dijous, de setembre 13, 2012

Força...

 F.A a el combo LION SOUL ( 7c+ / 8a) a TOSSA. dedicat a ALMA DE LEÓN...
Genís a FLOWTHING ( 7c) a TOSSA, part superior de LION SOUL. Metode cuekero molt espectacular...

Llegint un blog dedicat a LA CONTRA de la Vanguardia, reflexionava sobre la potser falsa creença de que VOLER ÉS PODER, contraposada a la manca de capacitat d'acceptació de la FRUSTRACIÓ per part de la societat actual, i la perdua del valor de la RESIGNACIÓ...

I per PODER? NO s'ha de VOLER? Seria la CONTRA de la CONTRA...hehehe!

De la "shuleria" de la MALA penjo aquest tema, dels que m'agrada del "LUJO IBERICO"...DAME FUERZA!!

4 comentaris:

toni ha dit...

Si voler si que volem!!! Pero el problema és que algú diu que no podem!!! I aquí és on entra el joc brut, i tota la mala llet del mon!!!! I aquí la frustració en veure que no es just!!!! Pero de resignar-nos res de res bow, s´ha d´anar a mort!!!! Ja ho saps bow: "todo sueño tiene su camino... y si lo sueñas te viene seguido...", tu no somies llibertat, pau i bon flow... al cap i a la fí ens ho deuen... no creus bow?
Una abraçada!!!

Núria ha dit...

força força!
jo m´esforço però....bow...dame fuerzaaa!!!
Ets un crack de les pedraules

Anònim ha dit...

Ei aquestes fotos no són del psico que vas fer?
Al final com va el tema?

TRanki ha dit...

BOw, és un "combo".

Es tracta del FLOWTHING que vam fer fa tres anys i que vam deixar de 7c. De damunt del bloc on parteixen les vies del desplom, pujes amunt fins el repòs ( megacanto horitzontal). Pots sortir per tres vies:
A LA ESQUERRA surt PSICOBLOG, un 6c molt xulo que la penya de vegades escaqueja al esquerra..si el fas bé vas de una pinça i dos romos a canto bo...és dels guapos per tastar el tema.
RECTE a pillar un romo infern, una pinça amb esquerra i la dreta pasako a una regleta...això és LARNAU, un 7a+ més o menys...hi ha qi diu molt més, però té truc i el grau ni és de via ni de bloc estricte.
Si del repòs pilles una regleta vertical ( a les fotos del post és aquest pas), i vas a la regleta de sortida de LARNAU, el pas és molt més dur...és el FLOWTHING.

FA un any vaig trobar la manera de baixar del BLOC-REPISA d'on surt aquesta tríada, fins arran s'aigua i SOTA un sostre doble. Si puges d'aqui ja hi ha passos curiosos ( empotres de taló), un lance a canto i pots UNNIR aquesta entrada amb el pas de FLOWTHING...evidentment entres al moviment havent fet 13 moviments durs enlloc de tres facils ( 6b)...i el moveimnt de 7c sembla quasi una lletra més...

Això és LIONSOUL, i esta dedicada al nom de el programa de reggae de RADIO3 ( ALMA DE LEON). Aquest estiu va caure a inicis, tot iq ue degut a la megaxuxu no la vaig repetir!

VAgi bé i a veure si hi aneu, a migdia-tarda allà ARA esta molt sec, l'aigua encara aguanta i s'ecala prou bé i tranquils els dies de sol ( amb nuvols fa xafogor...)