diumenge, de maig 15, 2011

surt el sol...

Hi ha lliçons que ensenyen que res és etern...ni tant sols ho hauria de ser la tristor...

Després de la tempesta de dissabte, posant ordre a milers de coses que no deixen de sortir de caixes i de estar jugant amb en Nawet fins l'esgotament, diumenge marxo amb l'Ivan i el Juanjo a donar una volta per Riugreixer, a veure la verdor dels boscos i la llum...Bagà esta preciós, els cims i el riu brogeixen de vida...fa un mes que ni entreno i havia escalat sols una vegada, no anava ni motivat.

Sorprenentment escalfo en un 6b/c, un 7a, faig VIOLENCIA DOMESTICA ( 7a+ 35 mts) a vista i DELICATESSEN (7c 30mts) també a vista ( en tosrop, m'havien comentat que era dura i amb assegurances lluny, he perdut un bon onsight per covardica)...el pegue de primer també funciona i encadeno...en Juanjutx remata a la segona i contents anem a fer una barbacoa a casa per celebrar que avui ha estat un bon dia.

El desànim i el "descans" no m'han perjudicat...segurament abans aquesta via l'hauria hagut de mirar i marcar per fer-la, i ha caigut amb facilitat...mentre escalfava escalava sense cap sensació, al 7a+ una mena de encefalograma plà em posseïa a pesar dels dos "alejes" curiosos i la ventada alpìna que potser abans m'haurien fet passar angúnia...i al 7c en cap moment pensava en desistir, simplment no pensava i escalava...ni por ni joia, simplement quelcom mecànic...és curiós...

Amb Delicatessen queda el sector tatxat, i arribo a la conclusió de que a pesar dels alejes ( no és una escalada còmoda precisament), tant aquest 7c com el 7c+ MAGIC BOULEVARD de la dreta són dues verdaderes obres d'art.... Sublims, agosarades (des de sota és inimaginable intuir que hi ha una línia natural escalable enmig del desplom) i amb caràcter. Igualment comentar que El 7c és sensiblement més suau que el 7c+ ( havia sentit que tampoc variaven tant), i que el 7c+ no és 8a ( havia sentit que s'hi acostava).

El 7c és pura resitencia-continuïtat ( ojo, no soft...) sense cap bloc concret, mentre que el 7c+ compta amb diversos passos clau i resistència llarga, i un bloc tècnic de dits sortint del darrer seguro...

Felicitats sinceres a RICARD CALMET per haver trobat i treballat aquestes línies, gracies IVAN i JUANJO per ser-hi avui...

8 comentaris:

Pau ha dit...

Qualsevol nit pot sortir el Sol !!!

Tinc unes ganes bojes d'anar a fer/tornar a provar la Magic !!! Per mi 7c+ ben posat, sense ser un 7c+ d'aquells putilles que venien d'un 8a. Vaja una via que per mi caracteritza l'essència d'aquest grau :) Regleta, cantu, regleta, cantu ..

Una abraçada uri.

TR ha dit...

Hola PAU.

JHo et recomanaria ( vaug de cOACHER ja veus...hahaha!), el pas intermig de la DELICATESSEN...és "LA VIA" en tots els sentits.

LA MAGIC és molt bona, i qui em va comentar la seva duresa és perquè s'hi va posar per sota a vista,i va pillar per tots els costats...cal molta capacitat de lectura, navegació, resistencia i veure un bloc dur a dalt quasi impossible de interpretar a la primera si no vas MOLT per sobre del grau.

a MAGIC s'hi arriba des de la cadena( o flanquejant ) del 7a ( RINOVIRUS)...i a DELICATESSEN, des de la cadena del 7b ( violencia de gènere)

LA DELICATESSEN és un VION, semblnt en quant a roca i estructura ( DESPLOMACO, desplom suau i paret amb pas tecnic final)...però molt més conti-resis i menys dura en passos singulars.

UN BON PAS INTERMIG de cara fer la MAGIC més rapid!!!

BOW, quin paisatge més bonic, qui ventet i bon tacte...al sol amb gersei!!!! Increïble.

Un lloc molt guapo sense cap dubte!

Si hi vols anar fes un toc-mail, em molaria fer fotos i potser filmar, és de facil accés i no costa res penjar-se!!!

Salute

TR ha dit...

ah, que em deixava comentar el grau...

La delicatessen, en un estil "diferent" ens va semblar un xic més exigent que la RUSH...potser perquè aquesta és més plaquera i d'avantbraç i la Delicatessen més física i radical ( ambientaco)...

LA MAGIC igualment, no té resa envejar a la VIANANT, possiblement una mica més durilla ( o directament, vaja)...la entrada té un pas dur i amb el bolt sota els peus...una secció de pila dura duu a un pas exigent i coreogràfic, un repòs molt bo ( per sort) i del darrer bolt a la R un moviment més durq ue el crux de Vianant ( tot iq ue diferent, molt més de canto petit, pocs peus i volada garantida en cas de error.

En qualsevol cas dues vies ANTOLOGIQUES que bé valen la pena anar a provar i encadenar bow...

FEIA dies que l'endemà de trepar no sentia aquesta sensació de tranquilitat i vitamina vital...joder...

Pau ha dit...

Si Nanu, ahir a la SIKAUDUR - vaig caure dues vegades a l'ultim cantu !!! - la mateixa sensació, retrobar el tacte, retrobar aquell airet fresc de despres de tempesta, un dia genial !!!

La Magic bow ja lhe tastada, es hiper-fanatica, sento fer de pupilu repelent pero joder es que m'encanta la via i els seus moviments !!! El pas de dalt el faig rotllo RARU amb un creuament d'esquerres a dalt amb un saltet de peus. El problema es aguantar la carerga de l'avantbraç !!! i els alejes li posen caracter a la via !!!

Molaria quedar, de fet fa temps que ho diem i mai ho fem. Fes-me un truc i organitzem una escapada, tot i que per tu alla ja només et queda la filmació !!!

Ara entre setmana estic de pas entre Calders, OLivella i Montserrat fent preparació pre franken pero molaria fer un Riugreixer abans no marxi !!!

Una salutació

PD : el 7c el mirare coach !!!

TR ha dit...

hahah...fet bow!!!!

Si no faig cap artificialada ( tinc ganes de penjar-me JA), el proper finde et dic quelcom...

WHAT about psicobloc..pot ser un bon copmplement a aquesta mena de "entrenu" franquen que fas...hehehe...

TEMPUS FUGIT!;P

Tere y Ana ha dit...

HOLA BOU

Estavem a la paret del davant i us vam veure ( portes una furgo amb una enganxina de la PANXA DELS BOUS?).

Tot un megaespectacle veure algú pujar per aquell desplom tant inmens...si era 7c no m'imagino que pot ser veure algú escalar un 9a, ;P

Felicitats pel blog, i endavant a pesar dels disgustos :(

Pekas ha dit...

Amunt.. sempre amunt... disfrutant del que la vida ens ofereix...

Salut company...

TR ha dit...

Thanks Pekas! Ke no nos falte, que diuen!

1 abraçada bow