dilluns, de maig 17, 2010

Hardly Wait...

La vida implica espera...res és en và...el 2 de maig ha fet tres anys i nou mesos de la foto del crux de LILITA WILDSTYLE ( 8a 45 mts al Vermell de Travessany)...el temps tampoc passa en và i l'Arnau va creixent...Amb una veu cansada la PJ Harvey ens oferia un dels temes més versionats del seu repertori...la agotadora espera de l'arribada del final de una OBSESSIÓ...

Let fall your dress
I'll play the part
I'll open this mouth wide, eat your heart...
In my glass coffin, i'm waitin'...
I enmig d'aquest procés de paciència absurda, rebuscant em quedo amb la Juliette Lewis i una escena a STRANGE DAYS , una peli de les bones on també es descriuen obsessions...si seguiu els links al TUbE podeu saltar fins a SKUNK ANANSIE o BJÖRK...genials...
JA no plou i segueixo esperant...amb la mirada perduda enmig de una multiud...com una fera espantada...mirant el rellotge i l'ombra de KLMNTSE a l'horitzó...fins que sona el despertador que marca una nova fugida endavant...tres pegues més...I can't Hardly Wait...


9 comentaris:

Jordi Fraginals ha dit...

Ei Bou i aquesta mà??!!
Tranki que la faràs, però poder l'has de deixar reposar una mica...

TR ha dit...

Ei Uri,

De fet les cintes allà dalt estàn penjant, soles, des de fa un més...no per "reposar" sinó degut als darrers freds i plujes...necessito "recomençar" de nou un altre cop...sense tanta rasca...a veure què tal.

La foto és de l'hivern, quan començava a provar-la...de "mistos" que er deixen els nusets desfets i sangtraïts al polze de tant arquejar...i al dit petit la "mossegada" de un canto lateral, a la sortida, que talla l'òstia!!!!

Ara em cal un nanocicle fanàtic, a veure què tal....

Salut bow!!!!!!!

Marieta ha dit...

ei tranki! Avui vaig a la PXB amb l'Helena...a fer vies.
Alguna recomanació? jejejeje

(a veure on fiques les mans, eh???)

TRanki ha dit...

hehehe!

DArrerament la oferta de "dificultat" a la PXB s'ha moderat.

LA cosa va per colors...hi ha les vies GROGUES-VERDES-BLAVES-VERMELLES-GRISES i LILES. I les frikades ( dues vies)

Les LILES són les txungues ( 7b a 7c), encara que només n'hi ha dues mostres. UNA agafa el desplom ABANS de el mur evrtical de les campanes...NO MOLA MASSA...( no la canto si voleu anar a vista).

N'hi ha una altra "interessant" que entra per sota del MEGADESPLOM central, i se'n va aprop de l'esperó...és guapa però amb dos blocs que depènen de la temperatura. Li donaven 7c o 7c+...si et surten els blocs es fa plis plas.

El Diego ( l'argentí) va muntar una Lila inhumana ( 8b)...jo no li veig color i l'Agus li poirta alguns pegues ja!!

A la paret que hi ha al costat dels lavabos ( la placa desplomada) hi teniu la SESSIÓ DE BARRIL...grisa. és contínua, variada i interessant...esta entre 7c+ i 8a...té una entrada a bloqueig de tancar ( sesión contínua), un pas "sharma" de botar( two smoking barrels-ojo assegurar bé)i una sortida de pila amb un bon repòs de talosn en sostre. A veure si la feu!!!

Les altres grises que entren per sota el sostre...entre 6c i 7a...guapilles.

A la placa i les fissures hi ha alguna coseta però excepte un 7a+ blau a la dreta del tot, molt tècnic, surten fàcils.

ELS BLOCS del MES, aquesta vegada estan curradillos i són interessants. DESTAQUEN els CARBASSA, directes o en trave...molt guapos i amb un mantel a la dreta, dels de vibrar...A la esquerra del Tunesl de Bloc hi ha una grisa curta però molt guapa..amb versió de lance lateral o un pas d'aresta hiperfeeling.

Els blocs LILA el de la esquerra és factible, amb un sit start molt guai...si te'n vas per la dreta (trave) ja és molt dura!

res a gaudir-la!!!!

Piju ha dit...

Hardly, hardly...la Juliette...
vaig sentir uns talls del seu nou grup (a R3, clar)...trillita pura!

vinga bow, que ja queda menys!

TRanki ha dit...

hey Piju...el "nou" és J.L & the LICKS? es que tampoc estic molt actualitzat...

Creia que era una paia anodina i la veritat es que es mou força...curiosa.

La peli un 10, te la recomano!!!

Com cansa la espera....

Pau ha dit...

Cony Tranky sembla que mitja blogoesfera sha posat d'acord per parlar del TEMPS en majúscules. Crec que la Marieta ho va deixar ben dit en un dels seus comments on deia (cito textualment )

"
.... a la seva edat feies altres coses -millors o pitjors- de les quals segur que no t'arrepenteixes perquè t'han fet com ets
"

Salut bow

jclaramunt ha dit...

Tiuu quina mà no, més aviat sembla d'un macaguntot a la paret...a veure si tot plegat es sintonitza i vas a muerte en el teu projecte, segur que "triunfes"!!!

Sort!

TR ha dit...

ahahah!

pAU...TE N'0ADONES QUE EL TEMPS PASSA QUAN JA n'ha passat molt..ja t'hi trobarpas bow...la qüestió és aprofitar-lo correctament ( i tot i així passsa igualment!!!)

JAume: Ës el resultat de un arqueix "misto"...els nusets s'anaven pelant a cada fallada...el POLZE va rebentar per un sangtraït gèlid en un altre misto mortal en que arquejava per damunt dels dits...i el dit petit és de un canto assassí que hi ha al final...acabes fenbt lateral i talla...

Ara ja només m'embeno el dit petit i no fallo mai als arqueigs....ahir UNA PRESA MËS....casum dena quin calvari...