dilluns, de novembre 01, 2010

LA COMARCA

Hi ha dies estranys...dies en que el temps s'atura...., dies en que vas per camins i indrets que et són desconeguts i que alhora has recreat en la teva ment molts cops...dies que no fa sol ni plou, dies que et mous per roques noves i coreografies just assumides, amb el cor a cent per la incertesa i també per les ganes de encadenar, de anar a altres blocs...és l'ANSIA...?
" El ANSIA no se crea ni se destruye, hoy puede aparecer en este bloque y mañana en otro...y así sucesivamente..." ( ENTREANSIAS: BLOG de BLOC pedrizónicoDarrerament crec que l'ANSIA habita en mí més del que és habitual...em manca temps per tanta pedra i corro com un nen impertinent a intentar tombar tot el que puc...ho sé i sovint demano disculpes als col.legues, buscant comprensió més que complicitat...vaig més de Gourmand que de Gourmet..de moment tinc gana...tinc molta gana..quan se'm passi l'ânsia ja miraré de ser més selectiu..i el pitjor es que vivim en un país on poques coses són dolentes!!!
Dormir, menjar, vint minuts de cotxe i ESCALAR amb la Lila, el NAwet, i la CREW de la PANXADELBOW!!!!
Avui ha estat un altre dia galàctic, en bona companyia, en un lloc interessant i blocant a mort...el temps ens ha respectat...què més pot demanar un escalador que arribar a casa, amb la family, rebentat i amb bones vies a la llibreta?
Doncs això...que ha estat un bon dia...
Diversos blocs de escalfament, de qualitat, curtets ( ANIS DEL MONO, PEGUE PETA, SALSA ROQUERA)

INVASION VENEZOLANA ( al segon pegue), trave de plans.

LANCE al FORAT ( KRISHNA sit start)....un bloc que creia galactic però que al final ha sortit...CINC ESTRELLES !!! peu mà la forat i sortida!( damunt del bloc de calentar, junt a uns slabs genials que també hem fet, starts curiosos!- "Addictes" "Tantra" i "Hiperlaxitud

GUERRILLA'S CRACK a flash, "parant" el temps al cruntx...just fent el pas se m'ha escapat una mà i he arribat a llençar abans de caure..m'he quedat uns instants suspès en el no res!!! waaah....

SHAMADABA ( dret), amb poca pell..la trave ja caurà..i la sortida també...amb les mans a dalt he saltat...no hi havia temple en aquell moment..però que guapa la trave...nexts time...

FISICAL BROTHERS ( sit start)...era el GOAL del dia..i amb un parell o tres intents ha caigut...que guapa...
AYURVEDA (sit start). Un bloc també interessantíssim...he fet la part de dalt per provar, i com que el lance em sortia amb un parell de pegues la he pogut encadenar!!!...GRACIES als ànims i a la Lila que em guardava el Nawet, als amics,...ha estat un trip còsmic i he baixat tremolant...quasi me'n vaig al lance...!!! Absolutament recomanable!
Seguint la "tradició" del lloc ( amb la qual no estic d'acord però el RESPECTE esta per davant de TOT) no poso cap grau, simplement dir-vos que es tracta de un lloc bonic, una pedra bona , blocs atractius, físics i si bé dificils ( no son cinquès ni sisès), assumibles per un aprenent de Buda com un servidor...

8 comentaris:

Anònim ha dit...

bow te ha dao por el bloquer! Penso que jo tambe migrare ara cap aquesta disciplina, es mes portable amb la famili i ademes hi ha menys risc de caiguda de rocs no?

A veure si em trinco un crachpad

Estem en contacte

JD

Ferran Guerrero ha dit...

Ueeeeeee.

M'ha encantat l'entrada m'has posat taquicardic, per el tema graus, podeu graduar, ja ho saps ( de bon rollo), pero es que al final allo era una guerra que no portava enlloc, els compis siq eu graduen, jo fa cap a casi tres que amb aixo del bloc ho deixo per altres, i tot m'esta be, he perdut el nord.

El moment que explicas de Guerrilla's Crack, no l'he viscut mai en primera persona, pero he cobert uns quant pinyos en aquest estat i altres que han triumfat amb aquest estat, ara has de fer la trave desde l'esquerra finsa Guerrilla's Crack, es diu Trave Crack, interesant, i Guerrilla's amb totes les versions, solament per la fisura, solament per els bidits monodits, que te un llançament a la barra de pa molt i molt bo.

A la esquerra de Guerrilla's tens la placa inhuman, amb tres linies mestres. Ffffffound, que es la del mig i has d'enxufar els dits als mini monodits i te un pas a la meitat d'aixecar-se molt de tensio de monos enxufats, carrega dits a tope, a la esquerra del tot al corner tens El filo de la vida amb aterratge a la plataforma, brutal i una variant que comença aqui i surt per la meitat tambe brutal, no els fa casi be ningu.

A l'inici de la tarve de Samsara hi ha un project que em porta boig de una mini regleta i un dinamic d'infart, ara has de donar-li a El club de los poetas muertos una de los millors linies, i encara no vas pujar al Bloc del Kueka ni a l'atic, al Galapag on has fet la trave Invasión Venezolana, encara te una extensio desde mes a la dreta i un bloc mestre que surt recte que es diu Rocherché, tope Bleau.

I tots els del bloc del cami, Modus Vivendi, etc, etc.

Bona sessió si senyor i bona collita.

Felicitats, la fotos del Nawet brutal li va a la mida.

TRanki ha dit...

Ei JD.

Apart de que MOLA un tou això del BLOC, el tema FAMILY ni t'ho imagines...APUNTA'T quan vulguis, el que mola al principi és anar amb la colla...primer perquè hi ha més crashpads i porters, i després perquè és un tema que al inici et posa dels nervis però al final ho entens: ELS MÊTODES!
Al començament sembla que siogui IMPOSSIBLE aixecar-se d'enlloc ( sé de "lolos" que no sabien col.locar talon i ara flipen!!! cada bloc té el seu què ( sit, dret, swing, mantle.-..etc) i quan ja n'has fet un quants arribes i amb la paciència vas fent pegues i al final elq ue sembla INHUMÀ surts flútan...esta bastant bé! Quan ja controles una zona, els truics, o el problema, amb un parell de pads n'hi ha prou i segons com ni porter!!! Oju però? Un crashpad et surt entre 250 i 300 eur...si vols apunta't, ho proves i tal! ( ojo que els primers cops no cualla...si ets viero dels de sempre)...jo m'hi he pillat a aprtir dels blocs de la PANXA! Passa't algun dia i te'ls ensenyo...HAla a fer dfe PADRAZO BOW...records a la Carla i a sa mare! Cuideu-vos!

EI FERRAN: INHUMANO! Vam passar-ho de fàbula. De la GUERRILLA me'n explicaven terrors, la LILA va fer blopcs més txungos però menys alts, el que passa es que abans del pas dur es va ginyar...vaig pujar jo i just anant a buscar la bara de la dretra se'm va deixar anar la minifissura amb esquerra...em vaig quedar suspès, vaig llençar i durant un instant TOT es va col.lapsar...un segon i vaig pitjar "start" de nou..i amunt...el col.lega va fliopar, entre el silenci, la imatge i tal ens vam quedar tots com extranyats...imagina't un video amb un lapse de dos segons i que es reinicia...brútal...
DE GRAUS...buf, no sé, passo igualment, el que passa es que amb els croquis vas a cegues i al final tires de "recomanacions" de la penya segons el que et sembla que pots fer...

KRISHNA sit : UN DEU BOW...brútal, maquíssim...per mi és el que entenc com a conceptual...vam comentar que 7a curiós...no el veig dur però si aleatori i molt tècnic...has de entendre de forces i gravetat...molt interessant...sembla impossible ( jo sóc baix bow) i acaba sortint..lance al "no-res" en que has de "esperar" a que la mà entri al forat i generar una sèri de ordres en fraccions de segon...que guapo!!!!

FISICAL BROTHERS: Mètodes..i al final es fa molt bé...és una mena de cosa estranya, no em pronuncio..a la PXB és el "bloc Típic" que tenim i hi estic moltbmes avesat que a altres estil KRISHNA...em va semblar preciós però més assequible.

AYURVEDA. Un altre típic PXB, GENIAL, és simplement "bloc", no sé bow..i a sobre la sortida "alteta" ( el lance li dona un toc místic)...vaig baixar il.luminat...em sembla també asssequiblñe, però se me'n fot, és dels que sempre que vagi imntentaré de nou, et deixa "mella"...

FELICITATS BOWS, sou creatius! Seguiu així!

Pd: JA em miarraé millor la sortida de SAMSARA. De fet és el que ens va semblar ( trave) que esta més durillo, molt bonic, molt diferent i la sortida li dona un TOC inhumà...sé de algun 8cgradista que s'ha baixat un parell de cops d'allà dalt...a veure si la propera ho assumeixo...hi vaig pujar un cop i em va donar el MENDOR...la propera em marco des de dalt el canto de sortida i ho intento....vaig pillar el borde, esquerra en una regleteta-bonyet i em faltaba tirar dreta al canto de sortida...quin yuyu...!

;P

ens veiem

Ferran Guerrero ha dit...

De puta mare bow, el falta coneixer la cova per els dies de pluja amb tres linies molt bones, i on estsa Modus Vivendi amb blocs molt guapos i per la Lila hi ha de bons, aixi com el bloc del cami amb Menu Familia feliz, y Alberto's boulder, que son asequibles, quant vegis Modus Vivendi i Le Mono Exarcebe t'iluminaras.

Bona feina que heu fet felicitats.

TRanki ha dit...

Fijo que hi tornemmmm!

Un lloc hipercalmat...

jclaramunt ha dit...

Iep bou! La primera vegada que vaig anar a fer bloc, per allà la comarca, vaig flipar justament per això que dius. Et fan seure al terra i pilla aquesta regleta amb la dreta noseque amb l'esquerra, el peu creuat i tiba-li a no se on! I dius...ves a cagar! I mica a mica vas veient que si poses el peu una mica més cap aqui, acostes el cos a la paret, OSTIA si m'aixeco! és acollonant! super concentrat!
I t'agafa una falera boja de porvar provar i provar!!! sense descansar! I t'has de dir "para tiu", poc a poc!
Amb els teus últims videos ja m'estan agafant ganes de tornar-hi hehe! i a més el tema familia és genial!

Salut bou!

Pekas ha dit...

Totalment d'acord.. amb tots. ;-)))

Encara que ho tinc al costat de casa, no hi he anat masses vegades... peró aquelles pedres ja saben lo be que em "desparramo" per tota arreu...

Es ben cert que es un lloc per gaudir dels amics... de la family.. de la roca... del moviment... bona feina la dels bous de la zona.. ;-)))

Sobre "tortazos" pad's.. ;-)) Mireu aquesta página... están molt be de preu i son idéntics a altre marques molt més cares.. ,-)))

http://www.alpkit.com/shop/cart.php?target=product&product_id=16152&category_id=252

Salut i tibantó.. !!! ;-)))

Pekas ha dit...

Per cert.. al fil del que m'has comentat en el meu blog.. et deixo un regalet.. ;-)))

Un cuentito corto...
Visca la bogeria.. :-)))

http://cimasycronopios.blogspot.com/2007/05/lo-que-no-somos.html