dilluns, de setembre 03, 2007

A PESAR DE...

La ciencia, a pesar de sus progresos increíbles, no puede ni podrá nunca explicarlo todo. Cada vez ganará nuevas zonas a lo que hoy parece inexplicable. Pero las rayas fronterizas del saber, por muy lejos que se eleven, tendrán siempre delante un infinito mundo de misterio.

Gregorio Marañon (1887-1960) .

A pesar de l'Arnau ( =insomni) , les ones, la pluja, el fred i la calor, el peu enguixat de la Lila, carregar hamaquetes, biberons i i 17 dies ininterromputs de Costa Brava...la brevetat de l'estiu m'ha dut a dues conclusions:

*LA FRUSTRACIÓ, combinada amb escalar milers de vegades tres vies de 6c,7a i 7a+ de PSICOBLOC, la fredor de l'aigua, i no menjar porqueries...fa pujar el grau ( menció especial als 8 encadenes seguits amb el PGB filmant "PSICOBLOG"...el proper video de "PGB productions"...heheheh!

*IMPOSSIBLE és una paraula inexistent si ets fanàtic...tot es basa en la logística i posar la banya cada vegada que et lligues la corda. I tenir poc temps i moltes ganes ( Piju dixit)

El resultat és que escalant pocs dies però intensament i entrenant molt cabrejat per no poder escalar, hi ha hagut alguns resultats que creia impossibles...

LA LILA diu que treurà la patent del mètode "¿Joer te'n vas una altra vegada a Tossa i em deixes aquí escayolada i amb el crio...que txungo que ets!!!"..i li passarà al Macià, a veure si li compra..heheheh. El "secret" de la casa es a més, enviar SMS rajadors cada dues hores o quan t'has passat deu minuts de la hora acordada..heheheh. ës un mètode " Facil, barato, y para toda la familia!!!!" ( com dirien els de BRICOMANIA o el Marc del PIRI...).


BELLAVISTA: 7a+ a vista per calentar...un 7c+ al segon pegue i un 7a a vista de postres....crec que Bellavista està SOBRECOTAT. Vam escalar tres hores justes...

TRES PONTS: 6b+,6c i 7a sense treure'm els gats, a VISTA, 7b+ idem,7b i 7b idem, i gairebé 7c+ a la primera ( caic amb la R al damunt passat el crux final en una via de 30 mts...)...en un tarda?..crec que Tres Ponts està SOBRECOTAT.

VIUET: tres 7b a vista, combinant vies a la placa guapa vermella ( pel darrera...)..i un7b+ a la segona. Crec que Viuet està SOBRECOTAT

JURASSIC WALL: 7c a la segona, via molt tècnica, i 7c+ a la segona... Crec que Jurassic està SOBRECOTAT

AFRICAN WALL: Smith Rock ( 8a) escalfant, i FRAMBUESA ( 8a+) al 5è pegue ( dos l'any passat), mig plovent...Crec que CAvallers està SOBRECOTAT.

SECRETIVO MARCELINO: escalfo a POLICIEROS en versió 7b, equivocant-me en TOTES LES PRESES...baixem a GUILLEUMES i al primer pegue surt XYLUM 8a( 7 pegues entre juliol i ahir..)...Gracies al Jordi per muntar-lo i al Mike, el Mati, el Juanjo i la colla pels crits i el flow increïble...crec que tot esta SOBRECOTAT????

Al final l'Arnauet amb la seva mirada telepàtica em va fer entendre que això de tenir crios no esta contraindicat als fanàtics, especialment si la companya té una mica de paciència. NO ES SOBRECOMPENSACIÓ, perquè no hi ha rees a compensar... tant sols...és FANATISME!!!!

Quan pugui penjo unes fotos guapes...de moment en penjo una del "gurú de la mirada de catxondeo" , amb la samarreta de STAFF del Ventosa ( Cortesia de Rosanna i Luichy)




Ah!, la LILA l'endemà de treure's el guix, amb els kilets encara remanents de l'embaràs, un hèrnia ingüinal, i després de 13 mesos de no trepar...va fer 6b/c (35 mts molt tecnics i pilosos a Jurassic wall) a vista...realment A PESAR DE TOT, si vols pots...


Darrera hora: Nova via que promet a AFRIKAN WALL... "MAU-MAU" ( 30 mts de travessia horitzontal, entre patates distants, peus-mà, contorsions i lances de baixada i pujada...això si es pot resoldre un bloc inhumà de entrada.., provar la via a 35 graus de temperatura , en una planxa NEGRA i d'adherència, en travessia, boltant, pendolant i amb TRES HORES per pujar boltar i provar, A PESAR de VOLER, és una utopia...ho vaig deixar per a la tardor o l'hivern. OJO als caçaprimeres, la via està sota un con de dejecció i en cas de allaus o tormenta d'aigua millor sortir corrents...


El Luichy la va tocar i va sortir amb l'Antena...hi ha opcions per muntar-la i una variant d'entrada que evita un bloc de 8è...a veure si amb el fred es pot encadenar, abans que tornin els MADRILES que s'ho puleixen tot!!! Hehehehe!


Saluteeeeeeee!

9 comentaris:

PGB ha dit...

Tot està sobrecotat?! Au va home! Animalooooooot!!! No t'ho creus ni tu :P

Per mi que tu estàs massa bou!

Bwa, tinc unes ganes d'escalar del mil.. a veure si a Mallorca puc fer algo per poc que sigui i catar el psicobloc Mallorquí entre programar i acabar la memòria del projecte.

El dia 12 entrego la memòria i el 18 l'aplicació. Si el dia 12 tinc la memòria acabada, tindré 3 dies per acabar de programar i 3 dies per muntar el video. Sino... el video no el presentaré com a part del PFC i l'acabaré més tard però igualment, per la meva nova web ;)

Ens veiem el 22! Una abraçada sobrecotador!

Anònim ha dit...

nO sé...hauré de fer un intensiu SIURANA-ST BENET, a veure si recupero la objectivitat...

Estic repassant la meva llibreta de rotpunks, tota a la baixa..intentant fer un comparativa i homoigeneitzant escoles i sectors...a vuere què queda...i la veritat es que en molts llocs SEMPRE BAIXA EL MATEIX, uns dos/tres punts ( ex: de 8a a 7c, de 7a/a+ a 6c..etc..). Crec que en molts llocs és la diferencia amb les vies de referncia a Siurana o a St Benet...

quan la tingui apunt la pujo al blog...

per ecrt..si tens la peli acabada...no la podríem veure algun dia?

vaaaaaaaa!


heheheh

en qualsevol cas ens veiem el 22!!!

Butifarra i sequesssss!

Mohawk ha dit...

Brauuuuu!!!

A veure si em decotes la Torito... i ja de pas l'encadenes, ja,ja,ja...

Aupa St. Benent power!!

Anònim ha dit...

hehehe

ja "friso" per estamparme contra el teu "7b+"...

joer con el flamenquiyo....

ON ESTA EL SIKAT? perquè apart de les regletes INHUMANES també hi havia el pas per sortir del nur de sota...i el pas per arribar a cadeneta...

BAmbú??? Es que me has visto cara de oso panda? joer chinita, donde se ha visto comer sin pan? APATRULLANDO LA SIUDÀAAAA!!!!!

Anònim ha dit...

Llegeixes massa, el que fa que se t'elevi l'esperit i peses menys. Això es DOPPING!!!!

Es clar que Sant Benet i Siurana són més bloqueros (concentrats), grau més apretat per ser zones antigues on la contenció de l'evolució del grau fa que tot quedi més concentrat (soc en part responsable!!!!).

El important es la via i que la coherencia de graus en una zona hi sigui. Ja ho he dit un munt de cops: "vols fer "x" a vista? ves a la zona "z" que el grau es facil".

Et deixo amb la teva "papitis"... Ens veiem

Anònim ha dit...

HEHEHEH BIRDIO....

I ben responsable!!!...que entre Sadebadà's, Kurtdegandals, i PLanxes...els 6ens eren inhumans i els 7ens aquells no hi ha qui els engardeni !!!!

Kè seria ara la Kurt si la equipessin a Montral o Tresponts, per exemple? 7c o 7c+??? I les vies INHUMANES del Casals a StLLors ( de Mntgai?)...

La veritat però és que allò era molt més semblant a la realitat que s'ha mantingut a Europa ( que el K se'n va a Esloivenia i els IVrts li semblen 5+'s!!!!).

Ara hi ha moltes diferències de cotacions segons el lloc, l'equipador, etc...

Fa molts anys , després de fer la Arribabà el Franciskillo deia que ell no havia encara encadenat 8a...i tenia raó...el grau és una cosa personal...

Ah..i tot això entre birres i al bar, que l'important és menjar roca..la resta són collonades com deia en Plà...

Salut i metres...

Piju ha dit...

Ei!, felicitats , que ho porteu molt be...a l’Arnau se’l veu d’allò mes feliç.
Aquestes mamis si que estan fortes, ho aguanten tot...d’aquí quatre dies ja la tens encadenant grau.

TRanki ha dit...

heheheh, a veure si és veritat...

PGB ha dit...

Ei Uri, no la tinc montada pas la peli! Però tranqui que quan estigui seràs el primer a veure-la! ;)