diumenge, de novembre 14, 2010

"SoCIaL"PANXA del BOW i KEBAB TRAUM(A) i KING AiR

Ahir va ser un dia de "SOCIAL" a Targasonne, tota la PANXA DEL BOU es va desplaçar a DEUX PAIENES i TAZ per gaudir de un dia solejat al CAOS de BLOCS.
Tot i començar la setmana amb una forma acceptable, encadenant una de les propostes duretes del mes a la lliga de bowlder de la panxa ( un bloc que em va petar molt), el dissabte encara no tenia la pell recuperada del cap de setmana anterior ...amb el costellam esnafrat de un pas molt RADICAL que feia a la xorrera del boulder de la PXB, els dits tocats i poc callo, vam començar una jornada que tampoc tenia perquè ser productiva...però jo mai perdo l'esperança...encara que no es pot ser sempre optimista...

Vam calentar en un 4º per ensenyar als novells QUÈ era allò del bloc...vam flashejar algun 5è als més agosarats i de seguida cadascú es va anar agrupant en funció dels interessos. També va caure un 6b de fissura

A plè sol, però rotllo pique, assaltem REBELLION ( 6c, minut 3,42 del video de caigudes) i tot i encadenar-la, m'hi deixo les primeres pells...de seguida veig que amb tanta gent i stress no serà un dia galàctic...La LILA fa el 4rt, un 5+ i un 6a, però peta en un 6b+, tampoc va molt a per feina i el Nawet va "fent" entre la penya...
Flashejant-la als col.legues repeteixo també la PLASURE DOME ( s.a) 7a+ i faig a vista potser el millor bloc del dia, un 6b o 6c "altot"de 4 mts estil BISHOP però en petit ( no sé si era "videomaníac" o "shaving"...genial bloc de regleta viva, en placa desplomada i fotudament al sol ( surt al minut 2,24 del vídeo de caigudes)...vaig gastant pell però la línia és genial...HIPERRECOMANABLE !!!

Amb els dits ja repelats anem al TAZ...males vibracions per a la "KEBAB TRAUM",que volia mirar de encadenar ( 7b, en JOSE em comenta que en FRAD NICOLE i el ROULING, en una visita que van fer, no la van tombar...???).

Comença l'assalt, però és estrany concentrar-se amb tot de gent circulant pel túnel del bloc....ja m'aixeco millor del terra, però enmig del pas encara no trobo el mètode...miro d'anar-me "relaxant" encadenant altres blocs entremig...el 7a+ BODY IN DECAY i un 6b preciós ( l'ARESTA del ROSE'S ATTACK).



Em desespero..., caic i caic només començar el KEBAB, i per anar fent encadeno fins a 7 cops la resta del bloc ( 6c)...els dits treuen fum i la gent comença a cambiar de sector...m'obnubilo...m'derrotat...

El mal Karma no és bon amic del bloc, i "KEBAB TRAUM" queda aparaulat per algun altre dia ( o per mai)...no estic acostumat a les derrotes, tot i que entenc que l'orgull tampoc és bo...

Em revenjo, vanitós, encadenant LAMINAK (7a), gràcies la paciència de l'ALEX i la LILA que m'esperen quan tothom ha marxat,...les forces m'abandonen provant RIEH LA MOERTE ( 7b) que deixo per un altre dia completament mesurada...he caigut , encadenant, al tram facil de sortida!!!

FA fred i marxem a l'autocar, hi ha dies que es guanya i hi ha dies que es perd...però fot...

...el NAwet esta rendit però encara ens deixa fer el "sopar social" a EL GALL al costat de la PXB...

I per desintoxicar de tant de bloc, res millor que un video de un pepino del POTTER al YOSEMITE, KING AIR:


Dean Potter: 'King Air' First Ascent from Prana Living on Vimeo.

8 comentaris:

Lila ha dit...

Ei ori, em fa gràcia això de "la lila tampoc va molt per feina" quin morro!!!!Prova d'estar tot el dia amb el Nawet a veure si pots anar per feina!!!! De bont rotllo, pero sin faltar eh?
Petons

TR ha dit...

hohoho!

Tranki la propera setmana SI NENE i a provar 6c's...

picosilllaaaaaa!!!

Si no fas 7b és perquè no vols, fijo...

O.

TR ha dit...

A per cert,

Gracies per cobrir-me en els darrers intents desesperats...i moure discretament el crashpad en la darrera arrastrada de la mort...hehehe...

Anònim ha dit...

Blogsdeescalada.com aprofita els continguts del teu bloc per guanyar pasta i tu sense enterar-te'n. Tu t'ho curres y ell se n'aprofita. Roba els teus posts i els edita en el seu site. Això és il·legal i demostra una falta de respecte pels continguts que tu has creat. La visita compta per ell i no per tu. Escriu-li un mail exigint-li que enllaci directament amb el teu blog i si no, que et doni de baixa del seu site. Entre tots fem. Entre tots podem. Volem enllaç directe a les nostres creacions.

per cert bon post... temes ludico-familiars includeds

;)

TRanki ha dit...

¿Tienes blog de escalada?
Si tienes blog de escalada y quieres que tus entradas se vean en esta web, contacta a través de esta dirección de correo electrónico: blogsdeescalada@gmail.com. Una vez verificado, aparecerán tus escritos de forma automática.

LA COSA FUNCIONA DIFERENT???? ostias? ja ho preguntaré EN DIRECTE!!!

Personalment dir que NO ESTIC A CAP BLOG DE BLOGS..i comq ue això d la pasta m'ho curro diferent i el que escric és "per amics i curiosos"..pos no crec que m'hagi de donar de baixa d'enlloc...ja preguntaria si de cas!!!

Thenks per llegir-me!

TR

Pau ha dit...

Vaja mola la foto de l'ase, pero fas cara de cansadot Tranki !!!! Tan de bloc t'esta deixant fregit !!!

Ara bé el flow a vegades arriba en els moments mes inesperats, segueix picant pedre fins i tot el dia que sembla que no manxis o no thi quedis enganxat - rotllo pegamento per lo del bloc.

:)

en Girbén ha dit...

Ja sé que és una altra guerra perduda però insistiré. Des de l'any 839, en què el seu nom apareix escrit per primera vegada, "Targasonne" és Targasona. Suposo que no hi ha res a fer -i més tractant-se d'un caos-; uns guanyen i altres perden.

TRanki ha dit...

Pau, a CAVALLERS, un nano, en MECA, deia que "tranki tio que TODO VA PA LAS MARACAS"...bé, és un consol...de moment també hi ha crisi de pells...això és el que em fot més...que tarda en recuperar més que el bíceps!!! hehehe..salut.

JORDI: Oïd CUISINE, quedi ja doncs dit el nom correcte iq ue almenys jo PENSO DIFONDRE!!!, sovint em preguntava quin seria el nom del lloc quan allò era CATALUNYA CATALANA...ara ja ho sé...gracies per la sempiterna il.lustració ,mestre!!!!!