dilluns, de febrer 21, 2011

Coincidint amb un dia fanàtic a STBENET publico, aquest cop al 100%, l'ascenció filmada pel SANTI de TRINITATS, de l'UNICORNI a l'ELEFANT.

Mai em cansaria de fer aquesta via, sens dubte una peça sublim de l'obra de l'ALSINA, una via única a StBenet i a Montserrat. Suposo que de gustos cadascú té els seus, però en els anys que he escalat les vies van i vénen...els escaladors som molt "enamoradissos" i ens costa poc que una via bona ens posi fanàtics i sigui l'epicentre dels nostres somnis...però, UNICORNI, a pesar de tot, dels anys, de les vies que he fet, és i serà aquella via que cada cop que l'escalo és com el primer dia...simplement una ruta perfecta.

20 metres de resistencia, 20 metres de conglomerat sublim, 20 metres de viages entre xapes, totes allà on toca, 20 metres per gaudir i lluitar, del primer al darrer, amb l'ambient aeri i brutal de St Salvador.

Unicorni al 100%...Gracies Santi, bow un plaer...

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Via brutal i filmació curiosa...sense talls?

TRanki ha dit...

Hola @nònim. El santi es va penjar i va filmar el rotpunkt des de dalt...l'inici és d'una segona presa, però la via comença realment quan es comença a veure el vídeo des de dalt. No em xuta molt bé el MOVIEMAKER i els formats del video del santi els vig havr de modificar, per això l'efecte CINEMASCOPE.

Apart de mostrar la via al 100% el rotpunkt tampoc no té un gran mèrit, crce que he fet l'unicorni, almenys 30 vegades!!!!

I les que em queden, per sort...!

PGB ha dit...

Llàstima de l'efecte 4:3 en pantalla 16:9

Haurem de fer un entreno audiovisual! ;)

TRanki ha dit...

PLASE!!!!

Marieta ha dit...

hmmm. Té bona pinta...aixs,la provaré algun dia? jejeeje ni idea, però -pot ser- m'agradaria.

TRanki ha dit...

Marieta, NO t'ENGANYIS...la forma en que estas actualment et permet fer aquesta via en POCS PEGUES segur...la planxes flútan...un parell de tosropillos per veure de què va i UNICORNI cau en el dia o a la segona sessió.


És un estil gens calcari ( conglo total), una mica atlètic i sense hiperreposso, però veient on reposaves a BENPETAT t'asseguroq ue hi ha dos o tres llocs on et quedes a viure!!!

JA diràs, el flasher el tens gratix!!!

Marieta ha dit...

jajajaja molt amable! però crec que encara sóc "petita" per anar a segons quins llocs (es diu "por escènica"). Bé, tot és proposar-s'ho, suposo...m'ho pensaré. Merci!

paca ha dit...

...i jo,que la PUC PROVAR???? jo no soc tant petit....

Mitralles ha dit...

Bon video i molt bona via sens dubte, megaclàssica per excelècia. Sant bent és per a molta gent un lloc molt especial per les vies,els paisatge i sobretot per la gent tant especial,en el bon sentit, que hi ha i viuen. El Bicho Santi que gran!! molts records!!

TRanki ha dit...

MARIETA: només és el que dius, és un lloc ULTRATRANQUIL, on cadascú va a la seva bola...fijoq ue triomfes..si només ho heu de provaaaaaar!!! Ja xerrem i segur que us convenço...només és tastar-ho...UNICORNI és de les vies més NORMALS de la zona...

PACA: hehehe...prohibit arrencar el LLIBRE del mig de la via,que pujaria a 8a+ almenys !!! Aquesta llarg, a pedals i desequipat fijo que seria també un 10 estrelles de A3 (no més...)...quan una ruta és bona ho és en tots els estil...i aquesta ho és.

MITRALLES: benvingut bow...el que dius és ben cert...el Santi dissabte també corria per allà...ha deixat TRINI ben arreglada...quin curro!!!

Salut

Anònim ha dit...

buf tiu, quin viote!!! La vaig provar una vegada i em va semblar més dura que molts 8ens !!! La fas xiulant!

TRanki ha dit...

Hola Anonim...

Més que xiulant jo diria bufant, i bastant!

És una via inclassificable, i més qaun ja la has assumit, el grau és el de menys...( no és que no m'importi).

Tantmateix hi ha viesq ue quan les encadenes te les treus de sobre i vies que t'hi fas i les pots anar repetint sempre que estiguis una mica ne forma...

NO és una via que amb la primera impressió etq uedis amb la seva forma real...a base de assumir cada relleu acabes veient molts matisos que en un primer intent et passen de llarg i poden fer que et sembvli contundent...

jo insistiria bow!

Anònim ha dit...

Via bona... El grau , el problema es que Sant Benet es MOLT INCOHERENT!!! Nyigo nyago, vuelo i bugler tendrian que ser 8a+ com a moltissim. Trini 8b sens dubte. Piripi 8a+ com a molt , Entre las cejas 7c+( com sempre) Paula 8a facil ... i es podria seguir....

Anònim ha dit...

Bona bou!!! quina rocaaa!!!