dijous, de novembre 25, 2010

ANOTHER SUMMER living "RIDERS"

Un estiu ple de roca i somriures, devorant granet com posseïts i usant la corda només tres dies en un mes...Bloc a Cavallers, vivint a Taüll, a CASA TXEP , escalant fins quedar-nos sense pells i sagnant, arreglant els dits amb el CLIMB ON i l'ARALDIT.

Van ser 24 dies nonstop: encadenant blocs de 5+ a 7b ( fer 7b+ a Cavallers, els de veritat vull dir, és era una quimera aleshores), fent un parell de F.A de 7a+ FB a 2.300 mts, encadenant la F.A de "LEVITA" (8a+ assassí d'en ROGER i en YAYE, que em va deixar un dit obert la resta de l'estiu). A CAVALLERS també va caure REPUDIADO del EDEN ( un segon llarg a la XALMET, 8b?) en tosropet ( queda per l'any que vé...) i gaudint de inacabables tardes de riures i birres a destall al bar de la plaça, concerts de musica tradicional i fins i tot l'"inoblidable" i regressiu ball de TAüll, al més pur estil pirinenc, a "muelte"...

Un estiu com cal, vaja, ho recomano a totes les famílies fanàtiques que vulguin combinar pedra, frescor i bon ambient...

Al Video, alguns encadenes ( no els més sonats però si alguns interessants), vies amb grau i vies que trobavem i escalavem pel simple plaer de trepar ( entre 5+ i 7a o 7a+), pel bosc i perduts. Amb corda la VIA DE L'UNAI, un "projecte" que un cop escalat pel seu autor va baixar de possible 8a a 7c...va sortir al "primer pegue" després de posar cintes. VIA HIPERRECOMANABLE en un racó caòtic ( nens amb casc i "lligats", tartera afilada!...), a l'ombra i molt ben trobada. Una obra d'art que vista des de sota no aparenta el que és. Chapeau...!!!

A "RIDERS", sempre hi ha quelcom més, per sempre...
TXEP TXEP

5 comentaris:

Pekas ha dit...

Veig molt de power en aquestes imatges...

Un bon video.. tibades i blocs en un ambient "relaxat"...

Cavallers mai ens deixa indiferents.. ;-)))

TRanki ha dit...

uè pekas...ja veus RIDERS dóna per un estiu a mort i a estones relaxat...la veitat es que només vam fer un dia de descans obligat quan al quart ja duia el dit obert!!! CAda dia tocava CLIMB ON i ARALDIT, i guardar pell per pegues bons!!!!! heheheh...

PER SORT el bloc em va donar sotida quan estava al límit de les capacitats en adherència...destrossa molt el cap CADA ESTIU estar apretant més en cantos cada cop més petits!

LA LEVITA pèr mi va ser un llistó màxim, dolor i tensió en excés...massa aleatòria, l'alçada i el fred, passos massa contundents i la corda tibant...i tantmateix allà a la XALMET va quedar REPUDIADO, a veure si quan fonguin les neus m'animo i s'encadena!!

Sempre ens queixem, però en el fons sempre hi tornem...waaaah !

RAsta far ai...irie!

Lila ha dit...

Quin estiu més xulu eh? Un vídeo molt maco!!! La repudiado la faràs aquest agost, ja veuràs!
Lila

TRanki ha dit...

Compto amb tu per assegurar-me...hehehe!( de fet gracies pels tosropes i per la patejada LEVITA...encara recordo que era el DARRER dia a dalt, i el dit obert...de vegades als burros com jo els cal una empenta o una colleja...)

Vaya vión eh? és INHUMANA, la putada es que si respires massa fort te'n vas avall....waaaah!

oscar ha dit...

Hola bows, som els clecas que tambe hi vem ser-hi per setmana santa!Caballers brutal, quins records veien el vostre video.Tambe vem fer i probar alguns d'aquets blocs. I tornarem segur!!!
Se la vi.