dolenta, no entro a jutjar-la) d'una persona TRANSPARENT, recolzada per centenars ( milers) de altres persones TRANSPARENTS, se'n va al garet...
Recordo que l'encapçalament del Blog del MOHAWK era una frase en favor de la lluita pels drets dels indis americans...Ei BOW, recorda tu ara aquesta frase i no ens deixis orfes...t'ho deus i ens ho deus...TORNAAAAAA!
Per cert, felicitats per la DEJA VU bow...i endavant amb les fissures...no és just que t'hagi de veure al blog del SILVER boooooowwwww!!!!

Pd: Incloc FOTOS REGAL per a la teva cole...d'una via que et va agradar molt i que darrerament he estat remenant:


PAU i AMOR...

4 comentaris:

Ferran Guerrero ha dit...

FELICITATS, ansias, avui fas 40 tacos No?????

Doncs si es aixi que crec que si, moltes felicitats i no paris d'apretar animal.

TRanki ha dit...

hehehe...boooooow, quin yuyu tiu,aix`va en serio, nme n'havia adonat!!! 40 !!!

joderjoder jode..l'ltre dia vaig passar comptes al peude la BAstardo..i resultaque feia 17 anys que la havia intentat...17!!!

Buf bow..com passa el temps!!!

demoment nom´s té apetes "comptables" ide "responsabilitats"...quan comencin els aspesctes "fiscs" ja veurem...

Algú té alguna recepta? formol? Sang d'escaladores verges?(joder si fs això ho tinc clar...),udolar sota a lluna cada mes?dormir a la nevera?

Ara ho estic provant amb l'aigua salada ( el psico és una puta excusa), com les arengades..però només emdeshidratooooo!!!!
;(

siaw bow!!

Mohawk ha dit...

Merci bou!! :$ :$ :$

Bones les fotos de la Bastardo, però el que més mola és veure com fem tots els passos al revés, ja, ja, ja...

A tibar-li molts anys més!!!

PD: Per cert, l'últim llarg de la DejaVu obligat en 6b+/6c com a molt...

TRanki ha dit...

HEy MOhawk gracies..ja li "endinyaré" al company/@ hehehe!

PAssos al revés? Jo em fixava en la afotu de la M.PAscual a la guia antiga...l'únic que enlloc de MONODIT ella sembla pillar en bidit...

He vistq ue la penya des del bolo tira amb esquerra amunt, a una mena de pinça a la esquerra del canto de xapar amb dreta...

Fa un parell de anys la vam fer sense la regleta picada i el bustietr arreglat...semblava surrealista però hi ha un microbidit que si et poses bé NI TANT SOLA CANVIA EL GRAU!!! va ser divertit...per fer-la sense corda però no hi ha ous a fer-la sense el picat...buf...

A vuere si ens veiem bow..mira't una ressenya del PEDRA ( pollegó inf), al blog del Luichy...una via del Sallent i company, fins a 6c i tirades de fissura, equipada bastant per catxarrejar segur, 250 mts, sembla bona!!!!

O.