dimecres, de maig 25, 2011

ZONA d'INCERTESA

JA fa dies que vaig deixar una bona temporada el friky, més que res per lessions i objectius més "alpinus", van ser un parell o tres d'anys de artifo, alliberaments i coses estranyes...era el que hi havia...
Amb la gent de Sabadell vaig recuperar un fanatisme que encara dura...
Ahir rebuscant entre CD's i llibres, traient coses de caixes per trobar records, va apareixer un video que vaig fer a PAPARRES...

Havia encadenat ZONA DE INCERTIDUMBRE a inicis dels 90, i volia repetir-la però no podia. Molts dies bonics, riures i apretades amb en Juanjutx i el Jaumet...de Paparres a Siberia, han passat alguns anys i seguim tibant, més i millor...al final del vídeo un encadene express de un 7a+ (si hi hagués aigua a sota seria un dels millors psicos de Mallorca) que he finalment he fet també sense corda...

ZONA DE INCERTIDUMBRE és una via preciosa ( amb picats) de bastanta intensitat...calcari vermell i no hiperadherent. TRES blocs llargs seguits: a) Entrada de dits i lance de invertits amb xape una miqueta tens fins que no s'assimila b) Pas un xic morfo de dinàmic de molla...a pillar xorrera estranya c) Trave i sortida de sostre amb moviments antigravitatoris, evitant porta i levitant alhora...bloqueig a caçar regleta una mica infame i apretada de taló a canto gran.
La resta de la via és un curt 7a ( o menys) de tràmit, a cadena...

El 7a+ és un bonic desplom de megacanto amb pas coreoacrobàtic en que un taló i la cama oposada , apretant, gairebé permeten fer la bandera , restant tota la força necessaria de bíceps...megatruquill !!!

Gracies Juanjo, Jaume, Josete, Lila, LLuis Agustí, Rodri, Juani, Albert, JD, i Guillem Aka Maluta pet TOTES aquelles sessions de riure...insuperable...

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Duies un bon resacón el dia del pegue bo no? T'assegurava el Maluta?

TRanki ha dit...

hahah, mira si el duia que no ho recordo...MALUTA o JD, el Maluta va fer fotos també...

TAnts pegues i cau un dia, amb calda i el cap torrat...fff!

Bullarolas ha dit...

quin bow!!

Krak, això t'ho vull veure fer en mig dels més purs i nets aires pirinencs (i molt més amunt dels estanyets casolans de CAvallers!!!!!!

TRanki ha dit...

A muerte Bullas, a muerte...

Ja friso...

Bolts del 10 doncs? ;p hehehe!

Anònim ha dit...

El video no es de encadene.

TRanki ha dit...

Anònim,

Algú ho ha afirmat????!! Mira't el MAKIN'OFF, la ejaculació precoç no et deixa acabar???

O potser ets dels que creus que el Ramonet o el Sharma repetien la Rambla per cada presa que volien filmar?

paflipar...

Anònim ha dit...

NO te enfades, sólo era una observación!

TRanki ha dit...

No problem bow, jo també feia dues observacions...

Lila ha dit...

Apa que nom vam anar vegades a les paparres!!! i quan menys t'ho esperaves va sortir...

TRanki ha dit...

I el doblete de l'altre dia ( fa un any?),amb el Nawet, també no?

Ja esta apamada...thanks!!!!!

és una paret interessant però no?

Albert ha dit...

bona via!!!

Quina lluitada vau fer els tres!!!!

TRanki ha dit...

El juanjutx va fer-la primer, e Jimixx i jo l'any següent! Tantmateix el Juanjutx venia ( i la repetia el cabronàs!) a assegurar.

és una via estranyament bonica i (crec) durota, de les dels anys 80. vella escola...

paca ha dit...

Una pregunta: vaig estari fa 4 mesos i vaig intentar totes les vies de la part dreta del desplom (placas) i no hem va sortir ni una...vale que no li manxo com abans,pero: el grau es real? tot patinava i lo que de jove hem semblava xulo, aras era fastigos!!!!

TR ha dit...

hahah...PACA veig ue "hago friky en la intimidá"...no?

Les plaques de la dreta realment són curioses, primer perquè l'escalada és molt de dits i tècnica però no és rampa, i segon perquè els graus també són "ochenteros" ( 6a's que has d'apretar i Vºs amb coreografia i tot...).
Tantmateix "almenys" ´tenen spits! recordo escalar un Vº/IV+ a l'aresta Ribas del Bastó del Frare ( primer llarg damunt del Bosquet), o el Vº damunt l'Artifo de la Cova de la TIM de diables, o quan li donàven V+/6a al llarg de la fissura de dalt a la MAs Brullet..que SUPOSO que en un moment donat van ser la referencia que van tenir aquella gent per graduar quan equipaven a escola...

EL MArcel es va dedicar una bona temporada, amb la faca, a "tallar fifís", però no se'n va recordar de eliminar els "punts de repòs" als graus de les vies...hahahah!

I així devia quedar tot en les escoles "d'abans"...

No sé si amb l'artifo ha passat el mateix ...?

Anònim ha dit...

Gran dia aquell, aix...

Mega truqui el del 7a+. Si t'hagues fet cas al primer pegue hauria caigut. Pero va ser al 2n i fent la mateixa força que en un 6b.

Desde aquell dia vaig dir que et faria i mira, mogollon de vies al flash eh!... fins dissabte passat que em vas flashenemiguear el paso de arriba de la minus.... menudo lanze de canto que te salio eh?

Que guapa la zona! mola el video! paparres power!

JD

TR ha dit...

HEy HEy JD!!!

Em faig VELL bow...no riguis, que síq ue és veritat, no sé perquè però igual em trobo que no OPTIMITZO com abans...ja van dues o tres vegades..no és flash enemigo, esq ue igual que l'altre dia, em salto cantus, em surten seqüències creuades...

Quina suada, amb el seguro allà baix i aquella roca sorrosa, i flipant que no veia la seqüència!!! hahahha! Puto bidit amagat i jo creuat!!

Tranqui que la propera, comq ue només et va quedar aquell move, la planxes!!!

Ah, i podem començar un TRAINING pr optimitzar el rendiment en A0's "pillantes", que no és qúestió que s'obrin les mans en una cinta!!! hahaha!

Vinga papi, ja veuràs que d'aqui a un temps vuelve el imperio!!!

deeew boooow ( per ecrt demà siber novament, matinal extensa, si vols...)

paca ha dit...

..si anar a intentar V+ o 6a es fer fryky...doncs si, no m`hen amago,per que si vaig amb la family lo millor es l`esportiva no? ho m`els emporto a fer artifo?

...les paparres es un lloc molt estimat per mi,pero les vies dels costats del desplom estan llises i ja no pujo...creus que he de començar a provar les vies del desplom?

TRanki ha dit...

hAHAHAH! NO SÉ SI SERA HOMEOPATIA O SOBREDOSI, però "from lost to the river bow!!"

Colta que ara ja fa molta calor, però si un dia vols fer el FRIKY..quid procuo!

Que guai una entrada al blog, enlloc del PACA portant a la penya...jo portant al PACA...així igual tambñé algun becari em fitxa al DESNI i trobo esponsor!

hahah

Siaw bow, ja vaig veure que us va quedar feina per allà el frare...ja quedem el juny per fer-hi quelcom..

TAMBÉ et vull comentar una cosa sobre obrir una via, al piri,....et faig un toc ( en serio), pot ser wapissim...

O.