dissabte, de novembre 06, 2010

Pèsols, Pepinos,Plàtans i Póker de 7a+

Ahir de nou conduïem cap a la Cerdanya...l'Olga, la Núria, el Jose i jo, posseïts per l'ÀNSIA de buscar el moviment en estat PUR...

El mòbil no para de sonar...i sona encara LUNA...la cançó que duc al mòbil, i que no em treia del cap just quan es vam aliniar la LLUNA i ELS PLANETES

Al final la cosa semblava calmada, es tractava de calentar als ARCHES i després ja veuríem, però ja se sap que a un ANSIÓS no se li poden posar reptes al davant...i n'hi havia...apart de la madrilenyada de fer 6a's en "zapas" de seguida ens vam engorilar en el primer "clàssic" que vam trobar...després de un parell de 6a+'s (i un 6c de desplom-sostre a regletes, que ja em va deixar tocades les iemes), ens vam liar amb REVÉ de ERRANCE, un pèsol de 7a+ amb formes magistrals...empotrament estil "trecky" (*), lance forçat a megarrom, bloqueig de temperatura (**) i sortida elàstica (***).
El Jose la estrena, el segueixo jo, i l'Olga, a pesar de la seva talla XS logra ràpidament solucionar el bloc. JA EN TENIM UN!!!

Aqui un video de com va el bloc



"Monkey Banana Man", in loving memory of Kurt Albert. Mantle alt de 6b a Arches

Camí de la plaça central apareix un PEPINO (****)de 6c+, STAR TRIP on en Pere ens diu que altres companys havien mirat de pujar, però que fa bastant iuiu...el JOSE s'hi llença de cap i desenmascara el monstre...i com que "noblesse obligue", menda s'hi enfila, i després de molt de cul surto lloant a JAH per haver-me permès pujar...no és dur però apretava tant que m'hi deixo les iemes al complet...més aviat és grau de via que de bloc, i suau, però un 6c+ de 7 mts a pèl ja és "psico"...ens calmem en un altre 7à+ , l'ALIÉNE,que tots fem al flash amb més o menys glòria...és bastant facil pel grau que marca,..això del bloc no hi ha qui ho entengui !!





Com que disposem de dos PADS més el Jose decideix donar-ho tot a l'esperó de 7b...sembla factible i levita a vista...joder!!, ara em toca a mi...per sort quan ja tinc la manera de pujar la iema se'm rebenta. M'embeno però l'arqueig em falla, estic enfonsat...next time...no és tant facil com sembla...el Jose esta fortíssim !!!

Emigrem al TAZ...vaig una mica trencat, blocs i entreno em tenen una mica fluix...intento un 7a+ o 7b dels que em molen, explossiu...però no m'aixeco...vaig a un 7a+ "clàssic"( L'aquarium envolé) . És el de la foto de la portada de la guia...un estètic pas de bloqueig a rom que s'arqueja, aguantar i pujar el peu... el planxo quan em poso els gats adequats, l'Olga també li fa els honors...és bonic i el repeteixo pel vídeo...ja vaig molt cansat i el dit no para de sagnar...emigrem més amunt a acabar la sessió...

El Jose deixa apanyada COMPRESSION sit start (8a), el finde que vé la planxa...ha caigut a la sortida...

Al centre del TAZ resolc el pas de KEBAB TRAUM ( 7b+) però ja estic sagnant a litres i ho deixo pel finde que vé...em falta punch per linkar-la tota, em mola perquè és un bloc preciós i li veig color...em conformo amb la versió dret ( 6c) i mentre enfosqueix toco "CONTE DE LA NEIGE NOIRE"(7a+), em sento rebentat, però sé que tinc el poker de 7a+'s aprop i en un intent terminal resolc a última llum i al límit...gracies Olga i Jose per la paciencia i Nuria per esperar a la furgo!!!

Estic xafat, quan se m'obre un dit em sento derrotat i més adolorit...és curiós...tinc ganes d'un "projecte", fa dies que vaig picotejant com un possés, a encadenar a tort i a dret tot el que se'm posa al davant i puc fer "ràpid"...crec que m'he de centrar i resoldre coses més complicades...el bloc m'agrada...i també enyoro, una mica, allò de la corda...heheheh!

El NAZGUL em crida i em fa por, però ja sé on és...i la trave li dóna el matís de duresa que m'incita...a muerte...!

PESOL: Bloc petit, dels que dret gairebé arribes a dalt, generalment arrodonit i putilla. Altrament dit "xinxeta"

(*) TRECKY: paraula provinnet de la salutació dels personatges de star trecc. Es diu d'una presa en que els dits no treballen junts sinó separats en grups o individualment. Tridit "trecky"= tridit en que es trebalkla per una part en bidit i per altra en monodit, tot alhora...si els dos primers treballen junts ja és un TRECKY autèntic !

(**) quan una presa és de TEMPERATURA s'associa la possibilitat de quedar-s'hi a que faci un determinat fred...en el cas del bloc això s'accentúa molt més...blocs no molt durs, si fa calor, poden ser impossibles!

(***) pas "elàstic" és d'aquells que si vas calentant i no tens l'abductor fluïd no aixeques prou la cama...

(****) PEPINO és un bloc amb una alçada suficient com per no poder plantejar-te racionalment la possibilitat de caure a partir d'un cert punt. Podríem dir que en certs sectors esportius dels Maresemenys serien vies amb ja una certa "jínflor" i on caldria duir almenys més d'una express...hehehe

5 comentaris:

Oriol Quo ha dit...

Jajajajajaj Mola un Kulló veure al Tranki pujar amb sense pressió amb “memoria insuficient” Juaaa!!! Si és que passa el de sempre.. quan n’hi ha, n’hi ha... I quan no n’hi ha, no n’hi ha!

QUO... amb 56 kb de memòria plena!

Anònim ha dit...

Parece realmente una via de Contravent bou!!!

NA, tu ves fent que yo ya recojo los güesos!!!

Annnnda que no me metia bulla la jefa si yo me subia por estos "bloques"...

Un saludo iaio!!!

Flowersfamily

VERD ha dit...

El post com sempre és interesant i amb uns videos que jo alucino amb els blocs. Però te de dir que la foto "Monkey Banana Man" m'ha molat molt! :)

Sort amb els nous projectes !!

TRanki ha dit...

Hola V.

A mesura que anem fent blocs més durs aniré penjant-los !!

AL foto "monkey" és un homenatge a l'inventor del concepte de ROTPUNKT, en Kurt Albert...es tracta de una versió personal de aquesta foto http://www.grimper.com/modpub/modules/news_cms/upload/dir_7/25c6edeee01b22f472d686812c22a395.jpg

Catxondeo que no falti eh?

apali, salut!

TRanki ha dit...

Quo...de vegades no n'hi ha perì surt de on faci falta...hi ha molts monstres que poc a poc es van dissipant...A CUIDAR-SEEEE!!!!

David!!! Des de dalt es veu inhumà, i quan ho veus des de baix sembla una xinxeta...és qüesió de percepcions...home bow...hi havia un bon tou de crashpads, cap problema!!!

Bon lloc per anar amb la teva prole, i molts passos de Vº i 6º baix..ideal Flowers!!! HAla biodramina per un tubo i cap a la cerdanya bowwwwwww!!!