dilluns, d’agost 08, 2011

MALADETA, un filmet

De la mà de la Laura i el XAvi Fernandez, penjo el link ( no puc embidar ara), del filmet que recull algns moments de l'obertura de la GUILLEM MALET...

http://www.youtube.com/watch?v=my2EIY-13bQ

Manca filmar l'encadene de "L'Orella"(6c, LL6), i millors imatges de "La ratlla"(6c/c+ 20m mts.LL3) que aquí apareix de resquitlló un moment.

El que sí que es veu és l'offwidht de "El Rayón"(6a+60 mts.LL4), un peaso fissu per cams del 5, on en Juanjo acaba d'obrir els darrers metres...

A gaudir-lo i gracies XAVI!!!!

13 comentaris:

Ferran Guerrero ha dit...

Molt bo el video, la tapia i la obertura, felicitats a tot l'eqquip, motivació a tope.

Bon homenatge

Fotoescalador ha dit...

Niño! Buena vía os habéis currado! qué envidia, la verdad. Muy chulo el video también. Iba a subir hoy a ver si pillaba a alguien por santllors para hacer alguna foto, pero la pereza me ha invadido.. A ver si nos cruzamos por allí y montamos cuerdas alguna tarde de estas.
Saludos!!

nenivan ha dit...

que guapo, es veu un viote de qualitat.
Temps endarrera comentaves que fer la territorio comanche va ser tatxar un mite pero aquesta no es queda curta eh?
Felicitats per l'obertura i sobretot m'agrada amb la finalitat amb la que l'heu oberta. Malgrat que no coneixia en Guillem, segur que li ha agradat que li dediquessiu aquesta via.

Salutacions

TRanki ha dit...

Hola Ferran...ja quasi està...queda poc...a finals d'Agost fem una integr i fora...poste no es per tirar-se tant de bombo, però ser "oficinista" i obrir una via allà, a caps de setmana amb méteos estranyes ha estat un tripu total...llarg a llarg.
Suposoq ue si ets pro, tens esponosr i molt de temps en un parelld e embats ( descansos enmig), la deixes resolt i en un tercer la fas...un finde de prospecció, tres porteigs de pujada i tres de baixada i tres findes allà dalt per NOMÉS DOS PUTOS DIES efectius de escalada!!!
THIS is ALPINISM, is not? Salut boooow, l'any que vé CIM!!!!

CARLOS: Ayuer hacia el MEJOR dia de la temporada, 18 grados en la paret y 24 en el pàrquing...paflipar. Cayó un project bueno de 8a, un 7c+ casi y las vias de "siempre" eran autopistas de risa, regodeo y buen flow por un tacto ALUCINANTE.

IVAN: bow , que l'hem deixada estil "E.Sallent", pel motiu de l'oibertura i per la bellesa del lloc ( de la Comantxe ja n'hi ha una i és insuperable)...obligat 6a/a+ i la resta trampejable en A1...és més pel lloc i el compromñis que per la dificultat n sí...quedarà amb claus de via, i bolts en els llocs compromesos, i només cal anar posant catxarrets sòlids i gaudir...ja posarem la ressenya quan estiguin acabats es darrers metres. Salut i bon estiu!!

Jordi Malutet ha dit...

Boww!

Això és un viote, felicitats! Al Guillem estic segur que li encantaria!

Quins plans teniu ara? Tornareu a pujar? Si ho feu, i no haig de ser una molestia, m'agradaria venir!

Ja ens direm algo!

Un altre cop felicitats i ànims!

Una forta abraçada!

luichy ha dit...

Chachi.
El sábado tenemos intención de subir a hacer la directa en el día-palizón, ya le hecharé un vistazo.

TRanki ha dit...

Eiiiii Luichy!!!

TE llamo.

l1+l2 directa, el L3 sigues recto ( nminifisura, 6c en libre o 6a/a1, 2 friends). Llegs a reunion de 2 bolts, a la izq. MEGAFISURON de 6a/a+, 3 bolts,juego de friends HASTA EL num5, sió EXPO...el largoi acaba empalmando hasta la repisa de la DIRECTA....Ahí puedes seguir la directa "oficial"(vº) o salir por el largoq ue ya habia abierto hace años ( 6a) hasta una R de dos bolts...el ultimo largo abierto es un 6c buenísimo de laja, semniequipado ( juego friends hasta el num 3, y algun tascón, 2 bolts y 4 clavos. Se puede rapelar y volver a empalmar con la directa, hacia a izquierda, los dos ultimos largos.
Nota. las dos ultimas reuniones de la directa ( en principio se escala usand sólo la penúltima) dan algo de miedo, se puede reforzar con un friend al lado el clavo e la izquierda...ojo.

tiooooooo...igual me apunto si encuentro compañero y abro el ultimo largo de la GILLEM MALET!!!!
En la Gàrgola( reunion final acabado chungo) apareció un parabolt( rescate????), es raro que sólo pusieran unao en la "cima" sin reequipar la ultima R chunga...no sé...

JORDI: A finals d'agost volem fer la 1a asc., estem en contacte...ja veus, quina feinada bow...però sembla que esta quedant wapa wapa...estem en contacte

Xavi ha dit...

Escalar aquesta pared m'ha obert molts nous reptes al cap...jejeje
Peazo de via!!!
Ja tornarem a fer video guapo del encadene!!!
Disfuteu de les vacances
Xavi

Ivan - Factordos ha dit...

Enhorabona per l'obertura. Nivelazo! El vídeo contagia motivació. Algun dia espero poder escalar en alguna d'aquestes parets del Pirineu.

TRanki ha dit...

XAvi compto amb tu fin al final bow!!! i gracies pels videos.

IVAN, a muelte, que a la dreta hi ha una via de 6a/a+ molt guapa...això sí, oju que la paret te un compromís ( llunyania i alçada) molt curiós...

Salut i gracies per la visita!

Ivan - Factordos ha dit...

M'apunto la recomanació!
Ah! Fa temps que segueixo el teu blog i és una gran font d'inspiració. ;)

Bullarolas ha dit...

Quina raó i quin encert!! una línia així de xula, tantes vegades imaginada... a veure si aconseguiu rematar-la aviat! Felicitats!

uasunflower ha dit...

Felicitats, buen viote!