dissabte, d’octubre 30, 2010

CAN BRUGUERA

Perdut enmig d'un bosc del Maresme, com ignorant la proximitat del mar, hi ha aquest racó oblidat i plè de blocs, mig coberts per la pinassa i les restes de vegetació i líquen.

Granet abrasiu, blocs petits, migs i algun pepinillo, ombra ( i de vegades humitat) i cada vegada més problemes que els assidus van resolent.

Un lloc interessant on ja vaig estar un matí fa molts anys. Aquest cop gracies als de la PXB hi hem passat una bona tarda blocant fins que els dits han dit prou i la foscor ens ha envoltat. Gracies a la Olga per guardar el Nawet i a la Lila per cobrir-me a la cova. I com sempre a la variada CREW de la PXB per ensenyar-me aquets llocs tant interessants i tant aprop de casa.

I records al PAVUT del RENAME, que va ser-hi fins que vam arribar ( ho sento bow, que anar amb nanos té aquestes coses...vols fer un reggae i et surt un vals!!!

Encadenem com possessos, en una sessió una mica atropellada pel poc temps disponible:
*Dreta de Rollito Leire ( bonic V+, durillo)
*Esperó dreta de la dreta de Rollito Leire ( 6a+, facil)
*El cigró a la dreta d'aquest bloc, sortint de INVER a PATATA, curiósa xina de 6c
*ROLLITO LEIRE (7b+), trobo un mètode més factible a la placa, crec que queda en 7a+ ?
*COVA DEL FORATS sit start ( 7a+). VIA UNICA en granet, molt i molt guapa
*a la esquerra de ANIBAL LECKTER, 7a dur. Interessant i més txunga del que sembla
* LA Lila encadena diversos 5ès i un parell de 6a's...



ROLLITO LEIRE:

Aqui el mètode original del Maki

I aqui el que vam trobar, crec que més facil:

5 comentaris:

Marc Sánchez ha dit...

Bones! te molt bona pinta aquest lloc! pero et volia fer una pregunta... veig que has fet totes les vies de gelida i volia anar a probar una. Quin dels 3 8a (tocat de l'ala, Winchester i la boca) es mes blokera i recomanable? m'han dit que la Tocat de l'Ala es la que millor em pot anar... Moltes Gracies bou!

Salut! a muerte!

Mohawk ha dit...

Bou!! La "cova dels forats" és una meravella de la natura... a mi els locals me la van vendre com a "Final Fantasy".

A tibar-li!!

TRanki ha dit...

Hola MArc Bow!

Dels primers 8a's que la penya s'apunta hi ha la BOCA PLENA DE SIKA...!

Si surts a la DRETA abans del crux tens la TRAVESSA DE LES CABRES, no té el pas a bloc de la boka però sí més pila...a mi em va agradar més.
LEs he hagut de repetir les dues perquè inicialment anava al forat a fer repòs, empotrava un genoll i reposava...es veu que "esta prohibit"...no se, tu mateix, a mi em va semblar bastant semblant...

La TOCAT DE l'ALA em sembla més putilla, té també el tema del "forat" dels collons, si hi passes ( encara que no hi reposis) es veu que és 7c+...també la vaig haver de repetir..apart de aquest pas, hi ha el canvi de rasant al final que t'afila les ungles...igual esta sobat ja...mira de fer el lance a mort, si et pares a xapar perds punch...em va semblar dura...


La WINCHESTER és la més dura de loes tres, la trobo MOLT puta, té la sortida del forat ( per la dreta més dur encara que ara ha petat un canto de la sortida de esquerra i ja és igual), i el pas galactic del lance...et recomano posar una extensió i xapar abans del lance, sinó no pares de rebotar un i altre cop.

PEl meu parer les tres són guapes, la més facil la TRAVESSA, la més comercial és la BOCA, la més tècnica la TOCAT i la més INCONTESTABLE la WINCHESTER.

Jo les aniria provant en aquest ordre i aniràn caien rotllo DOMINO.

SORT i apreta-li, BOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!


MOHAWK: El nom que nbi pìntat tio...brútal...quin sostrako!!!!

TR ha dit...

Ups MARC, que m'enrotllo massa.

LA més BLOQUERA la winchester, fijo.

a la paret de la esquerra hi ha el TUNEL DEL TERROR, encara més bloquera...és la de la pedra enganxada... no ÉS NATURAL, ENCARA QUE ÉS POTSER LA MÉS PUTA A MI NO EM VA MOLAR...


dallonsis...que vagi bé bow!!!

TR ha dit...

Eps ...thanks per la info MOHAWK...realment és al.lucinant...