dilluns, de setembre 06, 2010

Més SantBenet ( ESKORIA DALTÒNICA 7b+/c)

Corria el gèlid i plujós hivern del 2006 que amb l'ORDOÑO ens vam acostar al refu...plovia i queia una mica d'aiguaneu...remugava, bastant frustrat, quan de sobte se'm va acudir que a la part de sota de la roca d'en Barberà igual encara aguantava una mica la seca abans els regalims no s'empasséssin qualsevol possibilitat d'escalar.

L'Ordi em va mirar com flipant, feia un fred impressionant i el que menys volia era sortir a aguantar metxa sota la pluja..."Tranki bow, que serà un moment...".

La part de dalt de ESKORIA SUBVERSIVA estava mullada, i la part de baix de DALTÒNIC amb la humitat regalimava...de sobte vaig veure la llum i vaig mirar de trobar una coreografia que em permetés linkar les dues vies en un combo que va resultar GALACTIC !!!

Apart de les dues castanyes, gelat, al lance superior de Daltònic, que gairebé em costen un turmell ( ojo l'assegurador), va quedar un combo preciós de un grau de 7b+ o 7c...molt guapo...quan ja tenia els passos la roca començava a rajar i vam acabar marxant...

Amb en JUANJO i en JD ens vam acostar de nou al lloc...no plovia però mig gelava i en un moment va nevar i tot...amb doble pantaló i tres samarretes vam intentar escalfar inútilment...feia molt de fred i en Juanjo va decidir dedicar-se a captar la PRIMERA ASCENCIÓ de la ESKORIA DALTÒNICA...es veu que la rasca li va fer baixar el nivell d'atenció i va posar la càmera girada, i no va guardar massa la postura respecte a la vertical...hehehe.

Menció especial al minut 1:54 fins al 2:25 amb el "ballet" obligat que conforma la coreografia esperpèntica per unir bidits i controlar peus...pur STBENET !!!!

LA via és una de les "bones" del Barberà, resistent i amb diversos passos clau

Sona el mestre Harper amb "whippin'boy"...


Gracies al'Ordoño per la paciencia ( i felicitats pel que et vé bow!!!recuerdos!!), al JD pel belay galàctic entre la rasca inhumana i al Juanjo que, resignat, em va seguir amb l'ull digital, penjat, quan molta penya hagués fugat.

En dos dies no em vaig sentir els dits després de un dolor inmens de tant de fred...buah...St Benet és sublim bows...

4 comentaris:

Mohawk ha dit...

Mola!

Ara ho has d'enllaçar amb el segon llarg de l'Eskoria i sortirà un viote!!!

Fanatik!!!

Pau ha dit...

Vaya fotia raska a les orelles ? Anaves tapadot !!!!

El Juanjo bow és el reporter oficial !! plogui, nevi o fagi sol sempre el tindras penjat fent anar l'estri !!!

Anònim ha dit...

Ei! osti quins records tio! i quina rasca! i que guapa la via! quin cruce!

A veure si ens veiem un dia bow!

JD

TRanki ha dit...

Ei JAvi...GRACIES per la paciència i assegurar-me, de veritat...feia un DIA DE PERROS SANTBENETEROS eh? heheh!

Tot bé bow? TRUQUEM-NOS i a veure si fem un gelida-paparres aquest hivern?