divendres, d’agost 21, 2009

BANDITORFINES for our minds or ENJOYING BABYLON

SUNSET from ESTELLENCS

YEAAAAAAHHH MAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNN !!!!

Joder, lapuuuuta....que m'ha sortit el pas!!!!

L'any passat vaig poder escalar SOLECITO, un preciós 7c de 12 metres en el que el CRUX és un dinàmic inicial, al tercer pas ja has de fer un salt descontrolat al principi, que si et permet agafar la presa et fot una bandera que provoca les més gracioses caigudes entre la penya...la caiguda és curta ( 6 mts) però fer-ho en les més hil.larants posicions propina costellades, apretades al timpà i una sensació de "pelele" que et fa tornar a la repisa amb cara de tonto. Aquest any tocava BANDITO...la dura...

NO SOM LOLOS, però a putilla no em guanya ni l'eslovè aquest que li aguanten la esquena per mirar el crux...xaaaaaaf...els dos a l'aigua!
Els gavatxos van molt sobrats al crux i pillen a la sortida de dalt ( 7a) de SOLECITO o a la de BANDITO ( 7b de lance a morte)...vols de 12 mts més controlats...fins i tot n'hi ha un que es permet el luxe de fotre un mortal enrrera quan està pillat...

He escalat MOLTS cops el lance de 7b...per escalfar, per recordar, rebentat i sense magnesi...per si de cas..no vull fallar...ahir vaig provar la via i no m'aixecava del crux...cinc pegues i cinc esnafrades...a caraperro...joder.

Avui vaig a tret fet...hem descobert que a SA COVA hi ha un tactum brútal, i poden caure els 7b's...el JOSE de València m'explica DOUBLE PENETRATION, un llarg recorregut que empalma XXL (trave) TRANSVERSAL (desplom) i surt per un bloc GUAPISSIM on el roñatrón de talonatge està garantit...
FAig DACHICAS des de la Ledge per escalfar...sempre GENIAL, catxo abusiu i "oooohhhh's" de la crew turista...vanitat interna, si sabessin com sobrega la via igual la decoten ells i tot!!!! em sento bé i oblido BANDITO...
El JOSE progresa al BLOC ( un pas de dinàmic a campus...genial) de KLEM'S ERECTION ( 7b.¿Com un degotall pot "creixer" amunt?)...Dues Alemanyes somriuen entre elles cada cop que en Jose s'apalanca damunt del fal.lus que desafia les lleis de la gravetat...la veritat es que fa goig i dóna un toc llibertí a cada intent...fijo que avui pilla...la via vull dir...(;O).

Penjem tots de la repisa, mirant la via i els pegues respectius...mentre vaig fent proselitisme al HARRY, que ha abandonat la perla de Montserrat uns dies, el JOSE em va explicant els secrets de D.P...hi ha color...vaig fer TRASVERSAL al lorxu...i la DP és una variant de sortida.
Un pegue,,,hi ha color...plaaaaaf!
SEGON....joder se m'ha escapat el taló....però ja la teniaaaaaa.....PLAAAAAFFFF!ronyatrón...
CAGONLAPUTA, ara mossego cadena....mmmmmh...bow que això és psico! bufff...pos mossego la tovallola de la guiri que em desconcentra cada cop que trec el cap del sostre!!!!
TERCER PEGUE...FLUTO, la via és CINC ESTRELLES...surto per DACHICAS quan la repeteixo, pot ser 7b dur i de pila ( 15 mts en total de desplom-sostre). Amb XAPES seria una via HIPERReputada...però que bonica casum dennnna!!!

En Jose fa el darrer intent a la KLEM'S...llença, aguanta revinguda, a campus bota i recoloca millor la mà...crits, xiscles, tothom li passa energia a través de l'ànim, de VINGABOWS, DE COMEONS, de yeahmans i de guapooooooo! ( les dels yates sempre donant la nota...)...ha arribat al repòs però se li ha acabat la pila...cau en el darerr bidit suant i molt trist...avui marxava...buf...next year man...

Marxo a buscar la FAMILIA...que ja deuen estar fins els collons a la platja ( he enviat missatger a avisar del darerr pegue..però la LILA ja coneix els meus pegues i la meva verborrea)...mal rotllo...se me n'ha anat l'olla i fa quatre hores que faig tard a fer de cangur.

Anem a METROSEXUAL, per tal que el nano dormni a l'ombra i la Lila provi els seus bloquets sobre l'aigua. Quan és el meu torn reemprenc la rutina i col.loco la bossa de magnesi al repòs..per si de cas.

Avui estic sol, ni l'eslovè, ni els adonis noruecs dels collons, aquells que van tant sobrats i són una mica maleducats ( per sobrats i perquè no parlen un borral d'anglès)...el putos ho mullen tot i ocupen la repisa fent sèries interminables de intents a la via....avui la tinc per mi..i amb les meves paranoies això és un aventatge.
Pegue...plaffff
Pêgue...plaffff
Pegue...casi...plaffff

Joder, ja no em queda més que un parell de peus de gat...LILAAAAAA! UN PEGUE MÉEEEESSSSS!...no veig res a contrallum...suposo que hi és....estic entenent el moviment, he vist que és possible sortir més controlat i si apreto la regleta ( una crispada de mitja iema en sostre bows...), igual no surto volant enrrera amb cara de pelele....yahhhhhhhh! Ho he aconseguit! Joderrrr..i ara què..quin mal rotllo...nocaiguisbow, nocaiguis...ostia puta. fluto...si..no...ai la bandera...buf...de sobte enmig de tot sento un crit que creix des de la repisa..."VINGAPAPABOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW!
Osssstia si és el NAWET!!!!! Fins i tot ell m'anima amb la veu de piñó!
Ja esta soc al répos...em col.loco la bossa de magnesi al coll i tiro cal al lance...inspiro, una remada i amunt..la tinc! Vinga un més i surto d'un salt al top...JA ESTÀ!!!

INCREÏBLE, aquest any ja he fet el 8a ( soft?) en psico..ara DIABLES...a veure què tal...necessito reposar...

Puta mare, quin babylon més bo a la platja...riem compro cava, mengem QUELLIS i anem cuits al sobre...genial...

MALLORCA ES MEGAFONQUI...

9 comentaris:

oriol ha dit...

wops!! no se que va pasar ahir que se'm van liar dos textos en el comentari....
i per a més inri: amb catalufo-spanish-english!! juaaaaa!!


De totes formes tornar a dir que m'ha agradat saber que hi ha opcions també per l'Arnauet.
De veritat que pel que pies, les lineas que descrius i dius... la cosa pinta temptadora i fanatico-diver!! Buffff


Nosaltres amb la Susi, (i els pekes) com ja saps, molt pagans encara amb el tema de PsBloc... Ens hem limitat a saltar de les voreres, pedres i parets de Tautavel a les seves Gorges... Una opció també explèndida per a pekes i un bon lloc d'escalada per a ells... Si podem i ens queda una mica de temps ja piarem algun post amb algunes fotos i tal...

Amb tot, i malgrat que Mallorca ho pintes Genial i ja ens has obert el cuquet per l'any vinent, esper-ho poder coincidir abans amb tu a les muralles de Tossa, no? jajaja

Una abraçada Bow... i a disfrutar!

Quo ...catalufo-spanish-english parlante!!!

Anònim ha dit...

Taiwan's flooding caused by the disaster, let us love to play together to help those in need of help, and now you need to do is click on any one keyword for each link will be sponsored by the NT one dollar, let us work together to create world peace ~ thank you!

台灣這次受到洪水侵襲造成巨大災難,讓我們發揮愛心一起幫助這些需要幫助的人,現在你只要每點擊任何一個關鍵字連結,將會得到新台幣一元的贊助,讓我們一起共同創造世界和平~感謝您!

旅遊 法拍屋 服飾
婦產科 大陸外籍新娘 新娘
納豆保健食品 瑜珈教室
彌月蛋糕 汽車旅館MOTEL 台中住宿
清潔公司 法拍屋 看護
隔熱紙 seo 網路行銷
整形外科 看護 整形
室內設計 系統傢俱 網頁設計
柴犬 哈士奇 網頁設計
防爆工具 瑜珈 機票

en Girbén ha dit...

Si et cal una "tradu" el Yen és taiwanès i te la faria de gust (tot i que sembla que s'enten per on va).
Quina enveja aquestes remullades que alleugen les derrotes! Amb la calor de mil diables que fa aquí...
No entenc perquè mai s'ha obert la "Mil Diables" a Diables... No crec que aquest sigui el vostre objectiu... Si no m'equivoco deu ser...

Anònim ha dit...

Types of chocolate:
Commercially available chocolate and chocolate can be divided into thermostat thermostat-free chocolate, the so-called free thermostat chocolate, is chocolate containing cocoa butter composition of the separation, and then replace the cocoa butter to vegetable oils, due to low prices, easy and in the is not easy to melt under high ambient temperature have been widely used in commercial purposes, the French chocolate Technology Normal University are reluctant to use the thermostat-free chocolate.

Dalai Lama's public trip from August 31 to September 2. Dalai Lama plans on the 30th night entry from Taoyuan International Airport, 31 Chinese and foreign journalists will be held the morning, afternoon, and visits prospecting disaster victims, on the 1st of the trip was a public speech and the victims of the village, a modern place in Kaohsiung City Comprehensive Stadium, 2 No. Han God Dome Banquet Hall with Cardinal Paul Shan Kuo-hsi of the talk.

Anònim ha dit...

Confidence, perseverance, courage, all three in place, then the world is not impossible to do things.
http://www.104woo.com.tw
www.104woo.com.tw/index.htm
www.kinghouse.cc
www.kinghouse.cc/house.php

Anònim ha dit...

On the ground planted vegetables, it is unlikely that long grass; the hearts of the good, it is unlikely that health evil.

www.gayoyoga.com.tw
www.gayoyoga.com.tw/teacher.html
www.gayoyoga.com.tw/time.html
www.sunny-yoga.net
www.sunny-yoga.net/news/news001.php?userid=6&page=1
www.sunny-yoga.net/aboutus/aboutus.php

Sur le terrain planté de légumes, il est peu probable que l'herbe longue, le cœur du bien, il est peu probable que le mal de la santé.

Auf dem Boden gepflanzt Gemüse, ist es unwahrscheinlich, dass die hohen Gras, die Herzen der gut ist, ist es unwahrscheinlich, dass die Gesundheit das Böse.

TRanki ha dit...

JOder con los xal.lisd, teniente, no me siento laj piennas....

Anònim ha dit...

We owe it to someone else's achievements in health and thus feel joy, depending on the success of others as if their achievements, and this is the Buddha mind. Always hold the interests of all sentient beings of the heart, we can not leave the joy forever.
www.cosmifilm.com.tw
www.cosmifilm.com.tw/index.htm
www.cosmifilm.com.tw/pro1.htm
www.cosmifilm.com.tw/product2.htm
www.pandora-mall.com
www.pandora-mall.com/default.asp
www.pandora-mall.com/info/guide.asp
www.pandora-mall.com/info/view.asp?id=1

Ferran Guerrero ha dit...

Tela, pero aquest paio que deixi ja a les noies de Taiwan tranquiles, tela, sembla un anunci de turisme Taiwanes.

Psycobloc forever