dijous, de juliol 30, 2009

QUE SÍ JODER..QUE SÍÍÍÍ !!!!!

PoBueno,...pomuybien, pomalegro, pofalen,podacuerdo (*)...que síiiii!(*) El MAkinavaja...un altre pureta com jo...

Que el puto Serrat ( ups perdó bow), ja ho deia fa 40 anys...que ja fa 20 anys que tinc 20 aaaaanys...i fot 20 aaaaaaaaanys que em sento com quan tenia 20 aaaaaaaaanys...!!!
Visualitzant l'ostión amb estil...instants després em menjava una Medussa a la Bullavesa, amb molt estil també...noblesse obligue...( foto Leo Santiago)
Algun dia penjaré les meves afotos ridícules (rotllo bota dura i roccietore, o cletes, rotllo mocador al cap i bossa de magnesi gegant, rotllo malles de lycra i camiseta ajustada, rotllo texans cutres i punkisme a Stbnet, rotllo pranaqueguaiquevoy, i rotllo que "rotllo")...la veritat es que estèticament els millors temps sempre són els actuals...i això que no és recomanable fliñar en boles...que sinó...
A veure com us veieu d'aqui a 20 anys bow...
CLIMBING iS FUNKY, gracies per compartir ( de moment) aquests 31 anys en la vertical, als/les que hi sou, als/les que hi vau ser, als/les que "quasi", als/les "que no", als/les que m'heu ajudat i motivat, als/les que no s'han assabentat que hi era, als/les que s'han putejat els demano perdó, i als/les que no..pos que ens seguirem veient fins que el tendó aguanti...
Feia dies que llegia en un blog que "La puresa de l’instant està feta de l’absència del temps"....mmmmmh, que seriot no?...no sé...dec ser molt impurot, o molt primariot...per mi la pureseta o l'absèncieta són un fàstic..."la bellesa gourmàndica de cada instant en aquests 20 anys és precisament el que em fa desitjar 20 anys més d'impuresa total a topppppe, vale?"
Hala "al fiestón" i "a picar culs que demà és festa" ( premi al primer que endevini zona, paret i grau d'aquesta via)..., aquesta nit a la PXB tanquen paradeta...birra i bocates a bon preu...i el finde a tibar una mica més que sinó em rovello...
I res...que sempre ens quedaràn les vies blaves i els psicos a la piscina del geriàtric.
IRIE BOWS/WETES/WETS...PAU,AMOR,ROCA i el pluspalsalón...perquè no...?

30 comentaris:

Jortx ha dit...

Per molts anys Sorru! Que com a mínim en puguis pasar 40 més a la vertical!!

A picar culs que demà és festa, 7a+ a la Paret del Grèvol de Montral!

PGB ha dit...

Felicitats Oriolet!!! :)

Merda, avui és la festa a la PXB!!?! Mira que normalment no tinc plans però avui he d'anar a un sopar d'innaguració de pis i a un concert a Matadepera després! En fi.. ens viem aviat espero :)

FLOWTHING - Tossa

Anònim ha dit...

felicitats bow!

l'escala is funky, and SCARY!

RamSo

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
En Massagran ha dit...

Per molts anys Uri!! Espero que ens poguem reveure... ben aviat!

Salut!

Laia Nadia ha dit...

felicitats bow!! per molts anys de seguir tibant fins que el cos aguanti!! gaudeix dels que ja has fet i dels que encara et queden per fer!! feliç dia!

TRanki ha dit...

EI bOWS/WS..gracies!!!

jortx, exacte...birra pagada quan ens veiem (prumetu)...! junt amb PAS DE MAHOMA aquesta via és de les bones del sector...aèria i airejada...a mi es que la zona dels GEGANTS és de les que em mola de MONTRAL!!!

Escalada es funki...molt funki...

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
jclaramunt ha dit...

Felicitats boWàs!!! I gràcies per impregnar-nos amb la teva juventut!
Fins aviat!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
TRanki ha dit...

IEPAAAA!
NOTA DEL CENSOR AL ALTRE CENSOR "MORAL":

Que entre tant anònim asiàtic he borrat un de "local"!!!

Bé tampoc ho sento bow/wa...si quelcom et dóna la edat es que acabes fent el que et sua la polla..i mira, em sua de eliminar tots els anònims gilipolles que no tenen res més a fer que tocar els collonis a la penye.ANGFALENG? VA pel MOHAWK....

En quan a tu...doncs crec que et mereixes una resposta...no perquè em piqui, sinó per deixar-t'ho clar..PER AQUI NO..PAU I AMOR...i per mantenir-la com sempre he dit, LOSMALOSALINFIERNO..o sigui que del nom et toca l'AVERN...penso esborrar qualsevol bjanada que es pengi en aquest sentit..això d'anar d'educat i bon rollet amb els manguis també em sembla de falsa moral..no?

1)penjo les fotos que em dona a puta gana...ridícules o no. de fet d'això es tracta el FUNQUISME, de no tenir vergonya...si t'ofèn et fots, si t'avorreix te'n vas... Dóna la casualitat que el que les penja soc jo, t'agradi o no...chinchalaviña!!! ;P!!

2)LA MISOGINIA infantil o els GELS amagats són instints baixos que a certa edat ja desapareixen ( ho ho haurien de fer)...de la joventut millor que conservis l'alegria ( NO l'ALERGIA bow) de viure i l'innocència, sinó acabaràs pitjor que ara...donant pel sac des de l'ombra...munta't un blog SERIOS, SENSE XATIS DE TORN i moooolta culturilla de postal...bow(wa), i no toquis les boles als que en realitat ens ho passem de PUUUUUUUTA MARE i no tenim la necessitat de dir les parides que dius...les cordades mixtes, l'amor, els sentiments i el sexe ja fa temps que existeixen...aquest blog es diu celiavern, va de rular per la vida i l'escalada QUE EN EL MEU CAS SÓN SInÔNIMS...i ES MOLT FUNQUI ( FUNQUI FUNQUI FUNQUI FUNQUI i si t'avorreix la paraula et fots..senyal que no n'entens ni un borrall) LLEUGERESA? Joer xatu/a quina moralina i incomprensió...si et sembla un blog "LLEUGER" es que no has vist els post "reflexions" te'ls recomano i si arribes al final de TOSTÓN tens de premi un cd de la PUTA OPP que es diu "MALLORCA ES FONQUI"...
Si vols t'explico l'èpica d eles aproximacions a l Síber a les 8 del matí, o la estètica dels lokus que allà malden per escapar de la xuxu..però encara t'avorriràs més...I si a més vols seriositat asèptica, no t'agrada el psicoblog, o et va a franel.la i els rocciatores rotllo guey puretill...pos et muntes el teu blog i li dius "cap als cims amb la moreneta" ...ANGFALENG...???

Encara no he penjt publicitat televisiva perquè no sé com e fa, si tens alguna oferta o consell no dubtis a passar-me-l, mentre em doni per pagar-me un ferry a Mallorca o no haver de viure una setmana en un cova al beach4 com l'any passat, JA EM VA BË...i si pogués ser ràpid millor, quemepirovampiro/a...

BELLESA GOURMANDICA: Que si Anonim/a, que els gels són doleeeeents...la seriositat pel vaticà ok? Quina obsessió!!!!...res és excloent...la bellesa es troba tant en el cul d'una xati de torn ( o del xato si també et va...) com al peu de una rimaya, en el somriure d'un nano com escoltant un cd mentre condueixes...puta obsessió amb el sexe que teniu els/les reprimides...que estem al sXXI...TANTMATEIX NO EM COLA...la asèpsia, la abulia,la falsa moral, la hipocrety i tal COMOQUENO...que aqui tots ens les sabem totes i ens coneixem tots...no cola vale? Si necessites reinserir-te a través de la autoflagel.lació o la flagel.lació de tercers t'has equivocat de confessionari o de secta...

I els propers 20 anys ESPERO QUE EM DONIN MOOOOOOOOOOOLTES SORPRESES...i a tu també, que et convé una miqueta...

Au adéu i no t'emprenyis...pren-t'ho fonqui...

Buji ha dit...

Felicitats bow! (amb retràs;-)
Que per molts anys puguis gaudir d'aquest "fiestón" d'impuresa total i atoppppe o com n'hi vulguis dir que ens té tan entretinguts per aquí!

I que la pureseta i absencieta no et fastiguegin gaire fora del blog que cites... tansols era una cita agafada d'un llibre que tinc a casa que el trobo preciós "365 pensamientos de maestros africanos"
i és que era el pensament del llibre que corresponia al dia que escrivia aquell post, d'aquí que l'afegís al final!

Apa molt bon estiu i a tibar-li!

Buji ha dit...

uuuuuaaaaaaaaah què ha passat!

Al fer el meu comentari miro si ha quedat insertat i em trobo aquesta resposta! "Cull".. l'has deixat ben retratat/da!

"em sua de eliminar tots els anònims gilipolles que no tenen res més a fer que tocar els collonis a la penye.ANGFALENG? VA pel MOHAWK...."

Al blog també hi tinc comentaris anònims, alguns són guays d'altres no tant i uns quants de mal gust o incisius amb llenguatge mordaç gratuït, però és clar, són "anònims" i no tinc a qui respondre! És a dir que si em sembla els elimino i punt. Sembla que hi ha gent per tot! Penso que afalagar des de l'anonimat està molt bé, però si és per emprenyar o ofendre millor donant la cara o no fer-ho! Sap greu lo d'akest company en Mhowak..

Millor no ofuscar-se i si un comentari no t'agrada doncs l'esborres i que es foti! Total, si no els hi agrada alguna cosa què coi fan llegint-la!!!!!!!!!!

Salut, pau i amor.. i fins que el tendó aguanti a tibaar-li!

TRanki ha dit...

Ei BUji...peke...

QUE JA SAPS que tot allò que es debati a cA LA buji m'interessa prou i més...cap problema...qualsevol debat sempre és fructífer si et permet apendre tant dels altres com de tu mateix...és per això que escribim i ens llegim no?

I mai millor dit...ielplujpalsaloon...que amb "l'edat" s'acaba relativitzant moltes coses.

Qida't molt i alguna tarda vols sortir de la vida monàstica ( per mi vida monàstica és no escalar, no et pensis!) pos demà anem amb en Josep Manel al Xinca o la Soleia..i avui a fer un volt a la fuixi, i dimecres a Calavera-willwmes-pervert i dijous a soleia i divendres a Montsrrat NORD...i la setmana que vé OTROTANTO...KENOPARE...

I sinó SALUT i TAPIA...que "també és fonqui" encara que no ho sembli,...hehehe.

Apali!

TRanki ha dit...

Iep BUJI..

Sempre es pot debatre, sempre es pot fins i tot discutir...però entenc que quan un ho fa en un plànol personal i directe i sense cap altre sentit que sabotjar...a pendre pel cul directament...simplement...es que ni m'afecta...

Normalment tampoc cal entrar en una roda de tocadadecollons...la resposta és UNICA...i sense alternativa, donatq ue eno hi ha res a debat i no cal donar-li voltes...suposoq ue la resta de gent que ho llegeix també es mereix una explicació en un blog OBERT (no com altres) que mai he tancat a pesar de molts "anònims" bons i dolents, on mai s'ha de identificar ningú ( no com altres), ni has d eposar paraules clau ni tal ni tal...

Vinga xula, a gaudir de l'estiu i trepa molt plis que és una llàstima perdre tant de talent...

deeeeew

SEVIDE ha dit...

Pro pro pro què passa ultimament??
Res, que enhorabona pels 20+20, i només un parell de cosetes: que ens depararà el futur als que ara ja fem vies blaves?? jajajajaja, i respecte al psico de Tossa, la zona és la mateixa que comenta en PGB al seu blog? i per ST Feliu, per les fotos em va semblar una zona diferent...
Me'n pots fer 5 cèntims?? (i si hi ha vies blaves, millor que millor. Ara que si hi ha meduses...)

TRanki ha dit...

Hola SEVIDE!

Entre asiàtics pesats i anìnims enlluernats això és un festivalón bow...

Queèè..que se us acaba el gel i a fer mal al pedra no?GUapa la del guard eh? felicitats és una via preciosa, i el llarg del sostre amb la fissura final desplomada un llarg d'antologia!!!!
NOTA: Crce que el paio va caure no al sostre sinó al llarg d'abans, el 6a fi i patinós amb l'espit a `pendre pel sac...brrr quina por...

Et passo aqui la info de PSICO a st Feliu Costa Brava

Actualment escalem a DOS LLOCS:

TOSSA, la que cita el pGB i El lloc de la majoria de POSts. Si busques a l'index del blog hi trobes tres o quatre post on la info es va actualitzant. Des de Tossa uns cinc minuts en cotxe, bon accés i rapid...vies de IV+ a 7c+, a la esquerra els sisens baixos i a l dreta sisens i setens..pOCA ALÇADA..uns 8/10 mts, i molt bona roca...vies més aviat DE BRAÇOS. LA millor per començar ( mira't ressenya actualitzada en el penultim post) és la trave JOSETE-PACO...molt xula i de 5+ o 6a facil i aeri.

LA FOTO QUE DIUS és a ST FELIU DE GUIXOLS, hi vam anar un dia que a Tossa hi havia meduses com boies...PER ANAR A ST FELIU: VAs fins al platja central, al mateix poble A la banda dreta de la platja i el port hi ha una carretera que la voreja...es puja en direcció a ST ELM però enlloc d'anar-hi ( trencall a dreta), segueixes recte vorejant la costa uns 300 mts fins a una rotonda on hi ha l'EDEN ROCK...aparques en un lloc que hi ha molt visible, com si volguesis llençar el cotxe al mar... Des del mateix parquing es baixa ( 20mts) cap a l'aigua, i ets al CIM de les vies...mirant al mar , a la dreta hi ha un lloc adequat per fer destrepe fins arran de l'aigua...mirant la paret flanquejes a la dreta...hi ha un parell de enfilades curtes més fines (6a+), però que acaben de seguida, no estan marcades...i enmig del paredón una BELLISSIMA escalada de Vº/V+ i 12/15 mts on la roca sembla VILANOVA DE MEIÀ..franges horitzontals...no us espanteu HI HA CANTO...ho vam escalarq uan erem bollycaos( 15 anys)..aleshores deiem que escalavem en solo sobre el mar...ara se'n diu psicofliñe..hehehe..en tot cas TAMPOC és via BLAVA però podriem dir que com a psicobloc és una via del guillem arias, bon canto, facil, amb ambientet i supersegura...;PPPP

SEVIDE ha dit...

Thanks bow!! completissima ressenya, com sempre. Merci altre cop. Intentaré anar-hi un dia d'aquests, però volia lo de SF pq Tossa em queda més lluny i em feia mandra només per provar....
A veure com es veu això de volar i caure al liquid element!!
Salut.

TR ha dit...

heheh millor fos que gelat...esta més tou!!!!

elizondoman ha dit...

Moltes felicitats!!!

A mi em queda molt poc també.
Fa uns mesos vaig descobrir el teu blog i m'ho passo molt bé llegint-ho.

Vam coincidir l'any passat a Cala Barques. Et passo video que em va gravar una amiga teva a la meva primera i via de psicobloc. Quin patir!

http://www.flickr.com/photos/elizondoman/3601224609/

keep on rockin' !!!

TRanki ha dit...

hahah!

Ei Bow, que tal!!!

Que fanàtic que vas venir eh? Pim, pam, pum i adeu!! Això són ganes!!!!

Jo aquest any vaig del mateix pal però amb una mica (molt) més de temps...farem una mena de mix...

Bona encadenada!

Gracies per llegir-me i a veure si ens veiem per la roca...els "vells" fanàtics mai no moren...

Salut!

elizondoman ha dit...

I tant que vaig anar fanàtic!

Tenia a la "jefa" i els nens (que en tinc 2) a Cala Barques, i em van donar tres quarts d'hora de temps.

No faig grau com tú, però això no em fa cap enveja, perquè m'ho passo igual de bé (o més, qui sap).

Amb el que sí que ets el meu ídol és de com fas tanta activitat. I la teva parella una santa, suposo :-))

Jo, si em deixen sortir un parell d'hores a la setmana ja em dono per satisfet, de moment.

Que us ho passeu molt bé per Mallorca. Jo aquest any vaig al Triglav, a Eslovenia, tot i que suposo que no em deixaran escalar gaire..

Bones vies!

TRanki ha dit...

hahah...jo si hagués d'anar a un loc fanatic i no poder trepar em tornaria loku!!!

Però ja vaig veure que aprofitaves el temps al 500%!!!!!!!

El dia 15 me'n vaig cap allà, a repetir, aquets any tindré la familia a Andratx i aniré anant i venint...

TRIGLAV és també el nmom de una via de 8b bastant inferno a la SIBERIA, a St LLorenç de Munt!

Bones vacances i a veure si "et deixen" una estoneta...i sinó que disfrutis igualllll!

Anònim ha dit...

乳酪蛋糕:推薦你全台最好吃ㄉ乳酪蛋糕!
台中汽車旅館:如果要去台中住宿推薦鍾愛一生的汽車旅館!
看護中心:長期看護要特別注意哪些事項呢!
隔熱紙:汽車隔熱紙是越貴越好嗎!!!
高雄縣旅遊:推薦你高雄縣市的旅遊景點喔^^
棧板:環保棧板的最佳選擇!
拳師犬:來到我的寵物網站告訴你如何飼養可愛ㄉ狗狗^^
墾丁旅遊:夏天到了墾丁是南台灣最佳旅遊點耶!
彌月蛋糕:給寶寶彌月最佳的蛋糕禮盒選擇!
法拍屋:不景氣選擇房屋法拍屋正是時候ㄛ!
納豆:你知道納豆對身體有何功效ㄇ~~~
電波拉皮:年輕的最佳利器就是電波拉皮~一勞永逸~
瑜珈教室:選擇瑜珈除了環境就是師資,讓我們展現最佳實力!
服飾批發:全台最物超所值ㄉ日韓服飾網路平台~

Anònim ha dit...

潘朵拉日韓服飾購物商城

潘朵拉日韓服飾購物商城專業的服裝批發網站提供您優質的服飾批發日本服飾批發日系服飾批發精品服飾批發精品服飾進口服飾批發流行服飾韓國服飾日韓服飾批發雜誌款服飾批發女裝服飾批發時尚服飾批發少女服飾批發衣服批發等,均為日韓流行時尚雜誌款式的女裝批發,向海內外客戶提供款式最新,品質最好,價格最優的日韓服裝、日韓流行服裝批發。

TR ha dit...

Putos charlies..no me siento las piennas...


No sé qui em va dir que els de corea del nord estaven fent atacs informàtics i tal..deu ser això...o que els charlies em feliciten en massa?

O que els anònims s'encripten..necessito un traductor de quelcom semblant al xino i tal...

Bullarolas ha dit...

No t'atabalis Trank i que les den morcilla a los xinos esos. M'hi he estat una estoneta i no m'ho tradueix ni del xino a l'anglès. Bé, me'n tradueix trossets sense solta ni volta i una de les felicictacions charlies m'ha portat a una mena de blog funki del rei del fonki.... canya al mono qu'es de goma. Mola quan et poses fonki, bow, ja ho saps... un amant del psicofleish un pèl encallat per aquests móns de bows.

Salut, felicitat, felicitats, flows, fonquis, charlis i chatis ;)

Piju ha dit...

eeeiiii Tranki!

felicitats!

a tope, que queda molta tela!... mira el Cassin, fotent claus fins els 100 tacos!