dimecres, de novembre 10, 2010

"Més moral que el alcoiano!"

Ostres,

Original video de "iamnotanartist"...a Targa. Val a dir que la crew té molta paciència...jo igual ja m'hauria pirat al bar i ells dale que te dale inclús en blocs de V+! Això és moral fanàtica i la resta tonteries!!

A muet'te!

11 comentaris:

Ferran Guerrero ha dit...

Joder, santa paciencia, yo me piro, no me quiero imaginar el curro que ha tenido y las horas de caidas para haer ese video.

Esta claro y como dice una compañera mia de trabajo que es psicologa, para ser escalador en la medida que sea hay que tener conducta obsesiva, si no uno no escala.

Muy bueno el video

elizondoman ha dit...

Ha, ha, ha. Molt bo.
Una gran mostra de que ESTEM TOTS MOOLT MALALTS...
:-)

Bullarolas ha dit...

No és el mateix... Predre's al bosc o en una ciutat que perdre's en el fanatisme... Estar malalt al llit amb gastronteritis o estar malalt entre pedres.. Obsessius, totals!!!!!

salut i friquis a toooope

TR ha dit...

Hola Bows..

FERRAN: No pies que per ser bloquero FIJO que qui més ni menys s'ha passat HORES esgarrapant milimetres a un pas: CAMPEÓN!!!! crec que encara té més mèrit que l'esportiva, hi ha des que he estat HORES intetant aixecar el cul de terrraaaaa..hahahah!


ELIZONDOW: Boooooww...en conec un que s'escapava UNS MINUTS de la famly per fotre pegues a cala barquesssss!! heheeh!;P

BULLAROLEWS: Bow...en copnec una altre que es troba a un tercer, els divendres a deshora, pels racons de montserrat...totrs dos amb la mirada perduda...un BAIXA de FLAUTATS, sol, perquè anava a repassar una via de l'any de la catapum a veure que tal...l'altre, amb el dit sagnanbt perquè ha encadenat un 8a+ i l'endemà ha de fotre un `pegue al piri, a una via que si caus igual et talla la corda i te'n vas a baix...

I tots tant contents...

QUI ESTIGUI LLIURE DE PECAT QUE TIRI LA PRIMERA PEDRA ( o que l'escali)...

En quant al VIDEO,en contra de algu comment al youtube, em sembla simplement ORIGINAL...per això l'he referenciat...

bowwwsss!

Pekas ha dit...

jajajaja.. molt bo el video...
si arriba ha sortir alguna imatge d'algú encandenant algún blog..
ja es l'ostia.. energia a raudales.. ;-))))

( les imtages em recorden a un cronopio engalomador.. ;-)))
ajajajaja.. )

TRanki ha dit...

El que deia pekas...más moral que el alcoiano!!!!!

Salut !!!

Ferran Guerrero ha dit...

I ara mirant d'aprop, just la primera imatge que surt congelada hi ha un infiltrao, es el meu colega de Albarracin Miguel Navarro, amb els pantalons verds del hospital, jajajajaja.

Per fi es divendres.

TRanki ha dit...

buf...per fi

Demà hi ha SOCIAL de la PANXA DEL BOW a TARGA.

60 pamxeros petant blocs i rient al TAZ, a CREATURE, al ARCHE, als DOLMENS, a muelte!

Afortunadament a la pXB estem fent una LLIGA DE BLOC: El sensei MUNTA CADA mes una serie de bloc de dificultats varies, els participamts tenen UN MES per encadenar-los, de manera que ENTRE SETMANA tenim PROJECTES FANATICS en resina però ja saps com son de bons els BLOCS QUASI REALS DE LA PANXA!!).

Això permet estar motivat CADA DIA independentmnt de que sigui finde...de fet aquesta setmana vaig estar donant-li a un "carbassa" inhumà fins que va sortir (7a+ o 7b aprox)...genial...et quedes pillat dels projects fins que surten...amb uns passos de campus, de lance, de aresta, de mantels inhumans,,,brústals!

Thanks JOSE AGUSTI per muntar-los!!

jclaramunt ha dit...

Això és com els videos d'skate, que normalment es filma quan surt, però al darrere hi ha moltes osties impressionants! A més el bloc té això, quan et piques no pares fins que surt, o no!

A veure si em paso per la PxB a catar aquests blocs, si n'hi ha algun d'humà! hehe!

Salut

uasunflower ha dit...

:) a ver cuando acaba la bloc-fever y vuelves al mundo de la cuerda...mientras suerte a Targa!!!

TR ha dit...

Josep: Aprofita que aquest mes ESTEM DE REBAIXES, els grocs, verds, blaus i algun VERMELL es fan bé ( el mes passat estaven CARÍSSIMS!!!)...els LILA, CARBASSSA i NEGRES són més durs ( un carbassa inhumà, un de més humà, un negre durot i un de inhumàníssim...i el LILA...uf, costa però es fa...). Ens hi veiem !!

J.UASUN: MIentras quede PIEL en los dedos creoq ue voy de colchoneta, aunque la putada es que me estoy quedando sin PILA...a ver si hago reciclaje, aunque creoq ue lo haré en el ROCO...buah, que miedo en verano cunado pille la cuerda...a ver!!!